Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@bejka82 my oddychujeme aj s tatom u dedkovcov, mala sa stale nosi na rukach ako opicka 😉u nas uspava tato tusim lepsie ako ja, tak sa mojkaju ti dvaja, podareni su. Aj vas tato to urcite zvladne perfektne po par cviceniach 😎
Baby ako teraz spia vasi krpci? Dorotka je v noci hore kazdu hodinu 😕 Niekedy uz neviem, co som, kde som od unavy.
@krhlicka jeeej, tak si teraz oddychuješ 🙂 😉 aj to treba poriadne využiť, keď sa dá 😀
no celkom pekne sa mu to podarilo (uspať) len teraz má herečka také blbé obdobie, že večer pri uspávaní strašne kričí od zlosti 😝 sa po čase ukľudní no ale ďakujem pekne i za tú chvíľku 😅 😅 neviem čo to môže byť, či už je až taká unavená??? no dúfam, že aj toto rýchlo prejde 😅
mojej sestry malý keď mal cca 7-9 mes. tak jej bol hore každú hodinku. no a teraz sa jej to trošku zepšilo (má 10mes.)bola z toho tiež zúfalá a nevie prečo to bolo ale hlad to určite nebol
baby,tak som zohnala platnicku a budem na izbe varit,rano urobim a zoberiem so sebou ked pojdeme von.lebo na izbe chladnicka nebude a na 5dni dopredu varit...noo neviem,ani ja by som take nezjedla 😅 a budem bez maska robit.ja sa uz tak tesiiiiim,mam rada take rodinne vylety.
@bejka82 presne to zacal robit moj krpec , pri kazdom zaspavani - vreskot ako o zavod , dnes dokonca odmietol aj vecernu kasu 😲 niekolko x mi ju vyrazil smahom z ruky , dal prednost caju ...to su mi novoty , tak sa desim co bude za noc , ved bude hladny 😲
@krhlicka no moj ty dochodok , ze kazdu hodku ? a to este vladzes pisat ? 😀 moj je hore raz na podanie cumla a cucnutia caju , mlieko mi prestal uplne pit ☹ , neviem co budem robit , ani jednu flasu nevypije za den 😢 tak aspon jogurt , kasu do neho tisnem a dnes aj tu kasu odmietol 😒
@ikusa11 tak si to uzite , joooooj ci vam budeeeeee 😅
@vanilashot no stramanda je to 😉 😉 😉
@bejka82 vsak jej vyzlec oteplovacky 😀 , ,,,,,,,no neviem , aj to moze byt 😉 , ja tiez vzdy maleho uzakryvam az po usi 😀 a on je zachvilku odkopany , to mne je stale zima a vsetkym naokolo teplo ....tak krpec bude po zvysku rodiny 😀 a zvykne ti cajik takto pijavat , ci len dnes ?
Inac dnes bolo kraaaasne 🙂
Baby, musím sa vám priznať, naša malá dnes zošrotovala celý croissant seven days....Tak jej nenormálne šmakovalo 🙂
@ikusa11 joj, či vám bude dobre, užite si to tam 🙂 a veľa foťte 🙂 my sme tiež rozmýšľali, či pôjdeme niekam...zatiaľ sme dohodnutí na sobotnú grilovačku u kamošky Viviky 🙂
@bejka82 presne aj ja som sa rehotala na tom dôchodku 🙂
@bejka82
@vanilashot babizne odkial ste , to ste este nepoculi 😀 😀 😀 😀 😀
@mima1311 no veru nie 🙂 a fakt je to dobrééééé 🙂 musím si to pridať do zoznamu nadávok 😀
@vanilashot
@mima1311
@bejka82 aj ja som sa po 😀 😀 😀 ,tiez som to nikdy nepocula 😀
baby a mixujete alebo len pucite detickam papu?lebo tu citam croasant 😲 ,tam jablko okusavat date 😲 alebo chlieb 😲 ,ja sa tak bojim,ze jej zabehne,taky bojko som aj pri starsej bola,tiez som dlho mixovala.tiez by som jej dala nieco na pochrumkanie ale tak neviem..mne sa tie 4zuby zdaju malo,alebo co 🙂
@ikusa11 obedy mixujem, ale inak papáme v celku 🙂 na raňajky rohlík s masielkom, alebo kašičku, na desiatu jogurtík, obed mixovaný, olovrant ako napr dnes croasant, a večer mliečko 🙂 medzi tým samozrejme žvachceme kukuričné šulky 😀 (nesolené) alebo dlhé piškótky 🙂 a to pekne samostatne 🙂 nám na to stačia dva zúbky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ikusa11 ze 4 zuby 😲 😲 😲 vsak to uz hotovy krokodil 😀 my mame len 2 😝
