icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
hanka123x
15. jún 2016

na tie cervene bradavky mi velmi pomohol krem od aventu, co sa nemusi zmyvat

priora
17. jún 2016

@lujzamisko no slusam tu senivku a benedikt a nic moc teda trosku sa rozbehlo.,, a ked ja uz sa v tom vobec nevyznam iba som s toho nervozna a nervy mam.,, skusi. Este daco ine a potom neviem.,, flasu este nedavam a hadam nebude treba, len kAzdy hovori dyco ine a uz fakt nechapem.,, v pondelok idem gynekologicke tak jej aspom ukazem prsia som zvedava co nato povie

priora
17. jún 2016

@hanka123x ked uz mlieko pomali nemam nechapem tomu a doteraz som si myslela ze jej staci bo aj vela vygrckala.,, ta senivka trosku len pomohli aj si ju stale prikladam.,, od aventu pomohol? Bo mam cervene a uz menej ale mala som strasne krvave 4 dni dozadu a bol to horor skoro som ss zosypala a ta bolest ;(

priora
17. jún 2016

A baby nemate nAhodou satku? Vobec sa v tom nevyznsm a ked citam tsk sa este viac stracam tie velkosti gramaze dlzky a tie nazvy, potom na leto ci zimu pre malo ci velke podla uzlov ako ktory chumaj toto vsetko vymislel?!

lujzamisko
17. jún 2016

@priora moja neboj bude dobré ja sa snažím tiež malého prikladat ked chce papa. Niekedy sa stále rozčuľuje . Poslednú dobu zle sa prisava nechce sa mu asi mám pocit. Nutrilon.som nedala uz aspon4 dni 🙂 🙂 🙂. No a snáď.tebe pomôže ta senovka. Ja na bradavky mám lanolin to my poradili.v nemocnici. Neboj bude dobre . A šatku nemam ani nosic ale.chcela.by som.nosič tu manducu

hanka123x
18. jún 2016

@priora laktacna poradkyna mi povedala ze mam brat kombinaciu senovky a benediktu 3x3 denne z kazdeho,cize vlastne zjes 9ks za den z kazdej bylinky..a prikladat,prikladat....este mi poradila kontakt koza na kozu,cize mamina do pol pasa a babatko len v plienocke,fakt to zabera...tie bradavky nemusia byt poranene zlym prikladanim,skor z toho ze babatko sa snazi odusu tahat ale nedostava tolko kolko chce....stoji za to zavolat si laktacnu..na mamile som si tiez jednu nasla blizlp miesta bydliska..

hanka123x
18. jún 2016

@lujzamisko davala si prikrm z flase alebo cievky? Odtial to babatku lepsie tecie,hned to zisti a na prsniku sa bude jedovat lebo tam sa musi viacej 'narobit'..

hanka123x
18. jún 2016

@hanka123x myslim z tej flase to lepsoe tecie 🙂

lujzamisko
18. jún 2016

@hanka123x s.flasky lebo ja som nebola doma ale na pohotovosti tak babka bola.s nim. Ale tým.ze kojim cez klobucik tak jemu je to podobne ci dudlik flaska alebo klobuk. Bez neho nechce sa vobec prisat a ked to ide takto tam co uz . Každý deň skúšam ci pred klobucikom ci medzi papanim a nič ....

priora
18. jún 2016

@hanka123x vobec nic nepomaha uz 4 den berem tu senovku a benedikt prikladam a prikladam a nic nechapem.,, skor mam povit este ze menej mlieka a dokrmujem ja cez cievku uz to asi vzdavam

priora
18. jún 2016

@lujzamisko a ty uz vobec neprikrmujes?

priora
18. jún 2016

@hanka123x ja som s poradkynou bola a nechala som tam 40€

lujzamisko
18. jún 2016

@priora jasne ze hej občas sa stane ze malý este place a nechce tahat alebo napapa sa a za desať min spusti rev a ked.nechcem aby sa mi od nervov dogrcal idem spraviť 60-ml nutrilon a ideme flaska. Nebudem trápiť maleho s ani seba. To ze mu dám s fľašky a co uz nie každá má mlieka a nie každej ostane. Ked vidim ze potrebuje dostane ked je kludnucky nie. Dnes dostal 2x po 60 ml a aj papinka odomna 🙂 ked ma babo trpiet to nie za žiadnu cenu. Áno je to najlepšie materské mlieko ale ked to nejde sa žena aj dieťa viac trapia stresuju

priora
18. jún 2016

@lujzamisko tak moja stale place aj ked je napapana razko zistit ci ma sost ci nie.,, ticho je iba ked spi.,, ja som na nervy silou mocou chcem kojit a stale placem ked vidim ze sa odtahuje ;( uz aj muz nech nSto kaslem a nech dam umele ze vidi ako sa obe trapime.,, ale mne to je tak luto :( a stale nechapem preco nemam mlieko dookola ju kojim odsavam tabletky caj vinea homeopatika a nic :( este ma aj tie bradavky stale boja

