Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
Ahojte baby na sone v 20tt ste boli z plnym mechurom??si nepametam so mi povedala sestricka... 😒 dakujem
babulky, neviem co riesite, ja som tu asi uplne najvacsia buduca mamicka :D moja vaha pri otehotneni prisernych 130 kg, teraz mam 120 a vsetko zatial v pohodicke. Tlak sa mi zlepsil, cukor, cholesterol, proste vsetko (musim si zaklopat) zatial v poriadku. Na sone mi nikdy nepovedali, ze by nieco nebolo dobre vidno, asi mam stastie na taktnych lekarov 🙂
takze mne toto tehotenstvo naozaj otvorilo oci, nikdy za posledne roky som sa o seba tak nestarala, ako teraz a ked porodim, uz nedopustim, aby zo mna bola takato marfusa. Doma mam krasneho chlapa, o 2 roky mladsieho, chce ma taku aka som, hoci ked sme sa pred piatimi rokmi spoznali, mala som 80 a za 4 roky (posledny rok uz to vyssie neslo, ako keby 130 nestacilo :D) som sa dopracovala na 130. Takze aby sa babo za svoju mamcu nehanbilo, urcite s tym nieco po porode urobim 🙂 takze vy stihle veselo priberajte, ale s mierou a my, co mame riadne kila navyse by sme mali s mierou chudnut...
@abriela juuuj,tak to je mi ozaj luto.drž sa moje.a rozhodla si sa pre to ty?prepač,že sa pytam,ale normalne mam strach,zimomriavky.
Ahojte baby, pridavam do nasej statistiky pohlavi, ze my cakame babu🙂
Dnes na morfo sone nam lekar vysvietil riadne kavove zrno, tak snad pipik uz nedorastie 😉
Organiky a ostatne merania su ok, dalsia kontrola a merania nas cakaju v 3o. tyzdni.
@katka121 katus si zlata......ved ja si z toho nejak hlavu nerobim len keby mi to viac do bruska islo .... ale uz neriesmu vahu a kila. zajtra idem do HC na 4D tatino ho prvy krat uvidi sa tesi... 🙂
@baronka222 jaaaj zavidim,že idete už zajtra,my ideme až 14.4.potom napiš ako bolo lebo tiež idem do hlohovca.
@krhlicka blahozelaaaam vylepsujes statistiku 😀 uz som mala strach ze ziadne baby sa rodit nebudu......koho by potom obhanali ti nasi chlapi 😅
@sonika1901 urcite napisem a snad hodim aj nejake foto toho krasanva 😅
@abriela ☹
@susanq tag aj ja som mala na zaciatku tehu dost taka mala gula a teraz mam o 7,5 kila menej a citim sa super sice mi pomohli tie tzv ranne nevolnosti u mna este stale su a nie len rano xi ale je to fajn tiez chcem po porode schudnut a byt pekna mamina xi 😀 😀
@baronka222 tak budem čakat na najnovšie správy...juuuj, tatino bude isto nadšený, je to krásne vidieť ho tam tak sa trepotať....potom sa určite ozvi a pridaj aj foto 🙂
ahojte mamičky,,,ako sa máte?my sa máme celkom dobre,,,,bola som trošička nachladená ale už je všetko ok,,,,od 1.mája uz nebudem v práci tak sa teším,,,,, 🙂
@jankaamartin ahoooj. to mas este viac ako mesiac! na druhej strane sa aspon nebudes tak pozorovat ako my, co sme doma 😉 a potom bude uz krasne teplucko, hor sa do priprav vybavicky, huraaa 😀
Ahojte baby....chcem sa spýtať, či aj vy máte niekedy problémy s ťuťu muťu....muž hovorí, že som úplne iná, vyschnutá 😒 a na druhej strane už nám aj bruško zavadzia 😀 tak ale vždy sa nájde nejaká tá vhodná poloha... 😀 😀 😀 len ma to trošku trápi, lebo ja z toho v poslednej dobe nemám nič.....dlho ma trápili silné výtoky a teraz pre zmenu zase púšť....aaach, je to teda, kto by mi aj vyhovel???
@vanilashot Nooo, ja teda mam opačny problém - ako to tam teraz mam asi nejake prekrvene tak sa mi v noci snivaju samé eroťáky - somariny - Napríklad že nakupujem v samoobsluhe a pri plateni nahováram pokladníka na sex.... úplne uletené. Na to sa zobudím a skočím na manžela - celý štastný..... Ťažko Ti poradiť, hormóny sú potvory.
@11jannka11 Ahoj Janka, vidím, že si z Dca, ja som z Novej. Chystáš sa rodiť v Ilave? Ak áno možno s tam uvidíme.
čaute kočky, tak už vieme čo sme 🙂 dievčatko, teda 4 dievčatko...ocino sa potešil
čaute kočky, tak už vieme, že budeme mať dievčatko. takže budeme mať šťastnú štvorku 😀 😀 😀 ocino sa potešil
@katka121 čo sa týka snov, tak pravidelne raz do týždňa rodím. Raz je to chlapček, inokedy dievčatko, raz je to klasicky, inokedy cisársky...katastrofa...asi to ma tak vysušuje 😀
@katka121 😀 😀 😀 skvele sny
no ja zase len lietam bud v balone alebo vo vrtulniku,alebo sa staram už o narodene babetko,raz je to dievčetko a raz zase chlapec.eroticke sny sny zatial ešte nemam 😀 😀 😀

@baronka222 nie ved som sa tam nedogulala 😀 😀 ma boleli krize ako svinu besnu 😀 😀 maly je ako svihel, vsade ho je 😀 stale musim utekat a nadrapovat sa snim lebo sa mi hadze o zem 😅