Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
tak definit. cakame chlapca... 😀 este tak zhodnut sa na mene.......... 🙂
@baronka222 jeeej, tak blahoželam 🙂 mam pocit, ked čítam tieto témy, že chlapci nejak prevažujú 🙂
@gmartina dakujem 🙂 ja mam 4 kamosky co su tehotne a vsetky cakame chlapcov...... som bola vcera v poradni pribrali sme za 2 tyzdne 50 g. teda matej ja o nieco viac...... 😉
@gabika84 nič ine ako čaj s medom,,,,a ovocie som este ani neskusila,,,,ale uz tejto noci to bolo lepšie,,,,no dufajme že bude dobre aby som drobčekovy neublížila,,,, 🙂
@baronka222 no som zvedavá, či sa v pondelok pridám do chlapčenskej zostavy. Inak to máte fajn, samí chlapci, tak sa aspon budú mat s kým hrat. 50g za dva týždne, no to je riadne chlapisko 🙂
@kvixa no ved to ze vidis aky maly zazrak to je ale strasne ryxlo to rastie a uteka tag zatial som ani kilo este nepribrala fnuk ale brusko uz je vidno juj moc sa tesim uz nech je maj xi xi alebo aspom pekne pocasie a teplo mame teraz zhon stahujeme sa a treba este daky nabytok tag som tu dlho nebola 😀 😀 😀
Ahojte buduce mamicky! Uz Vas tu sledujem dlhsie, ale az teraz som sa zaregistrovala. Tak dufam,ze si tu mozem s Vami vymienat skusenosti,rady... 😉
@katulienka25 ahoj a ako sa máš? už vieš či čakáš chlapčeka alebo dievčatko? vítam ta medzi nami 🙂
@gmartina no len nech spomali bo budem rodit valibuka 🙂 kamoska mala 5,5 kg babo a ked mi to opisovala............. asik prestanem jest 🙂))) ale snad schudne, sak mam obcas pocit ze tam musi tancovat odzemok aj teraz co dokazuje........ neni lenivy to teda nie
@baronka222 no ved on spomalí, neboj sa. 🙂 inak 5,5 kg, no to je teda obrovské bábatko ...to si ani neviem predstavit... Ale aspon vieš, čo a ako, ja o svojom nič neviem, ani nejak pohyby necítim, tak neviem, či je ok alebo len taký lenivý. No už nech ho uvidím
@gmartina ale urcite je vsetko ok. jak ked som v zhone vtedy sa mrvi. este ta dokopa kym vyleze nebooooj 🙂
@baronka222 no to dufam...ja si stale hovorím, že má po kom byt lenivý 🙂 tak uvidíme. Ideme sa na nho pozriet aj s manželom, tak dufam, že sa predvedie v plnej kráse...a hlavne konečne ukáže, či niečo má medzi nožkami...a čo vy? už ste sa zhodli na mene?
@gmartina ale ved to ze ani nie. ale nastastie je to chlapec to mame niekolko takych co sa pacia obom bo na dievcenskych sme sa rozchadzali uplne 🙂 mozno matej ..... to meno mame uz roky ale teraz ako sme zacali premyslat viac tak aj viktor, ci richard..... tak neviem co este pride. vy mate mena?
