icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
lujzamisko
4. máj 2016

@lina501 Gratulujem

priora
4. máj 2016

@lujzamisko tak skoro to nebudd :( budu cakat do zajtra ze co, a az potom mi zacnu pomalinky pomahat pokial neporodim sama, ale zevraj som pootvorena ze sa to mozno spusti aj same,,,

lina501
4. máj 2016

@priora miery mala 3160 a 49 cm

priora
4. máj 2016

@lina501 jej drobciatko 🙂 mne dneska merala a ze bude mat podobne miery ako prvy syn a ten mal 3 950g

lujzamisko
4. máj 2016

@priora nám dnes vypadol pupcek mám strach že skoro 10 dní . Má to vnútry všelijaké. Mám pocit ako keby vnútry moc ešte cerstve

lujzamisko
4. máj 2016

@priora tak snáď to príde dnes

lenka2341
4. máj 2016

@priora no ja som od 6 na sale.a cakame.rano mi odisla voda ale este nemozu dat vyvolavacku ale uz mam silne bolesti ☹

priora
4. máj 2016

@lenka2341 drziiiim silno vsetky palceky, od 6 rana? To uz sa stupnuje zachvilu hadam uz bube na svete 🙂 hovorim ze posledna 😂

lujzamisko
4. máj 2016

@priora už máj no pekne 😀 ja stále neviem aký je dátum iba keď kuk sem 😉. Do rána snáď niečo U teba začne

priora
5. máj 2016

@lujzamisko hej to poznam ani datum ani den 🙂)) no stale nic... Tu budem este tyzden urcite trvat celu noc tu dakto behal nervy som mala

lujzamisko
5. máj 2016

@priora ja neviem čo sa malému stalo ale spal od 22 do 3 A od 3 do pol 7 A až teraz sa zobudil A papa 😀 tak som sa V noci vyspala. Ale asi za to že som ho dala od tej 22 spať ku mne lebo vymyslal A že keď mu vypadol pupcek nemá teraz Veľa plakať. A stále nič ?? Či po vizite budeš vedieť viac ??

priora
5. máj 2016

@lujzamisko no ide sa diat co som si myslela idu mi dat oxytocin a potom zajtra predpokladam ze tabletu dostanem.,, takze som zatial stale cela 🙂 dufam ze namna myslis 🙂

lujzamisko
5. máj 2016

@priora myslím mne keď dali oxitocin do hodiny to zacalo lebo tým že odtiekla voda tak museli do 24 hod vyvolať. No mne dávali vraj 2tu dávku

priora
5. máj 2016

@lujzamisko tak drz palce rovno mi tam prepichli po hodine plodovu vodu ze co budfme cakat prave klystir mysli na mna

lujzamisko
5. máj 2016

@priora dúfam že už ste dve 😀😀😀 A všetko dobré ??

priora
5. máj 2016

Mame za sebou pred dvoma h natalia 3980g a 52 cm skoncilo to cisarskym

lujzamisko
6. máj 2016

@priora chudá aj ty cisarak nešlo to ?? A čo ako sa cítiš ?? Teraz si na rezke? ?

lujzamisko
6. máj 2016

@priora gratulujem no A je to 😀😀😀😀😀 . Teším sa S tebou . Bambulka jedna

priora
6. máj 2016

@lujzamisko som na izbe vobec som nespala neskutocne ma boli chrbat :( malu mi budu nosit na prikladanie

kendra73
6. máj 2016

Tak vam tu vsetkym gratulujem k zdravym babatkam.Vidim,ze som ostala posledna.Dnes 6.den po TP...toto som fakt necakala

lujzamisko
6. máj 2016

@priora a S mala si klasický celú uspalu alebo cez chrbticu? ? Mne malého nenosili . A ináč všetko OK? ?

priora
6. máj 2016

@lujzamisko epiduralku som mala.,, malu mi nosia na kojenie a teraz som sa postavila neskutocne bolesti je to strasne ;(

lujzamisko
6. máj 2016

@priora viem moja ale neboj najhoršie sú prvé dva dni ono boli aj teraz ma ale menej . Keď už som dostala malého na izbu musela som chodiť behať tak nejako som zabudla na bolesť. Mne povedala už gynekológicky sestrička že to bude ťahať pobolievat aj pol roka. A hlavne veľa pi A jezd tie hnusobstva čo davaju lebo keď pôjdeš na WC Z normálneho jedlá by si nevedela ísť. A neboj ja už doma lietam po 10 dňoch horšie to je vstavat S postele treba opatrne. Ale sme silné ženy to dáme

priora
6. máj 2016

@lujzamisko ach je to fakt neskutocne ;( sa aj bojim pit bo behat stale na wc teda nechcem :(

lujzamisko
6. máj 2016

@priora tak neviem ako je to hentam ale ja som bola 24 hodín na takej rezke po operačnej tam deti nenosia A to som bola nacievkovana

priora
6. máj 2016

@lujzamisko ja som bstavala po 13 hodinach uz sa mi nedalo lezat a teraz ma preniestnili na izbu inu na tej druhej davaju cisaraky aby to mali pokope

lujzamisko
6. máj 2016

@priora no aj toto len tam som bola 24 hod. A chodiť má dali až po neviem koľkých hodinách no sekciu som mala O 14.34 A chodiť som mohla S fyzioterapeutom až O 9 druhý deň. Potom ma O 15.30 presťahovali na normalnu izbu. A jesť až ďalší deň ráno som dostala vyzivu A piškóty 😀 . Malého my doniesli nastalo ten ďalší deň ráno O pol 6

lenka2341
6. máj 2016

@priora. Garulujem.Aj my to máme za sebou.včera o15:42 sa nám narodil Oliver s mierami 4040g,52cm🙂

lujzamisko
7. máj 2016

@lenka2341 Gratulujem pekná váha 😀

priora
7. máj 2016

@lenka2341 si bola skorej nez ja 🙂 vaha skoro ako moja mala 🙂) a krasne meno ;)