icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

jankaamartin
15. feb 2011

@11jannka11 no ventolín som brala aj ja,no tiež mi ho teraz zmenila,aj mne robili tu spirometriu /to je to co sa dýcha do trubky?/a asi bola tiež ok lebo nevravela nič,stále sa bojím uživat tie prekliate lieky ze ubližim bábu,,,,no ale doktorka to vysvetlila tak,že ak sa mne tažko dýcha drobčekovy sa o 2 x ťakšie,,,,dufam ze to bude oka,,je mi o milimeter lepšie,ja idem k alerg.a gynek. 8.3. dufam,že to bude ok

11jannka11
15. feb 2011

@jankaamartin neboj bude vsetko ok teraz dyxas aj za babo tag je dolezite aby sa nam dyxalo dobre a babo bude mat viac kyslika ja sa ukludnujem tym ze moj drobcek je bojovnik viem ze to zmakneme ci uz my dvaja alebo vy neboj urcite je vsetko ok aj ja som sa bala lieky brat a ja ich teraz mam kolo 10 denne este aj od gynekologa dake tag klud babo bude v pohode verim tomu a ono to urcite citi 😀

kvixa
16. feb 2011

@11jannka11 dakujem , vecer sme museli na pohotovost, vraj zapal hrtana a priedusnice, tak ideme akurat k obvodnemu a to sme tam boli v pondelok a dal mu iba pamycon do nosa, vraj kasel si nemam vsimat 😠 aj ja mam s tym zaspavanim problem - ale to bude aj tym, ze maly od narodenia este neprespal noc a stale vresti 😕 tak som uz nejaka vystrelena 😀

11jannka11
16. feb 2011

@kvixa no ja cakam ze sa to zmeni xi xi ze hadam zacnem viac buvavat lebo takto som ako na praskoch kazdy mi vravel aka budem unavena a ja uplne jak zajko duracel xi xi a dufam ze sa malemu polepsi a pamycon to je nic mal ti dat aj daky sirup ked uz ho to tzag drzi joj doktori
😖

kvixa
16. feb 2011

@11jannka11 neboj ku koncu budes mozno zas len spat a ked sa narodi ani nehovorim 😀 😀 😀 😀
no vraj zapal hlasiviek- kazdy povie inak 😖 asi si aj ja spravým titul Mudr. 😝 😝

11jannka11
16. feb 2011

xi xi no sak doktorka by som mohla uz byt aj ja mna sa pyta neviete co by vam mohlo byt no fasa xi xi tag to poznam
😀

susanq
16. feb 2011

ahojte buduce maminky... tak sa k vam pridavam, moj termin je 17.august 🙂

tak trosku o mne... som cerstva 29tnicka :D s priatelom sme sa rozhodli, ze chceme babo a na prvy sup po vysadeni antikonc. nam to vyslo... co je asi maly zazrak, kedze mam vysoku nadvahu a vsetci tvrdili, ze to bude veeelmi tazke sa pokusit o mimco 🙂 uz teraz sa citim vyborne, ale pred tyzdnom som dobrala antibiotika, kedze som sa 2 roky liecila na imunologii na nizku imunitu, tak som len cakala, kedy zase ochoriem :( no a skoncila som s vykasliavanim krvi na pohotovosti, nastastie to nebol zapal pluc, ale "iba" akutny zapal priedusiek, hrtana a priedusnice, CRP som mala 87. Urcite si viete predstavit, aka som bola nestastna, ze zrovna na prelome 1. a 2.trimestra som musela brat antibiotika a mala som 3 dni teplotu nad 38,2... ale snad uz bude vsetko v poriadku, 22.2. ideme na druhu poradnu, zatial sa dovtedy zdalo byt vsetko ok, aj NT vysetrenie, aj krvicka, tak uvidime 🙂

no to som sa teda rozkecala :D tak vam zelam vela radostnych dni s vasim rastucim bruskom...

beruska113
16. feb 2011

Ahojte. Nechcete ist do sukromnej temy augustovky? a nie je tu niekto z NR?

susanq
16. feb 2011

@beruska113 : a ako sa tam dostat? 🙂 ja som z BA, ale urcite by som rada zavitala do private clubu :D

little84
16. feb 2011

@romea ahoj,dakujem ze si napisala,ale uz sa citim lepsie tak dufam ze nevolnosti sa skoncili a budem len priberat uz 🙂

gmartina
16. feb 2011

@susanq ahoj...no to si mala "úspešný" začiatok tehotenstva...hlavne, nech už je všetko v poriadku, snáď si si to zlé už vybrala. Inak otehotnieť na prvýkrát , tomu sa hovorí šťastie 🙂 a ako sa máš? už je ti lepšie? ja mám termín 5.8., a do poradne idem 21., už sa teším, kedy zasa uvidím toho nášho drobca 🙂 drž sa a dávaj na seba pozor

little84
16. feb 2011

@gmartina ahoj,dakujem,uz sa citim lepsie 🙂 dlhsie som tu nebola,davala som sa do poriadku ale nastastie som uz prestala chudnut,uz tyzden som nevracala tak dufam ze to uz aspon takto ostane 🙂

europa2
16. feb 2011

@gmartina Len kľudne moja,žiadne obavy.,,,,ja sa hrozne teším že mimco znova uvidim,som zvedava čo tam predvedie teraz🙂

little84
16. feb 2011

@stelika ahoj,dakujem pekne,si velmi mila..a tebe sa tie nevolnosti potom skoncili uplne? mne uz zacina byt lepsie,asi tyzden som nevracala a pomaly priberam,tak velmi dufam,ze to uz takto ostane..Torecan som si nakoniec ani nedala,ale raz,ked som mala cestovat,som si dala Cocculine,to je homeopatikum a pomohlo to..u lekara som bola,brali mi krv a nastastie je zatila vsetko v uplnom poriadku 🙂

little84
16. feb 2011

@beruska113 ahoj,aj ja by som sa rada pridala do sukromnej temy..nie som z NR,ale po porode alebo este pred sa tam pravdepodobne prestahujeme...