lujzamisko
18. jún 2016

@priora mojenko nesmies sa trapit. Skús tak ze dáš umelé a potom ďalší raz tvoje a striedať to aby sa ti stihlo urobiť viac. Nikde neni napísané že ked sa obe ukladanie ze za dva tri dni sa vám.bude lepšie papat. Koľko mamiciek nemá.mlieko od porodu aj týždeň a s.flasky sa babo naučí na prsko. Poviem.ti to aj ináč aj.mne bolo ľúto prvé dve fľašky som preplakala ze som neschopna matka ...... ale ked teraz vidím malého.je spokojnucky ked ho dokrmime je to úžasný pohľad. Takto si nervózna ty mala a určite to citi aj maly aj tvoj muž..... ja teraz vidím že mu nestacilo z jedného po pol hodke dávam druhe. Ale moja chyba dnes som si nedala ani guľôčky a ani dost nepijem ale.zase môžem povedať že konečne sa mi v noci naliali tak ze ráno bolo dobre 🙂. Neboj skús ju prikrmit.normálne na som neskusala laktacnu mali sme ich v nemocnici a poucili chodili každý deň aj dva x denne za nami na izbu .A aj skvelú doktorka z novorodeneckého sme spoznali ktorá nám dost s kamosou na izbe poradila. Sama mala dvojicky a potom jedno sama nám povedala nieje treba trapit seba a deti . Dieťa sa po,jednom dvoch krát nenauči hneď na fľašku .

priora
19. jún 2016

@lujzamisko ja jej praveze dam aj 2-3krat behom jednej hodiny s jedneho aj s druheho.,, ked spi tak raz odsajem behom 2 hodin a v noci raz odsavam bo spi od 22 do 6 dneska do 8.,, a stale spi.,, praveze by sa malo stale prikladat aby sa tvorilo takze si niekedy len trosku cucne.,, od utorka sa snazim ako je to lepsie ale nebi to ono.,, ake gulocky? Tak dokrmujem na cievke mam dost mrAzeneho tak ho aspon pouzijem.,, a ten pondelok sa mozem zastavit ze sa dakde vonku stretneme na chvilu

lujzamisko
19. jún 2016

@priora jasne a o koľkej tam ideš ?? Bude stebou aj polovicka ?? Lebo môj ma poobednu tak ked nahodou 🙂 🙂 no ja som aj dnes dala jeden krát 100ml celé to vypil lebo uz jak.som sa dnes zobudila som videla ze mám málo.A kde by sme sa stretli ?? Ty si chodila k nej aj na peknu??

priora
19. jún 2016

@lujzamisko o 11 mam termin a hadam tam nebudem hodinu cakat.,, ten bude v praci.,, berem si segrine auto tak by som dosla za tebou aby si sa nemusela tahat kade tade 🙂 hej aj na peknu som chodila v tom novom som uz nestihla tak to budem zajtra hladat.,,

lujzamisko
20. jún 2016

@priora ono je to veľké zdr stredisko tbiliska to nájdeš komunistická budova 🙂 🙂 🙂 no tak.kľudne sa môžem.stretnúť.pri.tom lidli oproti byvalej ambulancii. 🙂 🙂 . No ja som bola.na.9minule a kks hodinu cakania a nakoniec že 3 sme na jednu hodinu sme tam.zistili skoro náš trtlo.....

priora
20. jún 2016

@lujzamisko no ten lidl je fajn 🙂 hadam ma tam nenecha cakat hodinu s malou bo ma svihne.,, maleho som nechala u svagrinej hovorim super ze sa nemusim este s nim tahat.,

lujzamisko
20. jún 2016

@priora dufaj no je to tam teraz u nej dajake narvane 🙂 🙂 🙂

lujzamisko
20. jún 2016

@priora Ďakujem za stretnutie neviem či aj ty ale mne bolo fajne chvíľku pokecat S niekym kto všetko chápe lebo to pozná 😀😀😀

priora
20. jún 2016

@lujzamisko hej hej super 🙂 a este drobec sa mi k tomu nezobudil 🙂))

lujzamisko
20. jún 2016

@priora môj zaspal v jednote 🙂 🙂 štíhla som aj poštu až potom začal mrncat

priora
20. jún 2016

@lujzamisko som bila v lidli a tam som kamosku stretla a sme kecali a hovori mi ze uz otvara oci hned sme sedeli v aute 🙂 bo do petrzalky dalejo a v poho 🙂

lujzamisko
20. jún 2016

@priora videla som ze si niekoho stretla 🙂. A čo uz lepšie paľa ci furt len cez.cievku?? Ja dnes som.mu dala aj fľašku 120 vipil nutrilonu až v tedy zaspal na 15 minút a uz bol hore a ešte furt od 20ako sa napapal je hore a keca

hanka123x
21. jún 2016

@priora ahoj,estes napadlo ze ci nechces davat malu prevazit kazdy tyzden u svojej pediatricky,z tej nasej vahy som bola uplne na nervy lebo mi ukazovala stale nieco ine,potom som prisla na to,ze ani nevazi presne..

hanka123x
21. jún 2016

@a s tou cievkou a mrazenym mliekom klobuk dolu pri 2 detoch,to som uz nerobila lebo ma to som nala nervy ale rozbehlo sa to nastastie..su lepsie aj horsie dni s tym priberanim..

priora
22. jún 2016

@hanka123x uz som na nervy cez tyzden davam cez cievku a moc mlieka teda nemam a co horsie ze si chcilku cucne a hned pusti.,, uz neviem co mam robit som zufala a vidim ze je zrejme hladna

priora
22. jún 2016

@hanka123x rano mam jedine dost mliecka co sa aj napapa a haja dalej a cez den vypije zo mna cca 50ml vo je malo a to ma obidva.,, potom chvili ku dudel a repete ale to uz sa odtahuje ako keby boli prazdne fakt som uz na prasky a umele jej nechcem dat.,, sa citim tak zle ako ked mi na sale povedali ze cisarsky a doteraz sa s toho neviem spametat strasne som nechcela