icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

europa2
7. feb 2011

@gmartina ahoj no dlho som tu nebola a nevidela som ta ani na fb,,,,celkom sa mam dobre ujde to,pomaly 😀 😀 😀 ,,,si ma zaskocila s tym doktorom,ze zavrazdil niekoho 😲 😲 😲 ,,,,,si davaj pozor ked pojdes na preventivku aby sa ti nieco nestalo 😀 😀 😀 ,,,ako sa mas ty,co vikend a malicke???

europa2
7. feb 2011

@11jannka11 neboj urcite budes 😎 😎 ,,,,zacnu pohyby a tak a bude to veselsie

sonika1901
7. feb 2011

@emily3 ale mna to neboli len očas,vačšinou ma to boli ked som dlhšie na nohach,kedže chodim do prace tak potom doma uz nič nespravi.asi budem musieť ostať doma a oddychovať.

sonika1901
7. feb 2011

@monika813 tak vitaj medzi nami.

emily3
7. feb 2011

@sonika1901 treba vela oddychovat... 😉 ked dlho stojis je to unavne...a co robis? vedia v praci ze si teho?

sonika1901
7. feb 2011

@abriela Ahoj.ak smiem vedieť na akom skriningu ti zistili tu chybu?pokial ja viem tak sa scrining robi iba z krvi a ty pišeš ze tu krvičku mas v poriadku.

sonika1901
7. feb 2011

@emily3 no mam to take troška zložite,robim na gynekolgickej ambulancii,takže vedeli ako prvy ze som tehotna.🙂))))

11jannka11
7. feb 2011

@europa2 no tag na to sa uz tesim xi segrinho prcka som vystihla vzdy ked chcel kopkat xi bol to zazitok tag sa tesim na to nase

europa2
7. feb 2011

@11jannka11 no vidis 😎 😎 ,,,,,ja sa toho tiez neviem dockat,niekdedy mam taky pocit,ze uz ,ale este je priskoro 😀 😀 😀

11jannka11
7. feb 2011

@europa2 xi tag ja si myslim ze ak moj prcek bude mat nieco po ocinkovi tag bude kopkat moc moc malo skor bude furt hajat xi 😀 😀 😀 ale moc sa tesim ani sme necakali ze sa nam to podari hlavne ked ma lekar strasil ste baculka budete mat obrovske problemy tag o to vacsiu radost z toho vsetkeho mam

gmartina
7. feb 2011

@europa2 tiež som tu dlhšie nebola, mala som veľa práce, len teraz som si všimla nejaký tvoj znechutený príspevok na fb...stalo sa niečo? inak, ako som pisala na preventivky k obvodakovi nechodím a tamten už stejne sedí v base, tak sa nemusím báť...aj ked u nas teraz ujdu všetci ti doktori, tak možno bude amnestia pre zavretych 😀
no vikend som makala jak šroub, našla som si brigadu, tak som sedela non stop za pc, boli ma chrbat, zadok aj oči, tak sa idem natiahnuť...maličké nič, stále sa neprejavuje, takže žiadna zmena 🙂 čo ty? nejaké novinky?

gabika84
7. feb 2011

ahojte. konecne som sa tu nejak ocitla na tomto fore, tak sa k vam "augustovky" pridavam 🙂 je to moje prve babo, termin mam priblizne 8.8. som tuto temu nasla nahodou a vidim, ze ste uz stihli zapisat 37 stran 😕 no nic, asi sa dam do citania 🙂

abriela
8. feb 2011

@sonika1901
Zistil mi to v 11 tyzdni uz pri USG moj lekar. Povedal mi o tom,ale s tym, zeby sa to malo dat do poriadku.
Bola som na skrinning NT, Downov syndrom, ktory sa robi v I. trimestri - USG - 3D a odber krvi.
Lekar to videl na USG.

sonika1901
8. feb 2011

@abriela tak držim palčeky,nech všetko dobre dopadne.

