Aprílovky 2016
@lujzamisko aj na sa uz vrtí jak vrtula 😀 len len som si teraz všimla tu halvicku ako som uz spominala a aj napriek tomu ze ho polohujem ☹
@lujzamisko uzasny na fotke je 🙂 musime dat stretko uz som nastalo v ba ;) nasa je uzasna taky smejo 🙂 maly taky nebol.,, len neustale sa jej treba venovat.,, na brusku nechce byt vobec ju dam a taky rev spusti 😂 uz konecne zaspavame pred 22 uplne ze super 🙂 stale sa kojime a sem tam cievka vecer.,, stale nedam flasu 🙂) brusko bolieva ale da sa to.,, a super novinka maly sa konecne naucil na serblik uz asi tyzden konecne sa tesiiim 🙂 zo dna na den fakt.,, som neverila.,, a ty mas co nove?
@priora Ahoj 100rokov si tu nebola 😀 užšom myslela že som ti nebola simpaticka 😀. No nás odo mňa ochorel zas sopliky konečne sme S minule zbavili tých predtým . Ach jaj A že kojene deti neochoreju. No my aj kojime aj flasku 😀 ste to ide aj tak😀. Ináč všetko OK len asi ockovanie teraz nebude keď je chorý mal mať 8.8 . Ja už som včera bola na to teliesko vnutromqternicove som myslela že tam umrem
@lujzamisko ja som tu stale len som leniva pisat 😂 Ide o to ze tato potvorka spinka v noci a predtym potiahla do 12.,, teraz cely den hore.,, a sem tam sa postasti ze hodinu pospi ale ked to nikdy dopredu neviem bo inac spi 10 min alebo na cecku tak ked som nevladna lezkame spolu.,, sopliky ble :( maly bol prcykrat chory ked mal 4 mesiace a to som ho prestala kojit.,, mala zatial ok.,,, mi mame ockovanie 31.8 ale bola som v stvrtok prevazit a pribrala kilo za mesiac ma okolo 5 760 tak dako.,,, som si ju bola prevazit som sa bala ci pribera a 2 mesiace mi bolo dlho nato cakat., si si dala teliesko? U nasej? Moc bolelo? Kolko ta to vyslo? Ja mozem take kaslat chlap nech si da pozor 🙂 este sa mi teda nestalo ze omylom som otehotnela a ked hej tak neva 🙂 i ked mi hovorila ze dva roky by som nemala otehotniet.,,,
@priora tak malý uz druhý krát soplavy chudácik až ho duska. My ideme 8 som zvedavá celý júl sme neboli.Tak teliesko ze hrôza ale to asi.za to že mám posunutí a pretocenu maternicu do zadu. Najprv ze po ultrazvuku ze ked to nepôjde otočiť trosku pôjdete do nemocnice pod celkovu anestezu vám tozavedu. Tak som radšej tam plakala ale.ze blee. Museli mi orvarat krcok lebo ako keby som nebola počas porodu vobec otvorená popri.tom s oxitocinom.na 9. Tak kukala nasa doktorka jak puk. Tak aj to bolelo jak to natahovala otvarala stol.bol po mne jak.na porodnici . Včera bolelo.cely.deň dnes uz ako.keby som mala.mať menzes.čo ja mam silny . Síce ešte som.od.pôrodu nemala tak.uvidím. A ešte mi povedala že 2.bude tazko.tazsie než kubko tak.som aj plakala. No pekne tvoja.bambulka.pribera uvidim.comoj ale asi.mu idú zuby alebo,ho to zacina steklit lebo kuse do flasky a normalne si.do krvy s nechtami rozdriapal.dasno.som nechapala.
@priora 158 teliesko mirena na 5 rokov a 50 doktorke . A 15 za vyteri predtym. A 35ten ročný poplatok keby ze nie ten vyteery by boli 30
@lujzamisko malinky a s coho ti ovhorel? Chudatko si si teda musela bytrpet.,, a to dalsie dieta neplanujete? Ako ten rocny poplatok to je des.,, 35€ a to mam ist na kontrolu po pol roku a to jej tam jednorazovo mam nechat.,, ani nejdem pocitat kolko som tam nechala za tehotenstvo €., mne hovorila ze tak skoro menzes nedostanem to som kukala jak puk ze sa to da zistit 🙂
@priora na krstinach som pila studene jeden pohar a hneď som.ochorela ja.mám strasne slabú imunitu a hneď malý odo mňa. Tak.som.na.nervy lebo teraz mal.mať ockovanie.
