icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

abriela
9. mar 2011

Gabi, presne tak. Mam pocit, ze prasknem ale teraz to byva uz par dni aj cez den. Neviem si predstavit, ze budem mat vacsie brusko, ked teraz ma uz pri sedeni tlaci. A aj pocit, ze mam napr. boky take makucke, so sadielkom je zvlastny, ale aspon mi konecne sedia sukne a nekrutia sa mi okolo pasu.
Uha, to sa na kocik caka 😨 ? Hm, tak potom je uz najvyssia doba zacat vyberat 😉

lulusha
9. mar 2011

@abriela 🙂 ano, to bola jedina vyhoda, iba som si natiahla letne saty na ramienka, na nohy slapky a islo sa 😉
@gabika84 moj maly sa narodil tiez prvy augustovy tyzden (7.8. ako mas aj ty termin 😉 ), teraz mal 7 mesiacov a este stale je vo vanicke, aj s fusakom - sice uz troska nadoraz, ale oteplieva sa, takze fusak uz davat nebudem...mame vacsi kocik, chvalabohu, lebo este sam nesedi, tak ho nechcem davat do sportiaku...

baronka222
9. mar 2011

@gmartina No ja nepodostavam len kamosky sa ponukli ze mi to nakupia v UK kde je to podstatne lacnejsie.Ja mam okolo seba vela deti. sesta ma a asi kazda kamsoka uz ma babo tak viem co sa mi asi tak hodi. je pravda ze odsavacku ak nebudem mat mlieko potrebovat nebudem 😒 tu mozno necham az ked ju ozaj budem potrebovat 😉 teraz ale skor na seba budem potrebovat veci. Od dnes uz nosim tehot. gate. rano sa mi zdalo brusko nejak dost zvacsene 🙂 asik maly pocas noci podrastol.... spavat sa mi uz na bruchu neda a to je pre mna ako za trest 🙂

abriela
9. mar 2011

@lulusha a mozeme vediet aky kocik mas? Rodila si presne v termine? Ja som uz v 12 tyzdni mala dva datumi - 9.8. a 12.8. 🙂

lulusha
9. mar 2011

@abriela ja mam kocik Kajtex Oring, pridam fotku..rodila som tyzden pred terminom, sekciou, lebo maly mal malo plodovej vody a zle ozvy srdiecka...

juventik
9. mar 2011

Ahojte dievcata, ktora z vas uz pocituje pohyby? Ja som mala vcera pocit, ze som citila kopnutie drobceka ale odvtedy nic, tak neviem co to bolo 🙂. Ale zatial ziadne bublinkovanie, ako som citala v inych temach.

abriela
9. mar 2011

@lulusha Kocik je pekny a pozrela som aj parametre, ze lahky. Si s nim spokojna?

lulusha
9. mar 2011

@abriela celkom aj hej, sice sme museli menit predne kolesa, lebo sa skoro rozpadli, ale kedze je v zaruke, tak nam ich na pockanie vymenili v obchode...inak som zatial spokojna, aj autosedacku-vajicko vyuzivame, uvidime, aka bude sportova cast

dadulajda
9. mar 2011

@juventik aj ja som uz nieco citila a neviem posudit, ci to bolo male, alebo nie 🙂 nieco mi tak jemne preslo vodorovne po brusku a bolo to vecer cez vikend. ja cakam prve babo tak neviem co mam ocakavat ale vraj to ma byt ako plne creva mi mamina hovorila :DD

abriela
9. mar 2011

@juventik ja som pred 2 tyzdnami citila take kratke steklenie. Co to bolo - to netusim. Odvtedy sa to neopakovalo.

Kocky idete na morfologiu plodu?

krhlicka
9. mar 2011

@gabika84 Treba byt narocna, ved kocik je dolezity!bude sa v nom vozit najdolezitejsi cloviecik na svete 🙂
Tiez chcem kocik s vacsou vanickou, myslela som Jane 2008, ten ma krasnu velku vanicku.

lenka55555
9. mar 2011

@abriela
Ahoj ja idem v piatok teda myslim ze je to on

krhlicka
9. mar 2011

@juventik ahoj, ja citim take jemne zasklby, ziadne bublinky. Je to krasne,ale zaroven si musim zvyknut na pocit, ze sa vo mne babo hybe.

gabika84
9. mar 2011

@abriela my ideme na morfo buduci stvrtok 🙂

inak sranda, ze kazdej z nas sa uz zda, ze nieco citi, len to nevieme popisat a nevieme, ci to mame pripisovat babu. ved pockajte este 2 tri tyzdne a uz to bude jasneee 😝

abriela
9. mar 2011

@lenka55555 za morfo sa plati a u nas to robia len na par miestach.

vanilashot
9. mar 2011

@gmartina páni moji, čím všetkým mi musíme prejsť, kým tí naši drobci vylezú von, to je strašné 😀

