Aprílovky 2016
@lujzamisko ano.este stastie ze to mame za rohom 🙂
@lenka2341 len musím za 2 mesiace kúpiť asi vacsiu lebo toto mam tak akurát ale máme už aj manducu tak uvidíme ale keď mne sa prave V tej satke ho mať tak zapacilo 😀
aha.aj ja budem zhanat satku 🙂 a manduca ako? paci sa ti?
@lenka2341 tak ešte som ju len prala cez víkend sa.chystame.na.skusky 🙂 🙂 🙂 šatka je na nezaplatenie 🙂 🙂 Aj ja chcem.ešte jednu a dlhsiu čo bude ked.bude mať uz okolo8 kg co je za chvíľku 🙂
@lujzamisko ja som ss v tehotenstve tiez dvakrat vyhebala okolo vianoc niesla som 2 kavy a po kopci dole som sa smykla a este v praci na stolicke najprv kukali ci som ok a ked videli ze hej tak sa udrbsvali 😂 Pojdem kuknut do tej dm na tu hrozno ku 🙂 ja uz jem vsetko s bruskom je to v pohode nadranom s rano ju boli a dam infacol a hned ss nato vykaka a je dobre 🙂
@priora tak minule.len kukuricu na pizzi trosku a u ráno zjapal chudáci tak ešte asi počkáme trošku 🙂 🙂 vraj ten.infacol a espumisan majú tu istú ucinnu latku tak som ho ani neskusala 🙂 malého som uspala tak uz hodinu.skupinka 🙂 🙂. Mňa zas strašne kríže začali bolieť mám ju pokrivenu a tým že maleho mám.furt na rukach tak asi za to ked je v satke ani neviem.ze ho mam
@lujzamisko no veru strasne rychlo rastu.ani neviem ako zbehli tie tri mesiace a zachvilu je tu stvry 🙂
@lujzamisko infaciol je silnejsi o nieco ako espumisan a zase pozir su dva druhy tych espumisan a je este espumisan L a tam je jeden z nich tiez trosku silnejsi.,, vyskusaj ten infacol mne ho aj v nemocnici odporucili ked som lezala zo synom koli kolikam.,, a probiotika davas? Moj maly mal do 6-7 mesiacoch bol to horor.,, a bol na umelom.,, a malinka je oproti nemu anjelik 🙂 neviem ci je to tym kojenim ale mali chcel dudlat a dudel nechcel tak dudlal flasu a tu som mu vtedy brala koli vzduchu inac doteraz si dudle 😂 Vecer mu este davam flasu s mliekom inac spat nejde.,,
@lenka2341 ja som zacala strAvu pohyb a cvicenie a nic tak serem nato.,, a pribrala som 3 kg od porodu.,, a zas chodidla su horsie a horsie.,, uvidim co bude po ultrazvukoch a vlozkach a ked to nepomoze asi nemam na vyber a skoncit s kojenim a schudnut ale najprv sa musim docitat ci to pomoze.,, po malom som schudla 25kg
@priora tak všade som čítala.ze počas kojenia ako ženy chudnu 🙂 🙂 . Ja som schudla vsetko co som nabrala ale s povodnej váhy by som chcela.10kg ale.U mňa tazke ked ze nemozem polovicu zeleniny co som.pred.tým mohla .... každý deň minimalne.hodinová prechadzka a nič okrem.bolavych krizov a noh ☹ . Uz som chcela aj sem k nám do takej ze expresky to je.ten kruhovy trening ale za 30min pytaju 7€ co je podľa mňa trošku veľa.....A jazva ta neboli nič ? Lebo mňa hej mám ju uplne fialovu a brucho ma dole.tiež pobolieva .
@lenka2341 môj uz teraz 24 bude mať 4 mes 🙂 🙂 🙂
Baby malý ma take jak drobné pupaciky na celé aj vrchu hlavky môže to mať potnicky?
@priora ostrohy
Ostrohy na päte
100 gramov bravčovej masti roztavíme na panvici do tepla (nie horúca). Pridáme jedno surové vajce, poriadne rozmiešame a pridáme deci octu a polievkovú lyžicu medu. Opäť miešame a necháme odstáť dva dni. Po dvoch dňoch opäť dôkladne premiešame. Nohy umyjeme v horúcom kúpeli, ostrohy a miesto v ich okolí natrieme pripravenou masťou, prikryjeme plátkom slaniny a slaninu kusom potravinárskej fólie. Natiahneme staré ponožky a necháme pôsobiť celú noc. Po týždni takéhoto používania ostrohy zmiznú.
prevzate z
@lenka2341 no ja by som neprestala s kojenim.je to najzdravsie co dietatu mozes dat.ale zase ja mam zbizenu cinnost stitnej zlazy.a mozbo ze preto nechudnem a este to zapricinuju aj hormonalne zmeni.ja este pockam lebo na brucho sa nesmie este cvicit koli rozpadu brusnich svalov.a potom zacnem cvicit to urcite nieco spravy.
@lujzamisko no super vy ste starsi🙂 urcite su to potnicky my ich mame toez neboj.
Baby vy akože nejete vsetko lebo kojite? Preco ?
@dominikav123 ja mam zlcnikove kamene S rôznych veci mám hneď záchvat A keď ešte 1x pôjdem na pohotovosť rovno si ma nechajú na operáciu A za druhé malý mal silné koliky A ešte furt keď niečo zjem napr kukuricu tak chudácik až zjape ....
@lenka2341 dik. Ja by som tiež neprestala . Viem sama že neschudnem ani keď som len šalát zrala 😀😀😀 A som vôbec rada že ešte kojim 😀
@lujzamisko kokos navod na veceru ci co to? 😂😂😂 to mas odkial
@dominikav123 ja jem vsetko bolieva ju brusku ale je to lepsie ale rano vzdy a vykaka sa a je ok a bezohladu nato co som jedla
@lujzamisko inac hej su to potnicky moja ma cerveny krk stale lebo je taka slaninkova .)) ale to aj prvy mal 🙂
@priora som hľadala na nete pre teba 😀😀😀😀 . Aj on vyparene pod krkom tiež tucino 🙂. Ach asi za to lebo pred večerom fúkalo mal vonku čiapku 😉
@lujzamisko mozes mu dat nato pytiol, bepanthen ( nam dobre nerobil) alebo imazol ale pastakrem
Ja asi skusim hocico
@priora tak skusala som 😀 no bepanthen pomaha akurát na krk ale na potnicky nedavam nič však odidu samé
@lujzamisko nie na potnicky ani ja nie len ten krk ma cerveny a nam ten bepanthen spravil este viac zle
@priora ja mam aj tu s.rybacou mastou a ten.je.super aj.na ritku.modra.tuba.stojí do 2€.veľká. uz v nemocnici nám ju dávalo 🙂 🙂. No čo skúšala si.satkovat ?
@dominikav123 ja jem vsetko zaradom a malemu nic nie.
@lujzamisko ja dufam ze po case sa da vsetko do priadku.a vsetky pomali schudneme.🙂

@luada tak.Ja mám zatiaľ od susedky len ta ma len 4,5m a ked maly bude vacsi tak bude mala a máme od dnes aj manducu za lacno od dobrých ludi 🙂 🙂 tak treba skúsiť.ale myslim ze nie všetky deti su na nosenie . Niektoré si zvyknu a iné vrestia ako ktoré