@baronka222 sme na tom úplne rovnako... mne sa páči jakub, ale nevieme sa dohodnut. Teda manžel o tom odmieta uvažovat, kym nebudeme vediet, či je to chlapček alebo dievča. Ale dievčenských mien je omnoho viac, takže ak to bude dievča, tak ešte asi nastane pár hádok 🙂
No este nevieme co to bude. V pondelok ideme do poradne tak sa uvidi ci sa nieco uvidi. 😀 Srasne by sme uz chceli vediet co cakame, ale hlavne nech to bude co to bude zdrave
@11jannka11 jeeej a km sa stahujte? 😀 no ja mam brucho ako pred porodom teeeda poriadny kotlik- vecer sem pridam aj foto si pozri 😀 😀 sa ma pýtaju, ze ci ich tam je viac 🙂 Presne ako pri prvom 🙂 dnes som bola na poradni ale ani ma nepozeral, len mi dal lieky, ze som anemicka ako pri Filipkovi 😀 co uz... ako zvladas pracu? no konecne sme zdraví a von leje a zas sme len doma zavretí 😠
@kvixa no tag ja si pripadam ako veleryba mne sa to taha aj do krizov xi ale ja som bola babisko aked poviem ze som tehotna xi a v auguste budem mat babo sa smeju ze to isto ne a v praci je fajn len ked moji robia nocnu mam opacnu smenu ale robim na 2 smeny tag sa da dnes som bola na dentalnej hygiene a u zubarky joj uvolnuju sa mi blomby fnuk tag budeme blombovat fnuk ale tag stale fajn ako mat bolest 😀 😀
ahojte, po dlhsej dobe, opat prispevok 🙂 v utorok bola poradna, ale nerobil ultrazvuk, takze este nevieme, co to bude, objednana som na utorok, tak snad uz konecne 🙂 aby sme uz aj meno vyberali, inac v utorok mi robil doktor vysetrenie zospodu, a potom poobede v meste mi prislo zle, na odpadnutie, to som este rozchodila, ale vecer som uz startila vedomie uplne, stalo sa to niektorej z vas? myslite, ze to mohla byt len chvilkova nevolnost??
@danielka2ko to sa sice moze stat, ale mala by si o tom informovat svojho doktora. nemavas problemy s tlakom? ci ho nemas moc nizky napr.
chcem sa s vami este podelit o trochu mojho stastia. hoci babo neukazalo co ma medzi nozkami, uz len to, ze som ho videla, ze som videla bit srdiecko, ze doki povedal, ze morfo merania su v norme, dnes na poradni mi namiesto sona prilozili to take "načúvadlo" (to ma teda napadol vyraz 😅 ) a pocula som bit prckove srdiecko- ako o zivot. testy z 1. semestra prisli negativne a takisto Tripletest negativny, sanca na Downov syndrom 1 v 3400. pride mi to, ze za dva dni mi povedali tolko dobrych sprav, co som nepocula za cely rok. a v nedelu sa idu do BA okukovat kociky 😀
@danielka2ko Aj mne sa v poslednom case strasne toci hlava a busi mi srdce a tiez lapam po dychu.Niekedy mi je tiez na odpadnutie z toho. Ja mam strasne nizky pulz a tep zase vysoky. Ale doktorovi to poviem az v pondelok na poradni,tak som zvedava co mi na to povie on. Ja som dostala od znamej radu zem mam zvysit prijem tekutin a viac lezat so zdvihnutymi nohami 😒
@gabika84 no aj mne napadol najprv tlak, ale mame taky normalny 120/ 80, urcite o tom poviem doktorovi v utorok
@katulienka25 no ja som mala tlak aj pulz v poriadku, tak neviem, mama mi hovori, ze malo jem, ale mne sa nezda, ale je pravda, ze v ten den som malo pila, tak mozno aj preto
@gabika84 skvele spravy 🙂 ty byvas blizko blavy? my asi pojdeme na kocik do polska, predsa len mame to blizko a su tam lepsie ceny za take iste znacky, uz mas nejaky vybraty?
@danielka2ko a kedy sa chystaš do polska?keby som ťa velmi poprosila zistila by si mi či sa tam predava kočik Tako warrior jeans?a aj cenu s autosedačkou.Velmi po tom kočiku tužim a niekto mi povedal,že v polsku ho nezoženiem.tak ak by si bola taka dobra a zistila by si mi to.Mi to mame daleko a cestovať tam,len tak na blink,neviem.
@11jannka11 ty si nic nepribrala? Hmm, ja priberam a priberam. este v tretom mesiaci BMI podvyzivena a teraz od povodnej vahu 5kg a brucho mi pripada obrovske aj ked v praci vacsina reaguje, ze mam velke prsia 😀 a o tehu malokto vie.

@gabika84 blahoželám k výsledkom, joooj to máš ale poriadneho drobca 🙂 radost čítat, už sa teším, kedy konečne uvidím toho svojho. snad sa v pondelok ukáže 🙂