icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

kvixa
18. feb 2011

@11jannka11 a nevolnosti ustupia neboj 🙂

11jannka11
18. feb 2011

@kvixa xi xi no ye na obed k babkam juj tag to sa bude mat a aspom usetris xi xi no strikovat xi na zaciatku 10 a na konci 100 to ee ja asi usijem na postielku mantinel aj povlecenie aj baldachyn to mi ide xi xi ak povie ze dievcatko tag maju taku peknu latku ruzovkavu a ak chalan tag bude zelene xi a citam kopu o tehotstve a kojeni a ako sa stravovat aby som boloa zdrava a mam rozcitanu narniu xi uz 4 diel tag aspomk neni nuda
😀 😀

kvixa
18. feb 2011

@11jannka11 tak sa bvavis 😀 😀 ajja sa zdravo stravujem akurat som vytiahla ryby z fritezy s hranolkami a na veceru som mala klobasu 😀 😀 😀

kvixa
18. feb 2011

a zelena je krasna aj ja chcem teraz zelene

11jannka11
18. feb 2011

@kvixa xi xi tag u mna klobasa nehrozi ja vobec teraz dako maso nemusim rybku mnam mnam si dam xi a ja mam kontrolu ci jem moc vyprazaneho tag to tiez nehrozi xi tag ja toho malo zjem a aj to vyblinkam ale da sa aj mne sa paci zelena xi pre chalana jasne aj ostatne ale zelena naj xi juj uz nech mozem naspat do prace kamka bola u gyndaka je v 12tt a uz vie ze cakaju chalana tag krasne to bolo videt tag neviem asi zalezi aj jak je babo ulozene ci co 😀 😀

kvixa
18. feb 2011

@11jannka11 no to mi ani nehovor 😕 😕 ajja chcem uz vediet- do zadku 😀 😀 ked mi nepovie 18, tak ho priskrtim 😀 😀 😀 ja som teraz schudla kilo bo som za dva dni spala 4 hodky maly len reval, tak to dobieham cokolada hranolka ryba a zas coko caj mlieko vstko mixujem 🙂)))))) by som zjedla vsetko co sa pohne a nezje mna 😀 😀 a aky kocik budes mat?

11jannka11
18. feb 2011

@kvixa atlantic espiro taky sedo cerveny paci sa mi a je dobry aj do snehu ma velke kolesa xi xi a ja zas ziadne mixi nemam ani sladke ani slane tag neviem mozno to este len pride xi xi
😀

kvixa
18. feb 2011

@11jannka11 jeeeeeeeej to vazne ? aj ja idem kupovat ten novy 2011 vyroba al. 10? sa mi paci modry aj sedy... 😀 ja som mala predtym baby smile a bola som spokojna tiez mal velke kolesa ...

11jannka11
18. feb 2011

@kvixa hej tag mi mame po segre ale je ako novy vobec ona ho dost sanovala xi a tag co usetrim za kocik tag kupime krasnu postielku akomodu xi
😀 joj sak ja uz bych bola za keby je aj jun xi xi viem ze potom uz to nebude prechadzka ruzovou zahradou no uz sa moc tesim som nedockava

kvixa
18. feb 2011

@11jannka11 no a ja by som bola rada keby je uz takto o rok 😀 😀 😀 mne sa taaaaaaaaaak nechce vstavat po nociach 😀 😀
tak to je super..

mary021
18. feb 2011

Ahojte mamíčky, aj ja sa pridávam, termín mam 26. Chcem sa spýtať čí úž ste rozmyšlalí ako oblečíete babenko ked pôjdete domov z pôrodníce, čí do vajíčka treba aj nejakú dekú alebo taky letny fúsačík?

11jannka11
18. feb 2011

@kvixa xi xi no tag ja sa zas tag neponahlam ponocovat som naucena xi xi tag neva ked ma bude budit babo teda to ntvrdim zatial nezazila som tag uvidim xi
😀 😀

cabellera
18. feb 2011

Čaute kočky-budúce mamičky, ako sa cítite? Mne už je pomerne lepšie, len mám menší problém s trávením 😖 , nemáte náhodou niektorá z vás nejaký super domáci recept na preháňadlo, lebo asi prasknem ☹ . už som myslela že je koniec a vrátilo sa mi to, ide ma rozhodiť.
Kvoli tomu mám brucho ako v 5 mesiaci, lebo som strašne nafúknutá 🙄

Máte niektorá taký istý problém, alebo ako ste ho vyriešili?

mary021
18. feb 2011

@cabellera aj ja mam podobný problém ale ríeším to actívíoú, jablkom, sušené slivky alebo brúsníce. Celkom mi to pomaha.Ale jogúrt na raňajky je así najlepší a musí byť studení.