Aj mne povedala.ze.ešte nemám.vystielku maternice tak.menzes nič .A poviem ti bolelo jak pôrod . Fakt ze neprehanam sestrička ma.drzala. A ze ked to nepôjde.dajú mi papier do nemocnice pod.celkovu anestezu a ešte ze jak.ju mám do.zadu tak ze môže vypadnut
@lujzamisko chuda moje ;( porod si mala hrozny.,, naco si sa nato dala.,, neviem ci mozu babetka ale malemu som dala colostrum bol tri tyzdne chory a ja tehotna a odvtedy mam zatial pokoj je to aj pre dospelych mizno by si mohla vyskusat.,, ja osobne som neskusala nebyvam casto chora.,, alebo sa skus lekarky nato spytat., a uz ste krstiny mali? Ja som dneska riesila pasy im robila foto no budu krasny 🙂 8.9 ideme do ciech do 11.9 na svadbu sa tesim dlhe ubytko zadara tak si spravime vylet 🙂
@priora neviem či by môj dával pozor ..... ani on sám si v tom nevery tolko . Radsej ale mama moja malá aj krstna malého ale.Nemali bolesti ja za to ze mam.to opacne tam dole.
Ja som brala.aj kolostrum aj od bio gaja a ešte aj dajaku hlivu ustricovu ale.teraz neberem.nič tak za to asi som zas každú chvíľku chora. Ale začína sa to odzrkadlovat na mlieku zas mám málo .... už aj cez.deň prikrmujem tak zas začínam na.litre vineu a ten rucinus . Už to bolo fajn a choroba a stresy s tých krstin a je to tu..... chcem ešte aspoň do konečného 4 davat aj moje . Mne nevadí že prikrmujem večer ale aj cez.deň uz hej lebo mali tak placka. Konečne od rána zaspal. Auto mám uz 4 dní v servise . Každý deň tam chodíme s mojim aj s krpcom a stále nič lebo to je daleko tak úžasné.
A čo máš nové ty kde te raz bývate ??
@lujzamisko no mi sme s mliekom chvAlabohu ok zatial.,, mne to dieta spi 15 min a hodinu uspavam toto ma zabija.,, uz som nastalo v ba len mam zapratAnu izbu s vecami a potrebujem dat skrine dokopy a potom vybalovat a sak nemam kedy., na nervy som ked spi 15 min ideme sa rychlo so synom najest a mama ju strazi ked varim.,, a ona neni ten typ ze bude kukat do blba.,, treba sa jej stale venovat.,, ani postielku nema ale bola by mi na dve veciked ju uspavam v kociku.,, a cez den je v nasej posteli.,,ja stale bez auta uz rok v servise ale pride s dovolenky dake mi zatial pozica, mohol povedat skor ne az teraz ale k tomu sa uz nevyjadrujem
@lujzamisko a zajtra ma krpana tri mesiace 🙂
@priora nás spí v postielke v noci a niekedy aj cez deň 🙂 🙂.Tak vidím ze za celú noc malo nacika aj cez den.ako.aj sa veľa poti ale i tak mal by aspoň 3 denne riadne pocikane a mi max 2 poriadne. Tak.Musím dokrmovat. Čo uz kojim uz 3 mesiace co som bojovala 🙂 🙂 tak všetci gratuluju. No my sme mali 3 . 24. 🙂 joj som zvedavá na váhu jeho ..nás uz v kociku moc nespí stále vykukava. A teraz začal strašne plakavat z nicoho nič.A.straaasne fakt slinta vsetko do pusi asi idu zubky. Tak teraz spinka vacsinou na mojich rukach nohach niekedy 2 hodiny bez pohybu aby apinkal. Obdivujem.ze mať 2deti malé.ja pri drobcovi si to neviem predstaviť teraz ze spinka sa najem a oddychujem.tiež som.chorá strašne chrchlem ble.
A aj niečo ešte beriem na mliecko ?
