Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
Ahojte, nas maly ma 2 tyzdne a v tychto horucavach neviem ako ho obliect,aby sa neprehrial. Davam mu body s kratkym rukavom, ale on strasne rad je v zavinovacke. Ovela kludnejsie spinka, ked je v nej. snazim sa mu ju davat volne,ale aj tak mu je v nej asi strasne teplo.
@romea , @krhlicka my toto mame uz od pondelka. Cely den sa len cicikame, nosime, babo nechce spat, a ked na mne zaspi dam ju do postielky tak do piatich minut je hore a spusti, len by dudkala, cajik+vodu+dudku odmieta... Chvalabohu, ze aspon v noci spinka. Vecer ju pekne vzdy okupem, nakojim a spi jak dudek. Pevne verim, ze tieto maniere ju opustia ked prejdu tieto horucavy. Ja sa tym detickam ani necudujem, ze su take nekludne, ja mam co robit, aby som sa s tym teplom vyrovnala 😒
caute kocky. hlasim, ze sme na tom rovnako 😢 v noci nastastie spinka celkom dobre, ale vecer je to hrozne. aj teraz mrnci, narieka, taha dudel jak o zivot, neviem co s nou 😒 asi len preckat tieto horka ☹
@romea @mimikett @gabika84 caute baby, tak hlasim, ze cez den krpana pospala dokopy asi hodinu,
od osmej chrni, ale uspavala som ju dobru hodinu na rukach. A najnovsie maniere:cucka na didke, odpoji sa sama-spusti hrozny plac. Znovu sa zapoji a je klud. No ja neviem...ani z voza ani na voz.
Inak interval spanku docela pekne dodrziavame, o siedmej kupeme, kozmetikujeme, krmime a potom sup do hajan. Pocitam,ze okolo pol jedenastej mam po volnych chvilach aspon do jednej v noci a potom od 4 rana bude:cauko mami, som hore 😀
@abriela no este stále niččč :(
zajtra mám termín celé moje tehotenstvo som sa nebála pôrodu lebo som nevedela čo to je teda ani neviem ale ako sa blíži zajtrajšok dostávam strach ruky sa mi potia a srdce mi ide vyskočiť z hrude ☹ mám divné pocity...uf uf
@ingmiriama dobre bude, dychaj 🙂 ved vdaka porodu uvidis svoje babatko a to bude sila!
neskutocna laska,ktora sa neda slovami opisat.Drzim silno silno palce, nech je vsetko v pohode, urcite bude a uvidis svoj poklad.
@jankaamartin Janulka, aj tebe drzim palce, ked uz sa vypyta Karinka na svet, nech ste obe zdrave a tesite sa jedna z druhej a vas tatino zo svojich bab 😎
@krhlicka môžem sa spýtať tebe pred pôrodom tvrdlo brúško??
@ingmiriama tvrdlo, tvrdlo a aj krize boleli 🙂 to je take zvlastne bolenie krizov, akoby ta zozadu niekto silnejsie obimal.Potom ta budu obimat aj kontrakcie. Aspon ja som si to tak hovorila, ze ma obimaju a vdaka nim pride na svet nase slniecko 🙂 cuduj sa svete, kazdej dalsej kontrakcii som sa tesila, aj ked nakoniec som skoncila so sekciou ☹
@krhlicka a tvrdlo ti úplne všade tak že keby si si chcela na ňom chytiť kožu si nemohla ?? tvrdlo ti aj zospodu a bokov ??
@ingmiriama presne tak, cele tvrde 🙂
@krhlicka ďakujem lebo ja si to neviem tak predstaviť keď mi to doktorka povedala...