kvixa
18. feb 2011

@11jannka11 ja by som zas chrnela 🙂 maly ma rok aj tristvrte a stale som si nezvykla, ze v noci reve a musim k nemu vstat. som taka povaha, ma poraza ked ma niekto zobudi telefonom , nie to este placom 🙂))))))))))))))))))))))) 😅
ale urcite to zvladnem , ked bol malinky a plackal vnoci mi to nevadilo. az ked bol starsi okolo 6 mesiacov , som zvedava dokedy bude takto hucat 😕 ale je sikovny velmi, mozno preto, ze si vyzaduje tolko pozornosti stale a chodi spat az o 22:00 co je teraz pre mna zabijak , tak dlho snim sa nadrapovat a stale sa hrat 😀 maly neznicitelny stroj 😀 neviem kde berie tolko energie 😀

gabika84
19. feb 2011

@cabellera ahoj. ja sice tento problem zatial nemam (klop klop), ale tiez by som hlasovala za slivkovy dzus (priznam sa neviem, ci je dostat aj u nas, skus kuknut v nejakom hypermarkete relax dzusy a ine..) ked nie tak potom napr. tento http://www.docsimon.sk/tovar/hipp-slivkovy-napo... alebo nechat napucat susene slivky vo vode 😉 a samozrejme vela vlaaakniny, mne sa osvedcila aj ta celkom rozpustna vo vode/caji.
ja som bola tento tyzden na gen. testoch, tak snad vsetko dobre dopadne. mna zase trapia obcas bolesti na pravom boku (podla dokiho sa mi asi len natahuju tie vazy co drzia maternicu). poprosila som ho aj, ci by mi mohol pozriet pravy vajecnik, kedze som na nom zvykla mavat cysty. samozrejme uz ho vobec na sone nevidno, kedze ho zakryva maternica. ale aspon som mala dobru zamienku na sono 😀 opat som videla moje mini babenko, bolo smiesne lebo nelezalo na chrbatiku, ale doluznacky ako taky chrobacik cheche 😀

11jannka11
19. feb 2011

@kvixa mam takeho synovca len by stale behal nic ine nece robit ani hrat len na rukach a behat xi ja uz ho nezdviham je moc tazky ja mam problem ho dvihnut
😀

kvixa
19. feb 2011

@11jannka11 😀 😀 to ti verim aj maly mi je uz tazky ale co snim s mrnčadlom 😀 dnes som zavelila ,ze idem von- konecne po 3 tyzdnoch opustim tieto 2 izby 😀 a vlastne je to 1x co idem von bez maleho , sama 😀 uz to potrebujem ..tak som zzvedava kolko x mi bude manzel volat 🙂 🙂 🙂 aspoň, ze mu vie vymenit plienku 🙂 😀

andiy
19. feb 2011

Ahojte 😉 Ja mám TP 9.augusta 🙂 Juj veľmi sa na bábo tešíme

11jannka11
19. feb 2011

@kvixa xi no tag aspom ti chlap pomoze ten moj musi stat v okne ked maleho prebalujeme co ho natahuje to bude pomoc joj no strasny hrdina sa z neho stal frajera
😀

kvixa
19. feb 2011

@11jannka11 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no sranda. tak manzel to zvladol super. asi preto, ze som mu maleho dala spat az ked som odchadzala, tak 2 hodky prespal a dalsie dve pozerali rozpravku 😀

11jannka11
19. feb 2011

@kvixa xi xi no super chce ist k porodu a ja sa bojim ze nie mne pomoze ale ja budem muset jemu xi xi
😀 😀

kvixa
19. feb 2011

@11jannka11 😀 😀 😀 😀 neboj, mne bol strasnou oporou a ide aj teraz akokolnosti dovolia 😀 😀 ale potom prisiel dom , dal si panaka a vyvracal sa z toho stresu.. malemu sa nechcelo ist von 😀 tak tam bol pri mne 10 hodin 🙂

gabika84
19. feb 2011

@andiy ahoj. tak to sme na tom tak podobne. ja mam predpokladany 8.8 🙂 prajem pekne tehulkovanie 😉

ajkask
20. feb 2011

Ahojte tehulky 🙂 Rada by som sa medzi vas pridala tiez mam termin v auguste 😉 Moc sa na babo tesim a je tu dobre citanie. Som rada ze som toto forum nasla 🙂

andiy
20. feb 2011

@gabika84 Ahoj 😉 Dakujem aj tebe 🙂 Ako sa citis? Ako vidim tvoje prve tehotenstvo,ja uz tretie 😀

jankaamartin
20. feb 2011

Ahojte mamičky,túto noc som mala zo všetkeho najhoršiu,,,,začala som krvácat,,,,,mal niekto taký problém?som v 15 týž.

ajkask
20. feb 2011

ahoj jankaamartin ano mala som asi pred piatimy dnami.neslo o krvacanie skor o take spinenie (vytok) ale skus forum https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/spinenie-v-tehotenstve/ ja som tiez hladala tam a dievcata ti urcite radi poradia neboj sa nemusi ist o nic vazne drz sa 🙂

11jannka11
20. feb 2011

@kvixa tag to je super lenze u nas to je na prd aj teraz nedokaze pochopit ze ma trapi ked sa bezdovodne nasere lebo som naladova asi tag jemu to ze som tehotna nic nevravi ani ma nedokaze podrzat tag ja si myslim ze u nas to je na prd vidi len sam seba

😀

lenulik209
20. feb 2011

Ahojte augustive cakatelky, ja mam termin 28.08.2011 je tu este niekto taky??