icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

gmartina
18. mar 2011

@gabika84 blahoželám k výsledkom, joooj to máš ale poriadneho drobca 🙂 radost čítat, už sa teším, kedy konečne uvidím toho svojho. snad sa v pondelok ukáže 🙂

katka121
18. mar 2011

@dadikaa1 Jasne - pošli adresu (ak ju tu nechceš zverejnovať tak na katkasmolkova@gmail.com ) - pridu poštou

dadikaa1
18. mar 2011

@katka121 ďakujem, poslala som ti na mail 🙂

baronka222
18. mar 2011

tak definit. cakame chlapca... 😀 este tak zhodnut sa na mene.......... 🙂

gmartina
18. mar 2011

@baronka222 jeeej, tak blahoželam 🙂 mam pocit, ked čítam tieto témy, že chlapci nejak prevažujú 🙂

baronka222
18. mar 2011

@gmartina dakujem 🙂 ja mam 4 kamosky co su tehotne a vsetky cakame chlapcov...... som bola vcera v poradni pribrali sme za 2 tyzdne 50 g. teda matej ja o nieco viac...... 😉

jankaamartin
18. mar 2011

@gabika84 nič ine ako čaj s medom,,,,a ovocie som este ani neskusila,,,,ale uz tejto noci to bolo lepšie,,,,no dufajme že bude dobre aby som drobčekovy neublížila,,,, 🙂

gmartina
18. mar 2011

@baronka222 no som zvedavá, či sa v pondelok pridám do chlapčenskej zostavy. Inak to máte fajn, samí chlapci, tak sa aspon budú mat s kým hrat. 50g za dva týždne, no to je riadne chlapisko 🙂

11jannka11
18. mar 2011

@kvixa no ved to ze vidis aky maly zazrak to je ale strasne ryxlo to rastie a uteka tag zatial som ani kilo este nepribrala fnuk ale brusko uz je vidno juj moc sa tesim uz nech je maj xi xi alebo aspom pekne pocasie a teplo mame teraz zhon stahujeme sa a treba este daky nabytok tag som tu dlho nebola 😀 😀 😀

katulienka25
18. mar 2011

Ahojte buduce mamicky! Uz Vas tu sledujem dlhsie, ale az teraz som sa zaregistrovala. Tak dufam,ze si tu mozem s Vami vymienat skusenosti,rady... 😉

gmartina
18. mar 2011

@katulienka25 ahoj a ako sa máš? už vieš či čakáš chlapčeka alebo dievčatko? vítam ta medzi nami 🙂

baronka222
18. mar 2011

@gmartina no len nech spomali bo budem rodit valibuka 🙂 kamoska mala 5,5 kg babo a ked mi to opisovala............. asik prestanem jest 🙂))) ale snad schudne, sak mam obcas pocit ze tam musi tancovat odzemok aj teraz co dokazuje........ neni lenivy to teda nie

gmartina
18. mar 2011

@baronka222 no ved on spomalí, neboj sa. 🙂 inak 5,5 kg, no to je teda obrovské bábatko ...to si ani neviem predstavit... Ale aspon vieš, čo a ako, ja o svojom nič neviem, ani nejak pohyby necítim, tak neviem, či je ok alebo len taký lenivý. No už nech ho uvidím

baronka222
18. mar 2011

@gmartina ale urcite je vsetko ok. jak ked som v zhone vtedy sa mrvi. este ta dokopa kym vyleze nebooooj 🙂

gmartina
18. mar 2011

@baronka222 no to dufam...ja si stale hovorím, že má po kom byt lenivý 🙂 tak uvidíme. Ideme sa na nho pozriet aj s manželom, tak dufam, že sa predvedie v plnej kráse...a hlavne konečne ukáže, či niečo má medzi nožkami...a čo vy? už ste sa zhodli na mene?

baronka222
18. mar 2011

@gmartina ale ved to ze ani nie. ale nastastie je to chlapec to mame niekolko takych co sa pacia obom bo na dievcenskych sme sa rozchadzali uplne 🙂 mozno matej ..... to meno mame uz roky ale teraz ako sme zacali premyslat viac tak aj viktor, ci richard..... tak neviem co este pride. vy mate mena?

gmartina
18. mar 2011

@baronka222 sme na tom úplne rovnako... mne sa páči jakub, ale nevieme sa dohodnut. Teda manžel o tom odmieta uvažovat, kym nebudeme vediet, či je to chlapček alebo dievča. Ale dievčenských mien je omnoho viac, takže ak to bude dievča, tak ešte asi nastane pár hádok 🙂

katulienka25
18. mar 2011

No este nevieme co to bude. V pondelok ideme do poradne tak sa uvidi ci sa nieco uvidi. 😀 Srasne by sme uz chceli vediet co cakame, ale hlavne nech to bude co to bude zdrave

kvixa
18. mar 2011

@11jannka11 jeeej a km sa stahujte? 😀 no ja mam brucho ako pred porodom teeeda poriadny kotlik- vecer sem pridam aj foto si pozri 😀 😀 sa ma pýtaju, ze ci ich tam je viac 🙂 Presne ako pri prvom 🙂 dnes som bola na poradni ale ani ma nepozeral, len mi dal lieky, ze som anemicka ako pri Filipkovi 😀 co uz... ako zvladas pracu? no konecne sme zdraví a von leje a zas sme len doma zavretí 😠

