Aprílovky 2016
@priora tak mňa aj teraz ešte moja boli A to už budú dva týždne .ale neboj bude to lepšie . Niekedy bude tá ťahať V bruchu bolestivo ale to všetko prejde. Keď pozriem na malého hneď bolesť prejde. Ja som vtedy jedla naposledy večeru O 17 sobotu A prvé jedlo som dostala až V utorok ráno. Piškóty A vyzivu A divny čaj
@lujzamisko to stale tak bude bolet? Ja si lahnem a o 10 min zacne plakat sa aj bojim lahnut lebo sa neviem zdvihnut este som nespala heh
@priora neboj prejde menej ale také ťahanie budeš cítiť alebo vetry keď idú cítim . Neboj tak je to operacia. Darmo normalny pôrod je telu prisposobeny A cisarsky je zasah do tela. Viem čo to je ale skus si vypýtať proti bolesti. Mne pomáhal novalgin dávali že ten sa môže
@lujzamisko novalgin? Mme dali cipku ale to vobec nezabera.,,, super sa tesim ked chcem dalsie tak rovno pojdem cisarskym :(
@priora prečo že pôjdeš hneď cisarskym? ? No mne dávali novalgin A predtým na tej rezke rovno do infuzky niečo . Ja som si pýtala ešte 3 dní tabletky na večer
@lujzamisko ked mas jeden automaticky davaju druhy.,, myslis cipky ?
@priora mne dávali tablety čipky ee. To by som im asi vynadala. Zamnou ešte sestrička prisla či nechcem proti bolesti niečo však som po sekcii. A na druhú deň doktorka prečo som si nedala niečo tak až potom som si dala povedať
@lujzamisko indometacin mi dali ze si mam dat som zvedava ako si to dam sama 😂 A to je cipok do konecnika a doma si potom davala daco ci nie? Uz si ani bradavky necitim :( placem normalne a este ta panva ;(
@priora bolia tá bradavky skus kúpiť klobucik ako boli to aj cez ale menej. Ako môj malý sa prisaje jak blazon ale už to cítim len keď je 20 Min Aviac . Doma nič snažím Sa bez ničoho vydržať neboj už dnes bude lepšie
@priora no čo moja ako ?? Už lepšie ??
@lujzamisko bradavky lepsie len sa mi mlieko nalilalo vcera som uz revala ze co mam robit ma boleli odsavacka iba s jedneho slo a mala sa nevedela prisat take boli tak ze odsajem a ze budu lepsie a hovno hovno zlata rybka a dnes rano dosla sestricka ja uz utrapena a ze mam dat klobucik a pekne dava 🙂 papa a viac spinka dneska je omnoho lepsie aj sa uz zohnem 🙂 lepsie lepsie 🙂
@priora som ti vravela že bude lepšie ja tiež kojim S klobucikom ináč mu to nešlo sa prisat sem tak skusam aj normálne ale to dvakrát cuc A nič. Napríklad nevieme ani obyčajne papat že V rukách ale buď na takom dormeo vankusik, alebo po ležiacky papame ale nejako sa nesťažuje 😀😀😀😀 S tým vankusom aj na posteli aj v stoličke hoc ako 😀😀. No neboj keď ťa prepustia budeš behať jak srnka ono najhoršie je to hneď ráno po prebudení A večer keď už je veľká únava 😀 . Ale čo my ženy nezvladneme 😀. Tak že aj mliečko máš super aj mne už dajako vinei A šťavy matysak rozbiehajú no polievky si nestíham dávať mamina keď bola doma uvarila . 😀 . Som rada že je lepšie 😀 A čo bambulka priberá ??
@katuliena82 ako sa máte ??
@lujzamisko no dneska sme konecne dosli domov 🙂 bambulka pribera ma 3 740g a ked sa narodila mala 3 980g takze moc neschudla a predvcerom mala menej ;) len mam napuchnute nohy teraz ma to trapi a vkuse daco.,, pocuj dokedy sisi natierala bradavky? Bo ma nebolua ci si ich mam este natierat
@priora už som si ich nenatierala nedeľu neboleli 😀. No nohy som mala napichnuté ešte 3 dni doma. Ale skus fakt Veľa pit A na chvíľku dvihnut nohy vyssie mne to pomohlo. A tvaroh ja ho nenávidím ale jedla. Som dva dni a nohy odpuchli 😀. No tak pekne papá. No ja som zvedavá kedy nás doktorka zavola lebo bola U nás prvý krát A teraz že bude volať kedy máme prísť. A čo bruško lepšie? ?
