Aprílovky 2016
@priora pekne spinkali aj drobec do pol 6 a potom o 9 a spal do 10 🙂 🙂 🙂
@lujzamisko konecne daky spanok ;) uvidime co bude zas vecer 🙂 ako je v ba? Hic? Ani von radsej nevyliezam 🙂
@priora strašne .niečo tu ale.v izbe máme.chladno.Tak.maly aspoň spinka..🙂 len ma obdobie ze pohnem.sa.od.neho z postele a je.hore 🙂 cez deň nechce spat v postielke ale v noci normalne. A čo tvoja bambulka? Ináč dávam niekde.aj robiť.tortu ku krstinam?
@priora este ti chcem povedat,ze sa netrap ak das um, pri prvom synovi som si tiez hovorila ze aka som neschopna,ze ho neviem plne kojit,nakoniec sme vydrzali aj s dokrmovanim kojit 11 mes...pediatricka mi vtedy hovorila ze staci ze ked si 3x denne cucne odo mna a ma vsetko co potrebuje, a to mala na mysli prave tie imunoglobuliny v materskom mlieku
@hanka123x ahoj ja tak tiež ze trištvrte dňa ma moje a večer dostane um lebo uz ťahá a len plače
@priora ahoj ako my dnes na poradni vsetko ok ma uz 5250 g
@lujzamisko ahoj akurT zr idem pisat 😂 Dnes katastrofa nic nenaspala.,, az teraz spinka.,, mi mame poradnu v stredu a aj klbiky tak dam vedet potom kolko ma ;) pocuj ked davas flasu maly nema problema sa prisat?
@priora nie ja mám avent a pekne hneď jak mala piranka ide po,nej 🙂 🙂 ale možno za to ze ja mám stále klobucik na krmenie. Skúšas flasku??
@lujzamisko ahoj, to je dobre,dolezite je ze ma aj od Teba mliecko 🙂
@hanka123x tak tieto davam len raz za deň na noc. A
Ináč cez deň pýta aj každú hodinu a pol ci je teplo ci zimsie . Tak nemám uz ho tolko.ako na zaciatku ale co uz vyskusane kade.čo
@lujzamisko ja mam tiez avent ale akurat som to rozobrala koli malemu ze jemu som zobrala flasku.,, ked som mala predtym klobucik niekedy spm pouzila a nechcela ako keby si myslela ze je to dudel, ten niekedy odmieta ked chce byt vyslovene na prsu.,, flasku neskusym a sni nejdem ako hovorim mam strach.,, dneska som dokrmila len raz dake 2-3krat ale vzdy mam odsate ked dolbeda spi a v noci tak odsajem a sup cez cievku.,, dokrmujem ju vtedy ked cuca a vypluva vkuse a ked dam dudel tak rev jak hovado.,,, spm ju dnes dokrmila a plakala dalej.,,
@lujzamisko a viem keby som dala flasu menej a menej by som kojila na tolko sa poznam
@priora jaj tak no ja dávam aj cajik aj vodicku tak fľašky idú aj psko fľašku som.dá vobec nebála 🙂
@lujzamisko ja mozno ked bude vacsia 🙂 dnes poradna tak stupla a ma 4 760g a 59cm 🙂 dost pribrala 🙂
@priora aspoň ze preberá 🙂 🙂 dobrá praca 🙂 krpec.v pondelok mal.5250 g 🙂 🙂
@priora ach tieto tepla len.by na mne vysel 🙂 🙂 🙂
@lujzamisko dalsia poradna 31.8 a to uz bude aj ockovanie blee
@lujzamisko a ako sa vam dari? Mi dnes 2 mesiace ;)
@priora Ahoj dlho sú tu nebola 😀 nemáme od stvrtka noci sopliky odsávame dávam morské kvapky ... ale stále ich má A také husté chudák môj. No my máme 10t tak rýchlo to letí. Bruško sem tam lepšie sem tam horšie . Stále sa kojime len večer máva nutrilon . A čo vy ako ste na tom S kojenim? ? A čo nového ste sa naučili nás už papá ručičky
Ahojky kočky dlho som tu nebola vidím že sa darí bábätkám my máme už 5650 a 60cm
@debora16 jej ten je ale peknucky 😀😀
ahojte.ja som tu tiez uz dlho nebola.a mám na vas otázku.ako sa vám darí polohovať babätkam hlavičku?ja dávam maleho raz na jednu raz na druhu stranu ale uz si hlavicku otočí sam na svoju oblubenu stranu a uz ju začína mať na tej strane zležanú.ako ste na tom vy????
@lujzamisko ďakujeme no mne sa zdá na svoj vek dnes máme 3mesiace veľký a čo vy ako rastieme a priberate do krasy
@debora16 ahoj nas mal 24 3mesiaciky 🙂 je to velky chlapisko vahu budem vediet,az 8 ideme na poradnu. Nas uz riadne.si.vykecava smeje.ruky.cele.dni v puse.slinta jak pes baskervilsky 🙂 🙂 🙂 kojime sa stale ako ide niekedy aj um a na noc len um vever nevicucka.uz skoro nic..
@lenka2341 nas sam sa toci jeho uz nezastavi nic tak.ze.polohovanie ha ha vsak.stale.sa.len meta kopka.🙂 🙂

@lujzamisko neviem co jej bolo predtym ale kakAla.,, ona haja sa zobudila okolo 6-7 nakrmila a spi dalej.,, aj syn dnes do 10 😂 Ja som sa tiez vyspala do 9 🙂