11jannka11
18. mar 2011

@kvixa no tag ja si pripadam ako veleryba mne sa to taha aj do krizov xi ale ja som bola babisko aked poviem ze som tehotna xi a v auguste budem mat babo sa smeju ze to isto ne a v praci je fajn len ked moji robia nocnu mam opacnu smenu ale robim na 2 smeny tag sa da dnes som bola na dentalnej hygiene a u zubarky joj uvolnuju sa mi blomby fnuk tag budeme blombovat fnuk ale tag stale fajn ako mat bolest 😀 😀

danielka2ko
18. mar 2011

ahojte, po dlhsej dobe, opat prispevok 🙂 v utorok bola poradna, ale nerobil ultrazvuk, takze este nevieme, co to bude, objednana som na utorok, tak snad uz konecne 🙂 aby sme uz aj meno vyberali, inac v utorok mi robil doktor vysetrenie zospodu, a potom poobede v meste mi prislo zle, na odpadnutie, to som este rozchodila, ale vecer som uz startila vedomie uplne, stalo sa to niektorej z vas? myslite, ze to mohla byt len chvilkova nevolnost??

gabika84
18. mar 2011

@danielka2ko to sa sice moze stat, ale mala by si o tom informovat svojho doktora. nemavas problemy s tlakom? ci ho nemas moc nizky napr.

gabika84
18. mar 2011

chcem sa s vami este podelit o trochu mojho stastia. hoci babo neukazalo co ma medzi nozkami, uz len to, ze som ho videla, ze som videla bit srdiecko, ze doki povedal, ze morfo merania su v norme, dnes na poradni mi namiesto sona prilozili to take "načúvadlo" (to ma teda napadol vyraz 😅 ) a pocula som bit prckove srdiecko- ako o zivot. testy z 1. semestra prisli negativne a takisto Tripletest negativny, sanca na Downov syndrom 1 v 3400. pride mi to, ze za dva dni mi povedali tolko dobrych sprav, co som nepocula za cely rok. a v nedelu sa idu do BA okukovat kociky 😀

katulienka25
18. mar 2011

@danielka2ko Aj mne sa v poslednom case strasne toci hlava a busi mi srdce a tiez lapam po dychu.Niekedy mi je tiez na odpadnutie z toho. Ja mam strasne nizky pulz a tep zase vysoky. Ale doktorovi to poviem az v pondelok na poradni,tak som zvedava co mi na to povie on. Ja som dostala od znamej radu zem mam zvysit prijem tekutin a viac lezat so zdvihnutymi nohami 😒

danielka2ko
18. mar 2011

@gabika84 no aj mne napadol najprv tlak, ale mame taky normalny 120/ 80, urcite o tom poviem doktorovi v utorok

danielka2ko
18. mar 2011

@katulienka25 no ja som mala tlak aj pulz v poriadku, tak neviem, mama mi hovori, ze malo jem, ale mne sa nezda, ale je pravda, ze v ten den som malo pila, tak mozno aj preto

danielka2ko
18. mar 2011

@gabika84 skvele spravy 🙂 ty byvas blizko blavy? my asi pojdeme na kocik do polska, predsa len mame to blizko a su tam lepsie ceny za take iste znacky, uz mas nejaky vybraty?

sonika1901
18. mar 2011

@danielka2ko a kedy sa chystaš do polska?keby som ťa velmi poprosila zistila by si mi či sa tam predava kočik Tako warrior jeans?a aj cenu s autosedačkou.Velmi po tom kočiku tužim a niekto mi povedal,že v polsku ho nezoženiem.tak ak by si bola taka dobra a zistila by si mi to.Mi to mame daleko a cestovať tam,len tak na blink,neviem.

abriela
18. mar 2011

@11jannka11 ty si nic nepribrala? Hmm, ja priberam a priberam. este v tretom mesiaci BMI podvyzivena a teraz od povodnej vahu 5kg a brucho mi pripada obrovske aj ked v praci vacsina reaguje, ze mam velke prsia 😀 a o tehu malokto vie.

krhlicka
18. mar 2011

@gabika84 🙂 jeeeej super, velmi sa tesim. To sa tak dobre cita!
Pokukuckuj nejake dobre vozitko pre babatko, drzim palce a zelam len same taketo spravy do konca tehu 😉