@lujzamisko radsej este natrem bo mam pocit ze budu este bolet 🙂) tvaroh mam kupeny a ja som tam spala pomali po sediacky bo inac sa mi nedalo tak tu budem aj lezat konecne 🙂 od obeda spi neviem ju prebrat dva krat co som ju prebrala tak 10 min cucala a hotovo nechapem v nemocnici skoro nic nenaspala asi dohana 🙂 a dneska ma nas keoec 3 roky tak dostal hraciek 🙂 a brucho neviem mam pocit ze ma boli viac ale mozno haluz lebo nesediˇ stale na posteli ako tam a vkuse dacovrobim.,,, sak szvrtok idem na vyber stichov, boli to?
@priora no mne vyberala sestrička ideš ku gyn? ?) Len to štipka mne ešte K tomu zarastli tie uzliky dnu hovorili že ešte stará škola čo ma sila. Ale V pohode prežila som 😀😀😀. Ako iba fakt také pichnutie. No brucho budeš ešte cítiť ja skôr ale cítim takú palivu bolesť sem tam V bruchu keď sa zle postavím alebo malého keď mám . Ale už lepšie
@priora A čo ako malinka? ?
@lujzamisko ahoj fajn 🙂 v noci mi prespala od 20 do 4 a potom do 8.,, vobec ju nebudim bo minule hodinu som ju budila a nic spi jak zabita.,, zato doobeda je hore a chce vkuse papat neviem ci dohana.,, a potom poobede zas spi 4-5 hodin a tak 🙂 bradavky ma bolia tak kremujem len neviem dokedy treba.,,, a som bola na vyber stehov a pytam sa jej dokedy sa mi moze zapalit rana ze sak mam stale vetrat asi myslela do smrti a potom sa jej pytam ze si necitim polku brucha ze dokedy, ze to je individualne. Kukam super odpovede.,, ti nemas take akoby sisi necitila brucho?
@lujzamisko boze a este co vsetko mam vybavit som s toho jelen.,, rodny list mam, lekarke som volala a co dalej
@priora necítim ani ja vraj to je ochrana tela proti bolesti 😀. Niekedy to trvá aj mesiac dva . Aj môj malý prespi no od 22 do 2 potom bol hore o 5 A až O 9 tak že sa aj trošku vyspim. Ale cez deň aj my každé 2 hodiny A keď príde takýto čas napapa sa a spinka do 18 😀. No do zdravotnej poisťovni musíš ísť. Dala si si si rovno potvrdiť papiere U gyn? ? Ja si pôjdem rodinné vybaviť až S kocikovym. Poslať prefoteny rodný list do sociálne poistovne nemáš? ? Ja som musela aj tam. Ak chcete danovy bonus mužovi tak aj jemu kópiu do roboty. Tak ja som si tie stychi vôbec ani nedezinfikovala ako ona hovorila len umyla uterákom namocenym a ususila A sem tam ľahla na chrbát q nechala vetrať A už to mám pekne 😀
@lujzamisko ake papiere potvrdit u gyn? Tam pojdem az po sestonedeli.,, dezinfikovat? Ani o tom mi nikto nic nehovoril.,, ta moja inac asi kazdu hodinu ju kojim dopapa pol hodka pauza a repete.,, neviem ci v noci nebudem muset odsavat bo tece to kade tade.,,, tak este do socialnej treba odniest, preukaz poistenca, trvaly pobyt nahlasit, prispevok pri narodeni dietata a pridavok na dieta a tiˇo uz vsetko?
@lujzamisko ci ten prispevok vlastne az ked sa dozije 28 dni?