europa2
8. feb 2011

@11jannka11 ty lekari niekedy viac strasia nez je treba,moja kamoska je tiez baculka a poriadna a po roku sa im t podarilo,ale musim podotknut,ze po vysadeni antikoncepcie mala problemy s kramamy

europa2
8. feb 2011

@gmartina nechapem preco ti to ukazuje 15 tyzden,ved termin mas toho 5 nie?,,,tym padom je medzi nami rozdiel 4 dni a ja som v 14 tyzdni 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨

11jannka11
8. feb 2011

@europa2 tag to aj ja po antike som mala stale aj pomimo ale tag ustalilo sa to a potom sup na ratanie plodnych dni xi xi a podarilo sa ale uz som sa bala ze nic ked dosla aj 3 raz mrcha chceli sme to vzdat

gmartina
8. feb 2011

@europa2 aj tebe to hlasi 15., tak čo 🙂 ja to inak tiež nechápem, podľa doktora som v 14. a toto neriešim.... 🙂

europa2
9. feb 2011

@11jannka11 Super najlepšie je na to nemysliet a príde to samo

europa2
9. feb 2011

@gmartina Ano to som netušila,že aj mne to tak ukazuje.blbe pocitadlo majú🙂

11jannka11
9. feb 2011

@europa2 presne tag ked uz sme mysleli ze nic tag nas prekvapilo xi xi 😀 😀 😀

gmartina
9. feb 2011

@europa2 mne to hlasi presne o týžden skor, ale to mi je jedno, hlavne, že ja viem, v ktorom som týždni 🙂 ako sa máš? ako v práci?

kvixa
9. feb 2011

ahojte aj ja sa pridavam... 🙂 zelam bezproblemove tehotenstvo augustovkam 🙂 🙂 ja mam termin az 22.8 ale predpokladam, ze to bude skor 😀

gmartina
9. feb 2011

@kvixa ahoj ...aj tebe krásne tehotenstvo 🙂 a prečo si myslíš, že to bude skor? máš už takú skúsenosť 😀

kvixa
9. feb 2011

ahoj 😀 nie nemam , len neviem kedy som mala presne poslednu menst. tak som strelila- snad aspon priblizne 😀

europa2
10. feb 2011

@gmartina V práci??? Bože aké strašne slovo!!!!! Šéf je na prd a keď to takto pôjde dalejj koncim budem na PN. Mám ho maximálne plne zuby!!!!! Tehotenstvo si mám užívať a nie nervovat sa nestoja za to ani peniaze,,,,, Vcera som bola taká bytocena,že som plakala jak malé bábo a myslím si,že slzy do práve nepatria

europa2
10. feb 2011

@11jannka11 A čo by si chcela mat? Teda okrem toho nech to je zdravé??

basa22
10. feb 2011

@europa2 ahoj ja som bola na tom task minuly tyzden, take stresy a nervy z prace, ze som od nervovo aj grckala ☹ praca nam za to nestoji

europa2
10. feb 2011

@basa22 Ahoj no úplne súhlasím aj si na PN? A kde pracuješ?

stelika
10. feb 2011

@little84 ahoj nepatrím síce do tejto skupiny, ale mala som tiež veľké problémy na začiatku tehotenstva bývalo mi strašne zle ledva som už stála na nohách nič som nevedela v sebe udržať ani len čistú vodu, už to vyzeralo tak že pojdem na infuzie, našťastie ma nechal radšej lekár na PN celé dni som ležala žila som len o Pepsi cole aj ked by sa nemala, ale mne pomohla a tiež som užívala Torecan, ale čipky do konečníka a brala som ich najprv pravidelne 3xdenne a pomohli ked ti ich predpisal vie preco a neboj neublizilo ani nam tebe mozepredpisat len cipky do kencnika a ziadne tabletky 😉 daj vediet ako si dopadla u lekara vela, vela sil.....