Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@linda40asi 90% deti co maju moje kamaratky su hyperaktivne. neviem cim to je asi tymi kurcatami co ich krmia vselijakymi geneticky upravovanymi svinstvami ....... 🙂
@sonika1901 ja chcem ist na PN od 1.4. aj teraz som dost nachladnuta ze by mi doma bolo lepsie, ale potrebujem odpracovat cely marec na vymeriavaci zaklad pre matersku. Ale budem musiet chodit do prace aspon raz za cas bo holka co nastupuje za mna v tom ma este trosku chaos. Ale ze u nas moc tehotne nekontroluju.
@baronka222 never tomu, to musí potvrdiť psychologička, alebo psychatrička, že sú hyperaktívne. Niektoré sú len moc živé. Hyperaktivita je niečo iné.
@baronka222 v dobrom závidím, že ťa má kto zastupovať. Aj ja by som už najradšej ostala doma, ale ešte mi tam nikoho nechcú dať. Direktor si myslí, že budem robiť aj na materskej z domu. Nevie niekto, či sa dá poberať nejaká odmena od zamestnávateľa počas materskej? Zadarmo mu robiť nebudem. 😉
@linda40 no niektorym potvrdila niektori u nej neboli 😉
@baronka222 Tak to je potom veľmi vysoké %, v synovej triede sú 2 z 18, ale tipovala by som aj na ďalších 😀 . No môj syn má bohužiaľ aj dysleksiu, dyshrafiu ........ to je ťažšie
@linda40 no popravde by som sa Ti cudovala keby si robila zadarmo. Ja tiez planujem robit z domu, ale robim v rodinnej firme tak to je trosku ine. Na tu odmenu sa popytaj pocas rodicovskeho sa da neviem ci je nejaky rozdiel, ked sa pobera materska. skusim zistit.
@linda40 no tazsie urcite ale v dnesnej dobe su ucitelia pouceni nie? hlavne ze o tom viete.
@baronka222 učitelia síce sú poučení, ale niektorí to odmietajú rešpektovať. A iných sme o tom museli poučiť my.
@baronka222 no to aj u nas,ale ja som DNPO a tym chodia na kontroly ☹
a to už mate take silne kopance,že vas budia babetka?lebo ja sem tam niečo zacitim,ale je to velmi slabunke.
@sonika1901 silne nie. mna nezobudi, zobudim sa sama ale uz ma nenecha spat.
@baronka222 no, ja nevstávam do práce, tak ma o to viac štve, že nemôžem spať ...dnes som vstala o 4, ale potom sa mi podarilo ešte na hodinku pospať, tak som rada...mám o hodne viac energie ako včera. Inak ja ked sa vážim večer a ráno, tak mám bežne +- 3 kg...ale na poradni ma prekvapili, vraj som pribrala od začiatku len 1, no to majú riadne blbú váhu, ja viem svoje 🙂
@sonika1901 ani ja nemám silné...zobudím sa len tak, ale zaspať už nemôžem, všetko ma tlačí a drobcovi sa nechce spať, úplne cítim ako mu vadí, že ležím 😀 aspoň budem pripravená na ranné vstávania
Ja som sa asi 2 mesiace budila medzi 2 a 3 v noci. Teraz už konečne spávam asi do 4. Mám odskúšané cez víkendy, že by som ešte potom zaspala - tak okolo 7, len to už som v práci. A v práci sa mi chce spať stále. 😅
@gmartina no ja sa uz o priberani radsej vyjadrovat nebudem....... 😠
@gmartina no ved uvidim,čo bude za 2 tyždne,lebo ja som ešte len v 19 t.t a drobcovi sa hmyriť moc nechce 😉
Milé kočky, vidím, že ste načali tému priberanie - ja som zatiaľ pribrala 1 kg. Ale inak mám nadváhu, takže ..... funny story zo včerajšieho sona. Mám veľmi distingovaného, tichého a milého gynekológa, ktorý keď mi včera robil sono na mojom sádelnatom bruchu, tak mi decentne oznámil: Noo, viete, Vy zrovna nie ste ideálny typ na sono .... zlatý - mohol hneď povedať že slanina mi tam zavadzia....... 😉