ja nemixujem zhola nic , popucim bud vidlickou alebo v miske tym pucitkom na zemiaky ,, co sa s nimi stucha ,, 😉 , chlebik dokonca odhryzuje 😝 aj cestovinky len postucham , masko natrham najemno ,
@vanilashot a croasant sa uz moze davat ? ci to bola vynimka ? to by sa mojmu tiez isto pacilo 😀 ja sa priznam , ze moj zlupnul celucky kornutik zo zmrzliny , väcsiemu som kupila prvu zmrzku a som vypytala malemu do ruky na bavenie a on ju na kompletku zhryzol 😀
@mima1311 to bola taká výnimka 🙂 ale fakt jej veľmi šmakovalo 🙂 myslíš, že to ešte nemôžu? veď je to v podstate rohlíček s džemíkom 🙂 či???
@mima1311 😀 😀 😀 no asi budem musieť... 😀 😀 😀 posledné dni sa mi tak zobúdza ale to len mrnčí a má zavreté očká tak jej dám len čajík nie mliečko ale to jej pomôže len na 1h a presne o 21:30 je hore a to už ani čajík nepomôže len mliečko
😀 😅 kráááásne bolo dnes, už by som prijala také počko 😎 😎
@vanilashot u Viviky? a nemá náhodou priezvisko na D....?, pretože ja mám kamošku v NZ Vivu 😕
@vanilashot juj, aj ja by som už dávla mojej malej také mňamky, že jogurtík, croisant....no ale bojím sa keď mi dr. minule povedala aby som pri nej dávala pozor na jedlo 😅 tak ešte počkáme...
je malej mixujem jedlo, ale masko len tak na tenučké kusky a piškotiky tiež pekne papá a to my sme ešte bez zúbku 😅 nejak sa tým zúbkom nechce von a to ich čakáme od 3 mes. 😀 😀 😀 😀
@bejka82 nie nemá 🙂 táto má priezvisko na B 🙂 ja som sa tiež pýtala doktorky na to jedlo, a povedala, že bez problémov môžme žváchať už skoro všetko 🙂 samozrejme, nekorením jej nič, papáme zeleninku, mäso a tak klasicky 🙂 len občas vyskúšam niečo nové 🙂
@vanilashot ...tak nieč 😉 ja jej tiež nekorením, no len mi máme nábeh na alergiu tak sa trošku bojím ☹ ale pomaly jej budem musieť skúšať aj také veci....
@bejka82 Sofinku zubky este len cakaju ? tak az vylezu BEZBOLESTNE 😉 tiez sme cakali od 3 mesiach a prisli az v 6 -tich 😎
Ono asi kazda noc je ina , ze ? Nas dnes od 4,30 vykrikoval v postielke , stal a skeril sa , kym som ja so zalepenymi ocami vobec zistila co sa deje 😀 tak som ho zobrala ku sebe , prevaloval sa , brnkal mi po nose , robil rozne kreacie a o pol 6 zalomil a este do 6 pol hodku dal ...no potom uz bol prebraty nacisto nacisto 😀 a uz mi skakal po hlave ...musela som zdvihnut kostru a zacal den ....dnes sme boli v meste , potom pre tatu v robote a nakoniec na navsteve u krstnej , zazitkov kopec ale najväcsi asi tento 😀
Cestny pirat :O)
@mima1311 no tak to už môžete prísť k nám na návštevu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vidím, že bez problémov sa o maminku postará.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a to akože kričí na druhého šoféra, že mu zavadzia, nie???? 😀 😀
naša dnes ráno, tiež kecala a kecala v postielke a ja len tak na pol uška som počúvala že akosi mi to nesedí, že to je nejaký tlmený zvuk. no keď som kukla, herečka bola na brušku a nešlo jej to spať 😀 😀 😀 Bože, čo to vedia vystrájať tie naše deťúrence 🙂 🙂 🙂 🙂 😅 😝
@bejka82 😀 😀 😀 jasneeee 😀 😀 😀 nech sa uhne , vsak krpec nedotiahne na pedale 😀 😀 😀 bolo ho beda odtrhnut , bol k volantu prisaty ako kliest 😀 , ale ked uz sa zacal sapat po klucikoch , radiu a prevodovej pake , v ramci bezpecnosti musel nasilu prec 😝 😀 ...
