icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

zuzulik5
27. aug 2011

čaute kočky...hlásim sa aj ja k titulu mamička, ktorý som dostala 22.augusta o 7:00 hod ráno, malá sa volá Sára a prišla na svet s mierami modelky 3190 g a 51 cm 🙂)) Obe sme v poriadku a už sa vytešujeme doma :DDD

ingmiriama
27. aug 2011

je tu ešte niekto...kto neporodil ? tak ako ja a len netrpezlivo čaká ?

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama ahoj ,aj ja este cakam ,dnes mam termin a zatial sa vobec nic nedeje a vraj aj brusko mam este dost vysoko

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 júúj super som myslela že som tu jediná 🙂 čo čaká...a ideš ešte na poradňu ?čo lekár ti povedal ??

andy1909
28. aug 2011

@ingmiriama Ahoj, no ja mam termin v stredu 31. tak tiez cakam kedy to pride, ci to stihneme ci si to prenesieme na september. Ja som brusko stale mala a aj mam dost nizko len ziadne priznaky, ze by to uz malo prist nemam 🙂

ingmiriama
28. aug 2011

@andy1909 no ja neviem posúdiť či mám brúško vysoko alebo nízko a ani príznaky nie sú na pôrod vyskúšala som sex aby som to urýchlila a aj teplú teda horúcu sprchu a nič sa nedeje.... 😢 ale hovoria že baby sa ponáhľajú na svet...tak ja si myslím že to bude aj skôr

andy1909
28. aug 2011

@ingmiriama kedy mas presne termin? no my cakame babu tak som zvedava... No ja tiez pijem caj s maliovych listov, skusili sme sex ale to asi treba viackrat tak musime vyskusat a musim byt trosku viac aktivna, ist na nejaku dlhsiu prechadzku 🙂

ingmiriama
28. aug 2011

@andy1909 no ja som mala termín 26.8 ten čaj som ešte nevyskúšala ale prechádzku som mala 2 hodinovú ale tvrdlo mi z nej brucho a potom to prešlo...len to s aktivitou nepreháňaj lebo aj pôrod potrebuje energiu a ak budeš vyčerpaná tak pôrod bude ťažký to som čítala na nete

mila23
28. aug 2011

@schaja .dakujem

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama ak sa nic neudeje ,tak som v utorok 30.8 objednana na ctg a na ultrazvuk ,lebo maly je dost velky ,tak aby sme zistili ako budem rodit .Lekarka bola na dovolenke ,tak preto to budeme riesit az v utorok .maly asi nechce preto ist von ze caka za nou 🙂 ale uz mi je tak tazko ,ze by som janradsej rodila dnes

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama ty mas kedy termin ?

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 no to ja idem v tedy na príjem do nemocnice 30.8. lebo termín som mala 26.8 a stále nič ani maličký náznak ako keby ani nie som tehotná 🙂 cítim sa fajn no až na to brucho je oštarné....

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama aspon ,ze sa dobre citis 🙂 mna vsetko boli hlavne chrbtica ,ale zatial ziadne kontrakcie nic

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 vieš čo no mňa čo bolí ale to keď chodím alebo sa vstavám panvová kosť tá ma dosť bolí ale to začalo už od 25tt

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama ja som sa citila cele tehotenstvo uzasne ,ale teraz posledne dni uz chodim ako taka mrtvolka 😉 ,uz by som mala najradsej maleho pri sebe a mala po porode

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 to ti verím lebo som na tom podobne myslím stále na pôrod kedy bude sledujem si telo čo kde ma pichne a stále čakám na kontrakcie....lebo nechcem aby mi pôrod vyvolávali....

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama to poznam velmi dobre a z kazdej bolesti sa tesim ,.lebo si myslim ze uz to bude a nakoniec nic z toho 🙂 u mna je problem aj vtom ze neviem ako budem rodit ,lebo pri poslednom ultrazvuku mal maly 3,60 a lekarka vravela ze ak budemat okolo 4kil tak budem musiet ist na sekciu a to by som velmi nerada

mimikett
28. aug 2011

@zuzulik5 gratulujem k dcerke a zelam vam obom vela zdravicka a radosti 🙂

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 fíha no mne nikdy doktorka nepovedala koľko váži len na prietokoch mi povedali že 2.108kg a to bolo 34tt od vtedy neviem koľko váži na poslednej poradni mi povedala že je to macko ale neviem ako to zistila bola som len na koze nič mi nerobila 🙂...ty čakáš prvé bábo ??

