Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@janulienka89 na to sa spolieham aj ja, že to bude skôr. Tiež už mám pocit, že to už aj stačilo. 🙂
Ahojte baby 🙂
Neviem ako vám, ale mne toto počasíčko úplne vyhovuje....Aspoň som si konečne upratala byt, lebo v tom teple sa mi fakt nechcelo 😀 Včera sme s mm absolvovali prechádzku k našim, ale poviem vám, mala som dosť....Bruško tvrdé ako kameň, každú chvíľu som predýchavala....Mangel nechápal, čo sa deje...Toto čakanie na pôrod je hroznéééé....v podstate to môže prísť hocikedy 😀 Zajtra ma čaká posledná poradňa u mojej doktorky, potom už len nástup v pondelok na gyn. pôrodnícke oddelenie...Baby, ja mám z toho normálne asi strach 😀 Keď sme sa o tom včera bavili s našimi, tak ocino ma tak podpichol, moja, vtedy si sa mala báť, keď ste to robili 😝 Všetci sa už veľmi tešia, malá 4 ročná sesternica sa nevie dočkať, kedy zoberie našu malú na bucinky (v preklade do našej reči - na ruky) 😀 Baby, a ako budete riešiť návštevy po príchode domov???? Lebo ja mám vážne obavy z toho, že sa k nám hneď nasáčkujú obidve švagriné.....Ako im jemne povedať, že to nie je dobrý nápad???
@linda40 podla toho co som si citala, tak nie kazda zena to spozoruje. U mna to bolo zretelne 🙂 Tu prikladam celkom dobry clanok http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=hlie...
@linda40 ale zdá sa mi akoby mi bruško kleslo dole,,,nejako mi je tam dole divne,,,aj malá je taká živá už druhý deň,,,dufam,že vydržím do utorka do poradne :/
@vanilashot ahojky tak sme na tom rovnako aj u nás to je hocikedy :/ a aj ja mám strašný strach,,,,neviem ale stále si to nechcem pripustit normalny porod :/ no nie a nie
@gabika84 ja osm o žiadnej zátke ešte nepočula čo je to?
@majjka1985 ahoj, práve včrea som to čítala, že v poslednom mesiaci je to normálka! Tak len relaxuj, tým nič nepokazíš! Pekn dník aj tebe!
Dnes soma mala poradňu. Malá mi pribrala takže má už cez 3000 gramov - tak sa vytešujem. Doktor hovoril, že je nízko uložená - preto ma stále zo spodu pychá. Kleslo mi bruško trošku. Dnes ma nevyšetroval zo spodu. Vás po 36-tom týždni ako často vyšetrovali zo spodu? A mám zníženú hladinu železa, tak mi predpísali tabletky a kúpila som si aj čučoriedkový dźús a zaváraninu.. dúfam že sa to napraví.
@micurka Dakujem 🙂 Ja som bola teraz v pondelok poslednykrat v poradni pri mojej gyn. a uz ma nevasetrovala zo spodu, len prehmatala a pomerala mi brusko. Hned som aj isla do nemocnice na CTG, a tam ma tiez zo spodu nevysetrovali. Tak neviem ako to je potom po 36tt. Ale mne to vysetrovanie vobec nechyba, myslim, ze uz toho bolo dost 🙂
mne to ctg nerobili...
@micurka Ctg sa robi od 36 - 37 tt, az do porodu kazdy tyzden, podla potreby aj castejsie.
@jankaamartin moja malá je tiež riadny divoch, hlavne keď sa najem, vtedy skáče ako divá. A potom dostane štikavku. Ani sa jej nedivím. Mňa sa už asi mesiac ľudia pýtajú, že kedy to už bude, že mám už veľké brucho, alebo že vyzerám ako tesne pred pôrodom, dokonca v utorok bola otázka, že či to budú dvojčatá. 😀 A to mám ešte skoro mesiac do termínu a tiež mám pocit, že zachvíľu to brucho budem fúľať po zemi. No to sa nám možno len zdá.
Prave som objavila na nete knižočku Macko Puf - moja prva knižka, tak som ju objednala pre nasu babiku 🙂 Aspon jedna radost pre dnesny den 🙂
@katka_grac
Ja mám už tiež bruško veľmi nízko a dlhšie pocitujem tlak . Je to normálne 🙂
Ja by som to už chcela mať za sebou 😵
Ěšte ma napadlo spýtať sa Vás či máte v zálohe meno opačneho pohlavia keby náhodov .
Viem , že sa to stáva veľmi málo ale stáva sa , že na ultrazvuku zmenia pohlavie bábätka - zmýlia sa .
Ja som sa na pohlavie nepýtala a v 21tt mi povedal , že chlapček viac mi nehovoril ani som sa nepýtala , mám
ale taký vnútorný pocit , že to bude dievčatko tak rozmýšľame pre istotu aj nad dievčenským menom a
nič nás nenapadá , chceli by sme dať dve keby to bolo to dievčatko keď ma Mária dve mená prečo aj druhé nie ?
K chlapčenskemu menu Michael sa nám druhé nehodí . Prosím poradte mi meno keby to bolo náhodov dievča ?
@majjka1985 co je ctg, mne to tiez nerobili... 😅
Tak ja uz mam doma maleho dropca. chytilo ma to v piatok 15.7.2011. sme zdravi a plni zivota 🙂
@baronka222
Gratulujeme , prajeme Vám veľa zdravíčka a mliečka , rodičom pevné nervy 😉
@micurka môj lekár tvrdil, že sa to ani robiť nemusí a vraj to ani VSŽP, ani Dôvera neprepláca. V podstate to, čo ti tam zaznamenajú, keby urobili záznam na druhý deň, už to môže byť úplne inak. Dieťatko mení svoju aktivitu a tým mu rôzne bije srdiečko a kontrakcie maternice sa tiež menia. Mne to kedysi robili 2 krát denne a vždy mi to kreslilo akoby som už mala začať rodiť a porodila som až o 2 týždne.
@baronka222 gratulujem a prajem vela zdravia a vela mliecka 😵
@baronka222 tak gratulujem, nech ste zdraví.
@baronka222 : gratulujem, maminka 🙂 a ako to, ze to prislo takto o 2 tyzdne skor? bola si uz dlshei otvorena? tak daj nejake krasne fotecky synceka, nech viem, na co sa mame s manzelom tesit :D
@baronka222 a ako sa drobček volá ? a miery ? 🙂
@baronka222 blahozem a hlavne vela zdravíčka..kiež b ysme to už mali za sebou všetky 🙂
@linda40 presne aj mňa sa to vypitujú a pritom som pribrala 5kg,,,už kedy ,už kedy ????už mi to lezie na nervy a riadne a ešte tie blbé reči čo si zjedla dyňu????hahaha veľmi smiešne,,,,,,ja mam taký pocit,že nevydržím ani do augusta
@baronka222 BLAHOŽELÁMMMMMMM
@baronka222 gratulujem, vela zdravia, mliecka a radosti s drobcekom prajem 🙂

@mimikett presne tak. bude to take prirodzene ako keby ste ho tam mali uz davno 🙂