europa2
16. feb 2011

@susanq Ahoj a gratulujem,aj nam sa to podarilo na prvý raz a neboj určite bude všetko v poriadku,lekári vedia čo ti majú dať

gmartina
16. feb 2011

@little84 tak to je skvelé, teraz už bude len dobre 🙂 to najhoršie máš snáď za sebou

kvixa
16. feb 2011

@11jannka11 😀 😀 😀 😀 😀 krasa 😀 😀 😀 😀 😀
este, ze sa nemusime vysetrovat same na gynde 😀 😀 😀
som zvedava ci ti povie toho 22-ho. ak ano dam sa knemu prehlasit aj ja 😀

gmartina
16. feb 2011

@europa2 tak ako to vyzerá s tvojim pc? už sa opravuje? myslela som dnes na teba, ako sa ti darí, či je to lepšie alebo horšie, tak som rada, že si sa ozvala... no dík za ukľudnenie, ale len tak to neprejde, už nech je pondelok a mám to za sebou 😀

11jannka11
16. feb 2011

@kvixa aj ja som zvedava ci povie ze co to bude xi xi som uz nedockava juj 😀

kvixa
16. feb 2011

no ja teraz za teba, kedze ja som sa k tomu nedopatrala 😀 kedy zacnes nakupovat?

beruska113
16. feb 2011

@susanq a dalšie, kto chce ist do sukromnej témy, napíšte IP cuttysark , dá vám prístup. kludne sa pridajte. je sukromná len preto, aby to kde kto koho sa to netýka nečítal. a augustovky sú vítané.
@little84 a kde v Nr budete bývat. Či ešte neviete?

stelika
16. feb 2011

@little84 no ja som mala nevolnosti strasne dlho skoro az do konca piateho mesiaca dovtedy som skoro nic nepribrala a ked nevolnosti skoncili tak 23 kg 😀 a to vsetko len do bruska ma potrapil ten moj drobček, ale zase na druhej strane predtym som mala pri periode strašne bolesti a terza su fuc 😀 porod je skutocne super liek na to 😎 a potom už ked mi bolo ok mala som sice ešte ten torecan poruke, ale už som ho mala brať len vtedy ak by mi bolo nevoľno tak Ti držim palce, aby si to mala za sebou myslím tie nevoľnosti 😉 vždy som zavidela babam, ktorým nič nebolo no ja som si odtrpela riadne, ale chvalabohu zas bez akýchkolvek chorob a iných problemov, čo zas môže byť u iných, ale aj tak stálo to zato a ešte raz si určite vychutnam tehu, no nie hned 🙂

little84
17. feb 2011

@gmartina dakujem,dufam ze mas pravdu 🙂

little84
17. feb 2011

@beruska113 dakujeme za info,napisem jej urcite..a nevieme este kde budeme byvat..

little84
17. feb 2011

@stelika hm,tak to ti teda nezavidim,mne bohato stacili tieto styri mesiace,dufam ze od nevolnosti mam klud uz 😉 inak v mojom okoli co su tehotne baby,tak im nic nie je,ziadne nevolnosti,tehotenstvo si uzivaju,tak som im tiez tisko zavidela..ale nebudem sa stazovat,hlavne aby bolo vsetko v poriadku s babatkom,my vydrzime vsetko 😉 ale tesim sa na den,ked uz sa bez obav a z chuti najem 😅 a menstruaciu som mala tiez velmi bolestivu,takze dufam ze po porode aj mne tie bolesti pominu 😀

iwanka23
17. feb 2011

Awojiik takže babatko očakávaš tak v auguste???

11jannka11
18. feb 2011

@kvixa no nakupovat az dako v maji ja sa skor bojim lebo ten moj herec je povercivy a aj jeho cela rodinka xi a co ty ja uz chcem aby skoncili tie nevolnosti juj je mi stale zle a grckam aj rano aj vecer len kolo obeda je fajn uz nech to mam za sebou a to spanie no dake 4 hodky a aj to je moc vobec sa necitim unavena xi 😀

11jannka11
18. feb 2011

@susanq je ajoj tag vidim ze sme na tom podobne aj ja som bola jak mala gula a doki vravel ze to tag ryxlo nezostanem aby som si nerobila nadeje a bum vislo nam to xi ja budem mat 28 o chvilku a moc sa tesim taktiez antibiotika a kopu liekov ale mimi je v pohodke tag nech sa nam dari a prijemne tehulkovanie
😀

kvixa
18. feb 2011

@11jannka11 ale ved ked sa necitis unavena tak je super, vyuzi ten cas nespania🙂))))))))))))))))))))))))
citaj si al. strikuj 😀 😀 😀 ja zacnem hned ako mi povedia co bude. ak chlapcek tak nic to mam kopu.ale ked baba no katastrofa, manzel sa smeje, ze budu chodit na obedy s malym k babkam lebo vsetko miniam na handry a na jedlo neostane 😀 😀 😀 😀