Aprílovky 2016
@lujzamisko mne tri dni zaspava az po polnoci uz som aj vycerpana obed si objednavam nevarim kaslem nato
@priora nas vcera nevedel spat a večer od 21 rev až do 22 ale strašný. A potom zaspal na didine čo ine ostavalo. Tak isto ako píšes to máme aj my ze doobeda stačí a potom uz nie . Tak ja si nerobim uz hlavu ze dokrmujem.dám.mu prsko.A.ked vidim ze nestačí ked place a odťahuje sa lebo nejde tak zarobím polovicnu davku. Bič ine nenarobim ☹ . Ty stale bojujes obdivujem ... niektoré by to uz po 3 dňoch vzdali.dali.flasu. Ja teraz skúšam meltu jedna odporucila na mlieko
@lujzamisko vies coho sa bojim? Maly taspaval vo vajicku do 9 mesiacoch inqk sa ho nedalo uspat.,, do 4 mesiacoch som odsaval.,, cele dni plakal do 7 ci kolkatych mesiacoch mal koliky.,, aj v nemocnici sme boli koli tomu.,, malu uspavam na prse vacsinou.,, a sa bojim ze ked prestAnem kojit ako ju budem uspavat s toho mam strach.,, este mam mrazene mlieko na 5 dni potom neviem.,, este aj v noci odsvam sak na nervy.,, som uz asi moc vycerpana ked mam spanok 6h a s toho som medzitym pol hodku hore.,, nemozem dospavat cez den koli malemu :(
@priora však.ale.nemusis úplné zrušiť svoje aj ked budeš mať len trošku na zaspavanie.... trápite sa obe . A prečo sa bojís dať umelé?
@lujzamisko co ked neplace od hladu? Bo ked dam um a zistim ze stale place tak ma picne a ako hovorim moj maly plakaval cele dni.,
@priora tak skús vždy dať trebarz malicek.ci cucne. Alebo koľko vypije.za.Jedno papanie?? Napriklad môj ked.mu dám fľašku tak.120len.taký sup
@lujzamisko ona pouziva dudel tak by stale cecala., maly ale zas dudel nemal.,, ja ani neviem kolko vypije.,, rano ju nevazim ked papa a haja dalej.,,, teraz som dokrmila zvyknem tou 60ml chvilu plakala a teraz nastalo ticho zaspava.,, a vkuse jej idu zvuky dake s bruska.,, a zas ci jej neroztahujem zaludok ked ju dokrmujem a ci potlm jej nestaci ked ju nakojim
@lujzamisko rozmyslam ci jej neskusim dat um cez cievku na noc
Ale uz mu je jasne ze budeme na um
@priora mojko vôbec sa netrap nechaj vždy nech ešte trosku cucka aj prsko aby zaspala .A skúšaj pomali či nebude lepšie. Ja som najprv dala len 60 ml A sledovala som či chutí či mu nerobi problemi lebo niektoré mamicky na aprilovkach pisali že museli skúšať ktoré je lepšie. Ty si sa snažila to nieje tvoja chýba proste niekedy to nejde tak ako by sme chceli. Čo som dá ja naplakala už za to ..... achjaj
@lujzamisko ani pri prvom som nekojila a tak som dufala ze druhe budem, vacsinou to tak je.,, ale ze preco sa mne toto deje, ked citam kolko mamiciek a dokedy kojilo ;(
@priora tamarka aj ja som si to hovorila že aká som matka keď ani jedlo neviem dať svojmu dietatu. Možno keby som mu dávala každú hodinu nie len keď si pýta si furt hovorim ale keď som to skusala bolo ešte horšie lebo len grckal. ... nesmieš sa trápiť keď to nejde nejde . To základné potrebné sme za tie 2 mesiace im dali. Kole nemôžu vôbec . Ja tiež milujem ten pocit keď papame po leziacky pekne pri mne zaspi ale keď to niekedy nejde netrapim nás už. Keď chceš tak skus ešte chvíľku. Aj ja teraz som dostala čaj od kamosy že na dobré mliecko je tom aj tá senovka A neviem čo vsetko . Je to bylinný sipany caj smrdí jak vegeta A skusam. Teraz som začala aj meltu. Tak ja len matysak vinea tie ricinus guľôčky cajik melta A normálne mlieko plnotucne 😀 A aspoň V noci sa mi teraz nalievaju A som happy jak blcha. Skusaj aj ty keď budes aj len pár krát denne dávať svoje je to skvele.