@priora no ja som si dala potvrdiť už papiere že som od 4 mesiaca chodila K nej 😀. A ja rodinné prídavky budem vybavovať rovno S kocikovym. No trvalý pobyt musím ísť aj ja len neviem ale neviem keď mama je mmajiteľka či musí ísť ona so mnou. . No aj mne tieklo ale od kedy papa každé web hodiny nejako nestihaju až tak 😀. Ešte predvčerom som odsala pomymo Z jedneho 70ml q teraz ani neskusam lebo cítim že zrazu sa tak nenalievaju. Neviem prečo pijem furt tie hroznove jem tie hnusne vajcove polievky. ☹ . Snáď mu to ale stačí na papanie. V pondelok už ideme do poradne. Prvý raz bola U nás doktorka tak som zvedavá koľko malý pribral. Tak ja som si všimla že malý sa aj zo spánku prebudi A mrncci A puci sa úplne asi vetry ho trapia lebo keď mu potom dvihnem nozky tak prdne A už je dobré. Nemáš S tým skusenosti? ? A čo pupcek? ? Máte ešte ?? Nám stále trošku krvicka zaschnuta ale ja mu so toho nerypem povedala doktorka nechať len na vzduchu dýchať plienky ohybam. Ešte stále pampersky keď že plienky by rýchlo ocikal A išlo by to až na pupcok. A zatiaľ mám ešte balík veľký V skríni. 😀
@lujzamisko trvaly pobyt sa udava matkin cize tvoj a ked hovtam mas tak sa ten udava, je jedno kto je majitel bytu 🙂 sle co viem ja treba to nahlasit do 3 dni.,,, mala mi uz 3 den nekaka.,, som citala ze sa mlieko prisposobi podla potrebam babetkaˇ.,, ja teraz zacnem odsavat v noci bo sa ta naleju a teraz spi od 13 tak uz 2krat som musela odsat bo ona je vkuse na cecku 🙂 dneska alebo zajtra pride k nam lekarka.,, kedy sa da ist von pytala si sa? Som citala ze ten vigantol neni dobry sposobuje bolesti bruska, neviem ci ho davas.,, mi tam mame trosku tiez zaschnutu akoby krv.,, ja mam plienok doma 🙂) este aj druhemu kupujem horor som zufala dve deti prebalovat.,,
@priora no dávam ten vigantol tak je to lepšie ako keby potom sa niečo málo stať. No tak ešt budem musietist tam na úrad 😀 možno zajtra pôjdeme .no V nemocnici nám detská doktorka povedala že hneď však už keď berieš Z nemocnice tak už každý deň na 10 minút najprv A potom tak už začneš naťahovať čas. My sme boli prvý krát keď mal 13 dní to zas povedala naša doktorka. Ja už ani neodsavam lebo mám pocit že sa mi trošku spomalilo mliečko.no malý nakaka do každej 3 plienky riadne 😀😀😀. Ja mám pocit že sa mi robí menej mlieka ☹. Inokedy som mala naliate musela som aj odsavat A teraz nič A ani ma nebolia ani moc necítim naliatie ako inokedy ☹.
@lujzamisko bcera bola u nas lekarka a poveda ze po tyzdni uz mozme ist von samozrejme za normalneho pocasia tak v nedelu pojdeme vtedy nema prsat a mne sa moc medzi ludi ani nechce.,, vyzeram strasne a horsie sa citim :( ono sa to mlieko prisposobilo malemu pokial som dobre citala 🙂 a stale klobucik pouzivas?
@priora klobucik stále ☹ včera sa prisal asi na 3 minuty normálne ale nechce tak papať lebo moje bradavky sú neni vonku☹. Ale tak už sme si zvykli že bez toho nič 😀😀 ja ho kojim len v lehu. Len tak že ho mám na rukách sme skúšali Veľa krát A len bol vynervovany skúšala ho prikladať mi aj mamina A nič. Tak bud len na vankusi ale to ma bolí chrbat tak takto poleziacky vždy pekne zaspinka 😀. No aj ja sa teším kedy už bude pekne počasie lebo sme neboli už 3 dní vonku ☹. Tak ja Hej ale aj malý potrebuje vzduch . Tak mne ostalo divne brucho. S pôrodnice som došla O 10kg ľahšia ale brucho furt :'(

@lujzamisko ja mam kavu so sucharmi jupi v stredu som mala normalny obed naposledy tak sa tesim ze idem dat o chvilku nieco do ust.,, rana stale boli ako hovado a ked vidim holku na izbe pomali ako tancuje :(