@priora ja uz chcem.nech ma malý aj pol roka.ja sa.stále.bojím všetkého kým je taký drobni ale.i Tak.už ako.rastu aj tvoja uz 3mesiace pred nedavnom.sme.si.tu ešte pisali.s.poradni 🙂 🙂
@lujzamisko ja malu prebalim a rano ma plenu uplne plnu.,, ona dost cika.,, hlavne verim sebe ze mam vela mlirka nahovaram si a myslim ze to tak je uz sa aj zmenila, cele dni bola na prse asi dva mesiace a teraz vydrzi hodinu aj dve 🙂 ako kedy takze s tejto strany citim ze je to na dobrej ceste len este ten spanok, hadam sa to soravi hlavne ze v novi podpi aj 10 hodin 🙂 teraz uz dlho neberem nic na podporu mlieka.,, zo zaciatku aj mne spavala na rukach ale to preto lebo som ju tak kojila a teraz po leziacky.,, len ona zaspi a o 10 min je hore a hlada.,, tak ked tak lezim s nou.,, ako ze s nivoho nic zacne plakat ? Aj mala dakedy spusti ale len ze na 15 sekund taky cudny rev.,, oni nie je to sranda ale da sa to maly sa pohra sam 🙂 neboj bude sedet a bude dobre 🙂 no straaaasne to bezi 🙂
@priora keď ja sa stále bojím všetkého keď stále clovek číta O tych nahlich. ... joj až zle to je písať .snazim sa kojit A kojit snad sa to zas rozbehnednes flaska vinei padla. 😀 ja rozmýšľam nad nosicom mám taký chico aj ten nieje preňho Dobrý tak hľadám asi manducu ale sú strašne drahe aj použité kks aj 50e čo je podla mňa dosť. No on furt mrnkoce hlavne keď nebi na rukach
@priora A do kedy asi chceš kojit? ? A kedy začneš S prikrmami
@lujzamisko mne vcera dosla manduca.zatial sa mu paci.🙂
Inac mi sme na tom s kojenim tak ze ked bol este menši tak niekedy som mu davala aj kazdu polhodinu.ale nikdy som sa nezaoberala s tym ci mam dost mlieka.a teraz uz vydrzi aj 4hodiny.h tiez dobre priberame dnes mame 3mesiace a vazime vise 6kil.dnes mame poobede poradnu tak budem vediet vahu presne🙂ale chvala bohu nevieme co to je flaska.a aj nas Oliver je strasme raf na rukach.neexzistuje aby som pri nom ked sme sami nieco urobila.
@lenka2341 kupovala si,novu? Za kolko? Lebo aj ja by som. Chcela
@lujzamisko ano novu.stala 95€
@lujzamisko ty necitaj kraviny vkuse 🙂 ale to iste som mala aj ja pri prvom ten strach,, hovorim si ze do januara chcem kojit ale ked to bude bezproblemove tak nevidim dovod prestat.,, ked budu problemy tak uz sa nebudem trapit.,,
@priora ja ked.dám tento mesiac tak budem rada. Dnes ma tak.strasne.boli brucho.neviem či s toho telieska ...lebo dole uplne kŕče. Manduca je nosic niektoré.deti majú.radi.niektore.nie. ja uz nevladzem na.rukach stále tak preto.rozmyslam. ja mam len.nosic chico ale ten nieje dobrý kvôli chrbtici malého. Jaj konecne zaspal dnes' spal.od.pol9 len pol hodku tak.bol uplakany nervny.
Snáď ti korenie.vydrží co najdlhsie
@lujzamisko to ste tak zle natom s kojenim? Dako to das neboj, mas vyhodu ze mas iba jeho ale ja som prbeho nekojila sice vobec.,, iba odssavala 4 mesiace.,, nechces pozicat satku co mam?
@priora nevedela by som to viazat ☹ . Pred tým aspoň.ráno boli naliate trosku teraz nič. Ja nemám uz nič mokré tričká nič vôbec. Malý úplné ruci uz poobede lebo mu to nechce.moc ísť. Ešte ráno celkom fajn prve.2 korenia potom musim dat um a až potom zas mám trochu.,či je.to aj spojene s nejakym strajkom a tým rastovym ... čo býva v 3 mes. Uvidime.je to ale.biedne. ešte aj ja na nervy co. Má.to brucho tak bolí. Ach co vsetko ešte. Ako strašne sa mi páči to ked.sa kojime. Je.to krásne.ked. sa pozera na mna ešte sa niekedy aj.usmieva 🙂 🙂 chýbalo by mi to. Snáď pomoze.Dnes aspoň ss tej.vinei včera som.celú flasu vypila

@debora16 tak to mate super my nevieme spat na brušu.aj moj si otaca raz tak raz tak hvicku len ked spinka si ju stale otoci na svoju oblubenu stranu a z jedneho ula vydno ze ju ma trosku zlezanu a bojim sa ze mu to ostane. ☹