@lujzamisko este nepresli u mna dva mesiace :p meltu? To je kava ne? Vidis 40€ laktacna 30€ za bylinky a nic.,, ci mAm skusit inu laktacnu ja neviem :( prosto sa netvori a potom sa odtahuje :(( ked prestanem kojit aspon zacnem cvicit.,,, vyzeram vykisnuto riadne.,, gynda povedala ze uz mozem.,, a dalsie dieta az po 2 rokoch a ze mam dako vysoko rez.,,, a ze menzes tak skoro nedostanem.,, a dneska dalsia zla sprava jak naschval., pocuj a davas aku vodu ked robis to umele? Nebodaj kupujes? Mam taku kanvicu tak budem cez to robit.,, a este mas take ze ci necitis brucho? Znecitlivene
@lujzamisko matysak? To co vino? ;)
@priora melta to je ako caro ražný kávový napoj také niečo 😀. Matysak mám cisty hroznovy must skoro 4e fľaša denne jedna . Mliečko sa vám S prevarenou vodou keď bude vacsi už S tou detskou.
No keď sa netvory tak podľa mňa iná tetuska ti nepomoze. Robíš všetko čo sa vacsinou má A nepomáha . Proste nie všetky môžeme kohút do roka roka pol ... ja kojim aj keď dokrmujem. Aj keď 2x denne dostane plnú davku nutrilonu. Cvicit no hmm mne sa vôbec nechce. Každý deň som S malým na prechadzke dlho 😀 zatiaľ išiel dole zadek 😀
A čo zasa aká zlá správa? ? My už máme termín krstu A budeme mať oslavu tam kde sme boli 😀 no moje brucho iba dole jak mám slaninu 😀 si to necitim je to ako strpnute
@priora no čo ako dnes
@lujzamisko dostala vcera um s cievkou a od 23 spala do 11.,, nevedela sim ju zobudit.,, tak som odsavala ako spala a zakazdym aj dokrmim a hotovo.,, dvakrat jej tam s jedneho aj druheho chvilu pockam potom opat a dokrmim
@priora no vidíš 🙂 🙂 ono ked nedáš raz tak sa.naplnia. Ja trebarz dnes do 16moje a vonku um a potom zas moje okolo 21 dostane um a na spanie cicik . A pekne takto ideme každý deň
@lujzamisko tak naplnat by sa mali stale ne? Sak uz som v poho sak jej nedavam cely den a dam cez cievku s hotovo ale vecer protestuje dnes aj vcera chyti pusti a tak dokola
@hanka123x tak skusim a tebe zabralo? A kolko? Ja tiez vkuse strese ach.,, to aj tie hormony.,, ja mam odvtedy problem s lavym jednu nic som prespala 8 hodin a bolest a zrazu mlieko nikde.,, uplne minimum par kvapiek som vytiahla.,, teraz aspon 20-30 vytiahnem tak aspon ze tak.,, s 1 bolo supwr som stale spala s nim 🙂) ale moj je velmi samostatny
@priora 🙂 a to,ako funguje s tou cievkou?? Máš priloženu? A na konci fľašku ci ? Maly zaspal dnes skôr . Ešte sme ho chceli kupkat ale.ked.zaspal.Tak nic. Ako často kupes.malu? Ja čakám ci sa do 23'ešte zobudí Mám nechystanu prevaremu.vodu na um .
@lujzamisko cievka pri cecku dam jej do ust aj s tym a na druhej strane mam pohariky s aventu ked odsavam a robila som v tom aj um takze flasku nepotrebujem i ked v skrini mam.,,, ja mam tak ked bolo chladno te raz jeden raz druhy.,, ale malehk kazd y den poti sa vala bars kde a malu kazdy druhy alebo treti den ako sa mi podari.,, moja je hore a zmiece sa strasne
@priora uz je malinkej lepsie ? Čo ju bruško bolelo ? Náš od rána sa.nevie vitoto ale to on každé.ráno neviem.ci nutrilonom ale to mával aj s mojho . To sú tie jeho koliky .

@priora este furt nejde ?? Asi sa jej to nepáči a na váhe co ukazuje pribrala?