icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
lujzamisko
17. aug 2016

@luada tak.Ja mám zatiaľ od susedky len ta ma len 4,5m a ked maly bude vacsi tak bude mala a máme od dnes aj manducu za lacno od dobrých ludi 🙂 🙂 tak treba skúsiť.ale myslim ze nie všetky deti su na nosenie . Niektoré si zvyknu a iné vrestia ako ktoré

lenka2341
17. aug 2016

@lujzamisko ano.este stastie ze to mame za rohom 🙂

lenka2341
17. aug 2016

@priora s tym chudnutim nie si sama.ja musim dat este dole 20kg.aby som bola na povodnej vahe.a aj mna vsetko boli.a hlavne nohy.chodidla,kolená.no proste vsetko a rano ked vstanem z postele nie a nie sa rozhybat:(

lujzamisko
18. aug 2016

@lenka2341 len musím za 2 mesiace kúpiť asi vacsiu lebo toto mam tak akurát ale máme už aj manducu tak uvidíme ale keď mne sa prave V tej satke ho mať tak zapacilo 😀

lenka2341
18. aug 2016

aha.aj ja budem zhanat satku 🙂 a manduca ako? paci sa ti?

lujzamisko
19. aug 2016

@lenka2341 tak ešte som ju len prala cez víkend sa.chystame.na.skusky 🙂 🙂 🙂 šatka je na nezaplatenie 🙂 🙂 Aj ja chcem.ešte jednu a dlhsiu čo bude ked.bude mať uz okolo8 kg co je za chvíľku 🙂

priora
19. aug 2016

@lenka2341 takze si nattom podobne ako ja :( ja som na prechadzke s detmi nebola ani nepametam.,, a kojis? Ak hej dokedy asi ? Ci neplanujes

priora
19. aug 2016

@lujzamisko ja som ss v tehotenstve tiez dvakrat vyhebala okolo vianoc niesla som 2 kavy a po kopci dole som sa smykla a este v praci na stolicke najprv kukali ci som ok a ked videli ze hej tak sa udrbsvali 😂 Pojdem kuknut do tej dm na tu hrozno ku 🙂 ja uz jem vsetko s bruskom je to v pohode nadranom s rano ju boli a dam infacol a hned ss nato vykaka a je dobre 🙂

lujzamisko
19. aug 2016

@priora tak minule.len kukuricu na pizzi trosku a u ráno zjapal chudáci tak ešte asi počkáme trošku 🙂 🙂 vraj ten.infacol a espumisan majú tu istú ucinnu latku tak som ho ani neskusala 🙂 malého som uspala tak uz hodinu.skupinka 🙂 🙂. Mňa zas strašne kríže začali bolieť mám ju pokrivenu a tým že maleho mám.furt na rukach tak asi za to ked je v satke ani neviem.ze ho mam

lenka2341
19. aug 2016

@lujzamisko no veru strasne rychlo rastu.ani neviem ako zbehli tie tri mesiace a zachvilu je tu stvry 🙂

lenka2341
19. aug 2016

@priora ja chodim na pechadzky kazdy den a ani kg dole:(ja cisto len kojim.nrvieme co je to flaska.davam iba vodu ale lyzickou.a kojot budem dokial mozem mna mama kojila 3roky.a chvala bohu mam dobru imunitu.takze uvidim dokial budem moct.

priora
19. aug 2016

@lujzamisko infaciol je silnejsi o nieco ako espumisan a zase pozir su dva druhy tych espumisan a je este espumisan L a tam je jeden z nich tiez trosku silnejsi.,, vyskusaj ten infacol mne ho aj v nemocnici odporucili ked som lezala zo synom koli kolikam.,, a probiotika davas? Moj maly mal do 6-7 mesiacoch bol to horor.,, a bol na umelom.,, a malinka je oproti nemu anjelik 🙂 neviem ci je to tym kojenim ale mali chcel dudlat a dudel nechcel tak dudlal flasu a tu som mu vtedy brala koli vzduchu inac doteraz si dudle 😂 Vecer mu este davam flasu s mliekom inac spat nejde.,,

priora
19. aug 2016

@lenka2341 ja som zacala strAvu pohyb a cvicenie a nic tak serem nato.,, a pribrala som 3 kg od porodu.,, a zas chodidla su horsie a horsie.,, uvidim co bude po ultrazvukoch a vlozkach a ked to nepomoze asi nemam na vyber a skoncit s kojenim a schudnut ale najprv sa musim docitat ci to pomoze.,, po malom som schudla 25kg