1valeria1
10. mar 2011

Ahojte dufam ze nebude vadit ak sa kvam pridam 🙂 🙂 my mame termin 12.augusta....:-)

boba82
10. mar 2011

ahoj @1valeria1, vitaj!

ja mam tiez termin 12.8.:) odkial si? ja som z ba, len ci sa nahodou nestretneme v porodnici 😀 . My cakame chlapceka, viete uz pohlavie? Prajem vsetko dobre a krasne tehulkovanie🙂

gabika84
10. mar 2011

@1valeria1 nevadiiii, vitajte 🙂

1valeria1
10. mar 2011

@boba82 no ja som z pd, 🙂 my este nevieme za 2 tyzdne mame ist na sono tak sa hadam drobec ukaze 🙂ale som strasne nedockava 🙂a zvedava 🙂 aj vy sa drzkajte ...

1valeria1
10. mar 2011

@gabika84 Ďakujeme.....🙂

lenka55555
10. mar 2011

@abriela
No to ja neviem ja mam taku ciastocne sukromnu kliniku kde patim tak je to mozno preto sucast.

gmartina
10. mar 2011

@baronka222 no ja sa chystam na nákupy zajtra...tiež už súrne potrebujem niečo na seba, lebo fakt nemám v čom chodit 🙂 teším sa hlavne konečne na pohodlné nohavice, síce ešte v pohode zapnem svoje rifle, ale už ma pri dlhom sedení tlačia...takže zajtra nálet na obchody a velké nakupovanie. Prišla som na týžden domov, tak popozerám, aké sú ceny a tovar tu u nás, sama som zvedavá, či sa mi podarí niečo kupit....bruško už krásne narástlo aj mne, tiež mám pocit, že drobec rastie zo dna na den. Už sa teším, kedy ho konečne uvidím aspon na utz.

abriela
10. mar 2011

@1valeria1, @boba82 Ja som uz v 13 tyzdni mala 2 terminy. Jeden bol 9.8 a druhy 12.8.

Uz sa tesim na pondelok. Idem na prehliadku a uvidim malu. Predtym som mala utz skoro kazdy tyzdne a teraz stvortyzdnova prestavka. Aj ked 3D ci 4D sa s normalnym utz neda porovnat, ale na to si este musim pockat 2 tyzdne 😒
Aj vam tak narastlo brusko za posledne 2 tyzdne?

cabellera
10. mar 2011

@juventik Ahoj, tak moje drobčiatko kope ako o život už od 16/3, ked idem jesť, ráno ked dlho ležím na jednej strane, tak ma odkope, a hlavne ked robím na počítači a sedím, tak v kuse pokopáva. 😀

Včera som mala poradnu a veľmi sa mu to nepáčilo, kopal doktorke do ultrazvuku, bolo to také neuveriteľné.... 😵

No a dozvedela som sa, že moje objednané dievčatko má asi na 70% guľky 😉 tak chlap sa teší ako divý

cabellera
10. mar 2011

@abriela Ahoj, tak ty už vieš, že je to kočka 😀
Ja som sa dozvedela včera, že moja má guľky 😉
Tak bude doma chlap č. 1

A ano, neskutočne mi narástlo bruško, zrazu do ničoho nevojdem 😲

cabellera
10. mar 2011

@abriela Ahoj, ja som to mal, také ako napnuté brucho, doktorka mi okamžite dala magnezium, vraj je to tvrdnutie. Odkedy ho beriem 500-vku 3x denne už sa to neopakovalo

abriela
11. mar 2011

@cabellera A ako citis to kopanie? Opis to ak sa to da 😉 .
Moja mala ma (dufam, ze uz nema - verim na zazrak) vyvojovu chybu, tak som si vravela, ked som este nevedela pohlavie, ze to bude lenivy chlapcek. Na ultrazvuku v 14- tt sme videli gulky a lekar povedal, ze to je asi dievca. Kedze som podstupila odber plodovej vody, viem na 99,9%, ze je to kocka 🙂.
Mate uz vybrate aj meno?
Ja som po strednej skole, s narastajucim vekom nepriberala ale chudla. Takze moja vaha, teraz pred otehotnenim bola taka ako ked som mala 15 rokov. Brusko mi narastlo, ale v pohode vojdem do veci spred 3 rokov 😀 .

1valeria1
11. mar 2011

@abriela no moje brusko raz vykuka a potom sa schova 🙂 ale rastieme pomalicky....🙂 myslim ze teraz pojdebrusko len von 🙂 🙂

abriela
11. mar 2011

@1valeria1 moje rastie, aj ked rano je mensie a sokuje ma aj vaha, za 4 tyzdne som pribrala skoro 2,5kg a za cele tehu zatial 4kg.