linda40
28. aug 2011

@jankaamartin gratulujem želám veľa zdravíčka a mliečka. 🙂

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama mna pri prietokoch upozornili ,ze je macko a potom som na to upozornila lekarku v nemocnici a ta potom mala moznost zistit ze moj maly v 37 tyzdni mal 3,600kg 🙂 teraz mi neroboli ultrazvuk ,lebo lekarka bola na dovolenke ,ale vravela ze ak bude mat 4 kg tak musim ist na sekciu ,lebo nemam sancu ho vytlacit a mohli by nastat komplikacie .Dost ma to sklamalo ,lebo velmi som chcela rodit klasicky .je to moje prve dieta .a ty ? cakas prve ?

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 a koľko máš rokov? hej je to moje prvé dieťa...veru tá sekcia nieje boh vie čo ale radšej ju podstúpiť ako keby sa niečo dialo s bábätkom si myslím...a ty vieš kedy ti tvrdne brúško lebo mne povedala doktorka že mi bude tvrdnúť len mne sa zdá že ho mám celý čas tvrdé...stále si to kontrolujem a hlavne pri chôdzi ho mám riadne tvrdé....ja sa bojím že nebudem vedieť kedy sú tie kontrakcie už mám z toho guláš 🙂

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama ja mam 25 rokov ,brusko mi zatial velmi netvrdne .akurat ma uz par dni pobolieva brusko ako pri menzese.najviac sa pozorujem vecer ,to sledujem kazde pichnutie 🙂 ,ale zatial nic

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 fiha ja mám 26...neviem prečo ale ja sa bojím rodiť večer, vždy príde na mňa strach keď je tma a idem spať že to príde ...ale neviem prečo ....radšej cez deň by som to brala...no nie si sama s tým pichnutim 🙂 ale som rada že si tu lebo fakt by som sa unudila 🙂 a výbavičku máš nachystanú či veríš na povery a až po narodení ?

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama ja sa vecera tiez velmi bojim ,vzdy som bola presvedcena ze budem rodit vecer .Ja sa tiez velmi nudim a v dobrom zavidim vsetkym mamickam co uz to maju za sebou a maju svoje deturence pri sebe 🙂 Ja uz mam vsetko prichystane .nechcela som to nechavat na manzela .erim tomu ,ze vsetko dobre dopadne 🙂 a co ty ? veci uz mas pripravene ?

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 veci už mám pripravené ešte aj tašku do pôrodnice vláčim stále so sebou kam sa len pohnem chvalabohu vždy autom 🙂...no veru na manželov sa dá spoľahnúť ale nie v nákupoch 🙂 to aj ja im závidím a stále sa sama seba pýtam prečo ja tak dlho musím čakať...a ešte teraz mi vyvolávajú známy čím ďalej tým viac

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama aj mne vyvolavaju a vypisuju na Fb a to moj stav este zhorsuje .tak tajne som dufala ,ze dnes sa nieco bude diat a maly pojde dnes von 🙂

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 🙂 joooj moja to aj ja taká malá dušička je vo mne že dnes...a potom si poviem večer tak zajtra hádam a takto to je celé dni.. 🙂 no ja na FB vždy ráno napíšem že som ešte doma 🙂 aby sa tam nepýtali aspoň

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama ja som chcela pockat za lekarkou kym sa nevrati z dovolenky ,ale uz som v takom stadiu ,ze mi je jedno pri kom budem rodit ,verim ze to zvladnem .este stale mame sancu ,ze to bude aj dnes 😉 aj ked na mojho maleho nic nezabera ,skusala som okna umyt ,teply kupel a nic .este mi ostavaju schody 🙂

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 ešte sex vyskúšaj...no ja som v takom stave že mne sa nechce umývať nič radšej ten kúpeľ v horúcej vode niečo čo nemusím sa siliť 🙂 dnes ráno som si dala kúpeľ včera večer sex a nič...len keď kráčam tak ma pichá od spodu ale sadnem a prestane 🙂 no šancu do rána veru máme a myslím si že to budeme mať za sebou a potom si napíšeme že kedy 🙂 a by bola iná sranda keby že naraz 🙂