lujzamisko
19. aug 2016

@priora tak všade som čítala.ze počas kojenia ako ženy chudnu 🙂 🙂 . Ja som schudla vsetko co som nabrala ale s povodnej váhy by som chcela.10kg ale.U mňa tazke ked ze nemozem polovicu zeleniny co som.pred.tým mohla .... každý deň minimalne.hodinová prechadzka a nič okrem.bolavych krizov a noh ☹ . Uz som chcela aj sem k nám do takej ze expresky to je.ten kruhovy trening ale za 30min pytaju 7€ co je podľa mňa trošku veľa.....A jazva ta neboli nič ? Lebo mňa hej mám ju uplne fialovu a brucho ma dole.tiež pobolieva .
@lenka2341 môj uz teraz 24 bude mať 4 mes 🙂 🙂 🙂
Baby malý ma take jak drobné pupaciky na celé aj vrchu hlavky môže to mať potnicky?

lujzamisko
19. aug 2016

@priora ostrohy
Ostrohy na päte

100 gramov bravčovej masti roztavíme na panvici do tepla (nie horúca). Pridáme jedno surové vajce, poriadne rozmiešame a pridáme deci octu a polievkovú lyžicu medu. Opäť miešame a necháme odstáť dva dni. Po dvoch dňoch opäť dôkladne premiešame. Nohy umyjeme v horúcom kúpeli, ostrohy a miesto v ich okolí natrieme pripravenou masťou, prikryjeme plátkom slaniny a slaninu kusom potravinárskej fólie. Natiahneme staré ponožky a necháme pôsobiť celú noc. Po týždni takéhoto používania ostrohy zmiznú.
prevzate z

lenka2341
19. aug 2016

@lenka2341 no ja by som neprestala s kojenim.je to najzdravsie co dietatu mozes dat.ale zase ja mam zbizenu cinnost stitnej zlazy.a mozbo ze preto nechudnem a este to zapricinuju aj hormonalne zmeni.ja este pockam lebo na brucho sa nesmie este cvicit koli rozpadu brusnich svalov.a potom zacnem cvicit to urcite nieco spravy.

lenka2341
19. aug 2016

@lujzamisko no super vy ste starsi🙂 urcite su to potnicky my ich mame toez neboj.

dominikav123
19. aug 2016

Baby vy akože nejete vsetko lebo kojite? Preco ?

lujzamisko
19. aug 2016

@dominikav123 ja mam zlcnikove kamene S rôznych veci mám hneď záchvat A keď ešte 1x pôjdem na pohotovosť rovno si ma nechajú na operáciu A za druhé malý mal silné koliky A ešte furt keď niečo zjem napr kukuricu tak chudácik až zjape ....

lujzamisko
19. aug 2016

@lenka2341 dik. Ja by som tiež neprestala . Viem sama že neschudnem ani keď som len šalát zrala 😀😀😀 A som vôbec rada že ešte kojim 😀

priora
19. aug 2016

@lujzamisko kokos navod na veceru ci co to? 😂😂😂 to mas odkial

priora
19. aug 2016

@dominikav123 ja jem vsetko bolieva ju brusku ale je to lepsie ale rano vzdy a vykaka sa a je ok a bezohladu nato co som jedla

priora
19. aug 2016

@lujzamisko inac hej su to potnicky moja ma cerveny krk stale lebo je taka slaninkova .)) ale to aj prvy mal 🙂

lujzamisko
19. aug 2016

@priora som hľadala na nete pre teba 😀😀😀😀 . Aj on vyparene pod krkom tiež tucino 🙂. Ach asi za to lebo pred večerom fúkalo mal vonku čiapku 😉

priora
19. aug 2016

@lujzamisko mozes mu dat nato pytiol, bepanthen ( nam dobre nerobil) alebo imazol ale pastakrem
Ja asi skusim hocico

lujzamisko
19. aug 2016

@priora tak skusala som 😀 no bepanthen pomaha akurát na krk ale na potnicky nedavam nič však odidu samé

priora
19. aug 2016

@lujzamisko nie na potnicky ani ja nie len ten krk ma cerveny a nam ten bepanthen spravil este viac zle

lujzamisko
19. aug 2016

@priora ja mam aj tu s.rybacou mastou a ten.je.super aj.na ritku.modra.tuba.stojí do 2€.veľká. uz v nemocnici nám ju dávalo 🙂 🙂. No čo skúšala si.satkovat ?

lenka2341
19. aug 2016

@dominikav123 ja jem vsetko zaradom a malemu nic nie.

lenka2341
19. aug 2016

@lujzamisko ja dufam ze po case sa da vsetko do priadku.a vsetky pomali schudneme.🙂