@ingmiriama sa uz citis nejak divne? 😀 zena to vyciti, ked sa blizi porod, budes vediet, kedy to je ONO 😀
@ingmiriama tomu rozumiem, mne tvrdlo od nejakeho 30 tyzdna, tiez som sa pytala tu bab, ci to je ono 🙂
@krhlicka no večer som sa cítila ale to bol len amok že sa blíži termín všetko išlo na mňa len kontrakcie 🙂 a dnes ráno sa cítim fajn ako keby som nebola tehotná
@gabika84 PRESNE TAK -LEN to PRECKAT - MOJA MALA JE ZAS UPLNE Z TOHO TEPLA OSPROSTENA - TAKA apaticka - ale cika dost - takze dehydrovana nie je - len taka zmorena . naestastie nechceme ani vodicku ani cajik - len mamino mliecko - takze kojime kazdu chvilu - to predne mliecko riedke.......
@mila23 ak sa malemu v zavinovacke paci tak ho tam kludne daj. babatka sa vraj citia bezpecnesjie. a ci mu je teplo zistis ked ho chytis za chrbatik a ma ho spoteny - inak mu je fajn. taketo babatka si nevedia udrzat teplo tak ako despelaci. takze mu skus ten chrbatik a ked ho nema spoteny tak je vsetko ok a mozes ho nechat v zavinovacke. ja som napr. vsade citala ze treba davat pozor a neprehrievat deti ale to neznamena ze sa musime bat ich obliect.
@ingmiriama neboj vsetko bude v pohode- drzim ti palce
ozaj baby uz ste boli s drobcekami von? ja zatila len na terase tak na pol hodinku
Caute baby, ako pomahate babatkam, aby im nebolo take sialene teplo?
ja mam zatemneny cely byt, na okne v spalni vlhku plienku a cez obed sme malu
vykupali vo vedierku...konecne sa jej tam paci, ziaden huronsky rev 😀
tak ak mate nejake tipy, sem s nimi🙂pekny den zelam
@katka121 ahoj, aj ja dnes uvazujem o tom, ci treba babatku davat vodicku, kedze cca kazdu hodku
pije z didky. Tak neviem, nerada by som, aby si zvykla na flasu. Vraj su aj take flase, z ktorych musi
babatko cuckat tak ako z prska 😕 cize nie je to len tak bez namahy. Nasa mala ked pije z didky, potom je uplne grogy ako z celodennej sichty v bani 😀
@mila23 ja mam zavinovačku od summerinfant, je to iba taká tenká bavlnená "handrička", aj kiddopotamus majú také zavinovačky, resp. sú to kokoniky, a našej sa v nom tiež dobre dobre upokojí, lebo ked má "rush hour" tak je hyperaktívna a trepe ručičkami nožičkami a to ju myslím znervoznuje ešte viac, pevné zavinutie ju upokojuje.
krhlicka mne doktorka povedala, že prevarenú vodičku po lyžičkách môžem dávať, skúšam jej to síce dávať z flašky, ale moc nám to nejde, ale aspon pár kvapiek do nej dostanem 😒
dievčence som rada,že moja mala nie je jedina taka nekludna.Ako to tu čitam,tak je nas viac.Tiež cez den moc nenaspime,stale chce byť na ciciku,zaspi na 5 min.a potom spusti plač,trepoce rukami a je velmi nekludna.Neviem si už dať s nou rady a tiež verim,že to prejde tymito teplami 😉
TAK HRDO SA K VÁM MAMINKY PRDÁVAM,STALA SOM SA MAMKOU,DNES RÁNO O 7:40 MALá SA VOLÁ Karin,váži 3,59 a meria 51cm,obe sme v poriadku 😀
no ja len a len čakám a stále nič .... ☹
@jankaamartin gratulujeme a tesime sa na podrobnosti 😉
@jankaamartin velka gratulacia Janulka, teda super miery mate 🙂 vela zdravicka, pohody a mliecka zelam 😉

Ahojte baby, za nami prehyrena noc, mala Djka vydrzala vyhravat do rana do 5 muzovi,
od 5 som ju cicikala ja a dnes od 8 rana proste nespi... ☹
Ak pospala, tak len pol hodku, aby som sa velmi neradovala.
Asi to bude tym sialenym teplom. Skusila som fintu fň = cumel, chvilu cumlala, ale neogabala som ju,
po chvilu ho vyplula pekne do daleka 🙄