Takze u herecky to boli vykriky do vankusa ? vsak az sa maminka nestazuje ze je moc hlucna 😀 moja zlataaaaaa 😉
Otvoreny list Dr. Cupanikovi o bolestiach po nastrihu, prosim sirte dalej:
Vážený pán doktor,
v relácii Medicína, ktorá bola odvysielaná dňa 26.3.2012, ste ohľadom bolestí po nástrihu povedali: "...Tie bolesti v priebehu pár mesiacov ustúpia. A nepoznám žiadnu rodičku, alebo ženu, ktorá by si sťažovala, že pred piatimi rokmi bola šitá a v dôsledku toho má nejakú poruchu. Pokiaľ samozrejme... tam nebol iný dôvod...." Táto téma je pre nás veľmi intímna a nie je pre nás jednoduché o nej hovoriť a zdá sa, že je tomu tak pre väčšinu žien, keďže ani Vy ako gynekológ ste sa s takouto ženou nestretli. Preto sme sa rozhodli, ze je načase túto tému odtabuizovať a týmto listom sa Vám verejne zdôverujeme, že hoci od nástrihu ubehli roky a iný dôvod ako nástrih tam nebol, neustále nám jazva po nástrihu spôsobuje problémy (nielen) v intímnom živote.
Dovoľujeme si Vám taktiež zaslať knižku, ktorú vydala SKSAPA "Je rutinný, profylaktický nástrih hrádze opodstatnený?". Veľmi by nás zaujímal Váš názor na túto publikáciu.
S pozdravom,
Ing. Zuzana Krišková, PhD. (2009, Bratislava)
Mgr. Miroslava Kotríková Rašmanová (2009, ČR)
Ing. Ivana Antalová (2000, ČR Zlín)
.....
.....
Ak sa chcete aj Vy pod uvedené vyhlásenie podpísať, napíšte nám na zenskekruhy.oz@gmail.com, do predmetu uveďte prosím "Nastrih" a uveďte prosím, ako sa chcete podpísať. Napríklad len Zuzana z Bratislavy (ideálne však celým menom). A taktiež rok pôrodu a mesto, kedy a kde Vás nastrihli (prípadne ak ste boli nastrihnutá viackrát, tak aj tie ďalšie roky). List zašleme Dr. Cupaníkovi poštou spolu s publikáciou http://www.sksapa.sk/2009031159/Publikácie/nova.... List zverejníme na www.zenskekruhy.sk
Kocky my sme dnes boli poslednykrat na plavani. ☹ taak to zbehlo,ze sa mi to nechce verit.Pato ma uz 8 mesiacov...paani... 😨 aj sme sa potapali, zvladol to uzasne. 🙂 🙂 Sice sme prisli neskor,lebo mlady pan si nechcel dat rusit svoj zvycajny doobedny spanocek! 🙄 ale dobehli sme ostatne deturence a krasne sme si to naposledy vychutnali. Prajeme vam vsetkym pokojne sviatky, aby ste si oddychli s muzickami a trochu sa vyblbli s detickami. 😵
baby,krasne sviatky vam prajem,my rano padame,tak balim a balim,len ci sa do auta pomestime,to neviem.babikam nasim vela vody a fesakom vela vajicok 🙂

@krhlicka 🙂 ďakujeme, máme sa fajn 🙂 malinká pekne rastie (Chvála Bohu), stávra svoje šibastvá aby sa maminka nenudila, takže máme veselo 🙂 🙂 akurát teraz sa pokúša uspávať ocinko, takže škrieka o dušu. už ma 100x nutkalo tam ísť no ale musí si zase zvyknúť. keď bola menšia tak ju mohol aj on uspávať, no ale teraz 😅 😅 tak uvidíme... 😝
a vy ako?