icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
priora
5. aug 2016

@lujzamisko si ny youtube videa jA som tiez prvykrat viazala a bolo to ok.,, ja v noci odsavam a odsajem 180 ml buim sa nato ze som nojra a mam strasne prsia naliate., skus si poobede pospat vela oddychu.,, moja mala tiez stale chyti pusti som ju uspala a ked sa zibudi hadam sa normal naje.,, a sak aspon zaciatok si kojila to najdolezitejsie.,, ale ked som mala malo mlieka tiez som vnoci "netiekla" a benedikt a semovku? Skusala si? Do toho ten ricinus a caje plus vinea.,, vyskusaj vsetko dokopy.,, co to spravi, me dlhsie trvalo sak skoro tri tyzdne kym som mala mlieko.,,, zavolaj lekarke ze ta to boli mozno to zle zaviedla.,, bohvie.. A este veeela vody

lenka2341
5. aug 2016

No my smr boli na poradni.vazime uz 6800g a mali sme aj ockovanie.strasne plekal a my tak tiez:(

lujzamisko
5. aug 2016

@priora kontrolovala 3x musela aj fotit ze keby nieco. Len ze môže.to mesiac bolieť ako pred.ms co ja mavala.som take ze dovi. Budem skusat nevzdam to . Strašne sa mi páči ked kojim. Kľudne by som aj.do pol.roka.:-). Neviem s tou šatkou ty si skusala? Išlo ci nie? A kde nakupovala?

lujzamisko
5. aug 2016

@lenka2341 pekná.váha 🙂 🙂. Moj bobanek mal.mať teraz 8 očkovanie ale keď ze sopliky ma tak.určite doktorka odlozi

lenka2341
5. aug 2016

Dakujeme.a to iba kojim.🙂to urcite ked je chori.ale radsej sa na to psychicky priprav.nam pichli do obydvoch nozok a basli aj krv z hlavicky.a este s mu dala heopatika co sa dava aby nemal vysoku horucku.

lenka2341
5. aug 2016

Vola sa to Thuya occidentalis 30ch.a stoji to 3€

lujzamisko
5. aug 2016

@lenka2341 fu krvicku neee.už teraz ma straslo.joj

lenka2341
6. aug 2016

@lujzamisko no ale musia:(

priora
6. aug 2016

@lujzamisko preboha co fotila? 😂 Malej sa nepaci.,, ona nic nevidi a ona ny mi bola najradsej chrbtom a tak v nej nemoze byt.,, kupila som kacnu ze na skusku 32€

priora
6. aug 2016

@lenka2341 naco su tie homeopatika? Detom by som urcite nedavala.,, a to som dobre pochopila ze brali krv s hlavicky ci ako? Asi dementiem uz 😂

priora
6. aug 2016

Ja uz som detom spravila aj pasy no budu to rozkosne fotky 🙂 som zvedava ako spoznaju babetko ked ten pas ma platnost 2 roky 😂

lujzamisko
6. aug 2016

#priora no ci je správe ulozene to teliesko 🙂 🙂. Tak čo uz . Však.to ze je mu vadilo ked mal aj ruky zviazane tak šatka neviem 🙂 ale nosič zvláda ked máme taku klokanku ale vraj to nieje.dobre

priora
6. aug 2016

@lujzamisko asi koli tym klbikom ze ako tam sedia.,,

lenka2341
6. aug 2016

@priora davaju sa den pred ockovanim v den ockovania a po ockovani.aby dietatko memalo vysoku teplotu a aby nebolo potom take podrazdene.ale musim povedat ze podrazdeni dnes uz nie je vobec a aj teplotu ma len mierne zvysenu 37,1.ani nozky nema cervene ze by som musela davat obklady.a roktorkq nam hovorila ze dobre sme spravily ze sme mu to dali tak neviem.an z hlavicky.ze vraj sa z rucky berie tazko lebo tam su tenke zily tak to asi preto.

lujzamisko
6. aug 2016

@priora asi ja uz som s toho nosenia na rukach grogy. Kri

lujzamisko
6. aug 2016

@priora kríže v prdelke 🙂 a maly čoraz viac a viac na ruky a my mu neodolame 🙂 len neviem lebo kopa žien kupujú tie fejky s aliexpres a neviem či su fakt take zle lebo vraj ze bohvie aké.farby niektoré.pisu ale tak,ked to poriadne operes tak neviem či to.fakt tak škodí. Lebo tak su take ako manduca aj za 20co manduca stojí 100 € . Zas nemám tolko za chvilku skonci materska a uz len ten prispevok a to je prd. Rozmyslam potom nad dajakou brigádou. Lebo neviem si to predstavit po financnej stranke

lujzamisko
6. aug 2016

@lenka2341 co si tie deturence vytrpia. Aj to odovzdanie s paty joj plakala som snim 🙂

lenka2341
6. aug 2016

@lujzamisko veru.z paty nam brali este v nemocnici ale pri tom som nebola.

dominikav123
6. aug 2016

Naša je tiež aprílová, po prepustení z nemocnice nam o dva dni dostala 40 horúčky a skocili sme zase v nemocnici pre ťažkú infekciu. Vidieť 7 dňové dieta napichane v mini ruke aj hlave nebola sranda. Takze taká sranda jak očkovanie nam uz nic nerobí 🙂

priora
6. aug 2016

Boze baby ake pichanie do hlavicky? :( ani predstavit si to neviem, a pri ovkovani nam to nehrozi lebo ani synovi to nerobili

priora
6. aug 2016

@lenka2341 s paty beru kazdemu to sa posiela do BB a tam to vysetruju

priora
6. aug 2016

@lujzamisko ja som tiez chcela brigadovat od septembra cez vikendy v krcme ale ked kojim tak zatial nie.,,

priora
6. aug 2016

Vcera davali daco o ockovani len som deti kupala ze tomu dietatu napuchne mozog ci vo

lenka2341
6. aug 2016

@priora maša dr to robi takto.no neviem.ale us sa bojum driheho a tretieho ockovania:(

lujzamisko
6. aug 2016

@priora nestras snáď vedia prečo očkovať. Keby neockovali opäť by sme umierali na staré choroby. Ja uvidím či niečo nebudem hľadať .môj nezarába Veľa _☹ ešte že nebývame sami. Ako na všetko máme aj autá ale keby že platíme hypotéku tak ee . A čo bambulka čo nového vie? Nás začal skriekat ako krby srandovny je

lujzamisko
6. aug 2016

@dominikav123 tak my sme okrem soplov nemali také A preto očkovanie bude fuuu

dominikav123
6. aug 2016

@lujzamisko hlavne nestresuj lebo sa aj dieta vystresuje. Naša plakala asi 1 minútu a potom uz nie. Teplota bola max 37,5, žiadne oblbováky sme jej nedali a zvládla to v pohodke 🙂 držím palce

priora
6. aug 2016

@lujzamisko babulka uz sa otaca na bok sem tam na brusko.,, nasho ked ockovali mal iba zvysenu teplotu dostal cipok a tiez bol pokoj 🙂

lujzamisko
6. aug 2016

@dominikav123 tak tým že má sople nám to odlozia urcit e O mesiac aspoň možno lepšie znesie

lujzamisko
6. aug 2016

@priora nás sa pokúša otacat sem tam sa podarí alena bbrušku už naj vydrzi pekne hlavku drzi A jak sa začal smiat na plnú hubu milacik nás 😀 môj mi zahlasil že on už viac detí nechce ☹