@baronka222 to je jedno, hlavne, nech je malý v poriadku...ja by som len jedla a jedla, na ranajky som mala jogurt a pol kila hrozna....a už idem hladat, čo si zasa zamlsám 🙂
@sonina1901 nič si z toho nerob, že sa nehmýri....moj je tiež lenivší a hlavne som zistila na sone, že zrovna v mieste, kde má nožičky - a teda by som ho tam mala cítiť najviac mám hrubšiu placentu, takže to pohlcuje pohyby....ale zrovna od včera ho cítím už celkom pravidelne, takže konečne viem, že je tam a hýbe sa 🙂
@katka121 no, ja tiež nie som ideálny typ na sono 😀 teda neviem, koľko vážiš ty, ale ked som sa tu začítala do niektorých diskusií, kde sa mamičky hrde hlásia, že majú tak 50-60 kg, tak len tíško závidím ...ale veľmi sa teším,že som tiež nezačala nejak radikálne priberať, z toho som mala celkom obavy...takže tiež som hrdá na zatiaľ 1 kg 🙂
ahojte, dnes som bola na utz po znamosti a dost ma vystrasila lekarka, lebo mi povedala ze drobcek je dost nizko. Zajtra idem svojmu lekarovi nech ma vysetri aj zo spodu tak uvidime. Kde vas kopkaju vase pokladiky? ja citim kopanceky dost dolu a je aj dolu hlavickou otoceny. Mate niektora podobne pocity? Ja som momentalne z toho rozladena az mam stach ☹ .Vopred dakujem za odpovede.
@sonika1901 no tak ja duuuufam, ze mi povie-inak neodidem odtial 😀
@katka121 prestante uz o kilach budem mat depku...... 😖 tu frajercite s jednym kilom ja som pribrala 8 je Vam lepsie??? ☹ ale brusko mi vobec nevidet. uz som tu spominala ze mam dost siroke boky tak sa krpec ma kde roztahovat. pred teh. som mala 56 teraz +8 ale ved ked sa narodi zhodim to........
@kvixa aj si kupila vcera nieco?? ja som sa len jemne prehrabala deckymi vecickami, ale mala som namale 😅
@baronka222 čo blbneš 🙂 ty aj ked priberieš 20 kg budeš vážiť menej ako ja 🙂 hold si štíhlunká,perfektne vyzeráš, tak priberáš viac ako my ,čo máme sadlo, dieťa si berie z našich zásob, tak to je iné...Ved to je uplne jedno, mojim cieľom je nedostať sa na 100 kg 😀 ...joooj ved stejne to všetko zhodíme, ked začneme behať okolo malých...ty hned, lebo si štíhla, ja sa dosiahnem snád na svoju povodnu + 5 🙂
@gmartina Ja mu svoj preukaz neukážem..... Má smolu. No to by bol trapas..... Inak keď som rodila pred 7 rokmi Matúša, tak som mala presne 100. Vtedy som pribrala za tehotenstvo 12 kg a 9 som nechala v pôrodnici.
@baronka222 Zlatko, keď ťa chytí depka koľko si pribrala, spomeň si na mňa a hneď Ti bude lepšie na duši.... 😉 Inak mám kolegyne, ktoré pribrali za tehotensktvo aj 20 kg a teraz sú znovu ako prútik. Žiadnu paniku, nič si nedopieraj a užívaj si tento nádherný čas. Prajem všetko dobré, katka.

@gmartina takze si falosna jak diva svina?? 😀 dnes ma zas nenechal spat od 5 14. co uz aspom chodim skor do prace. Vcera vecer som sa po dlhsom case vazila a skoro ma natiahlo. ked som sa postavila na vahu rano tak som bola dost prekvapkana. je mozen ze do vecera sa moje telo naleje vodou skoro 3 kg?