icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

kiwinka21
1. apr 2011

ahojte maminy,,no donedavna som mala termin 15.7.2011 ale v nemocnici sa vsetci zhodli ze termin mam 15.8.2011..a mal by to byt chlapcek.🙂 tak som tu a secko som musela preplanovat.🙂

krhlicka
1. apr 2011

@dadulajda ako uz spominali baby,ta doktorka opisala tehotenstvo krasne 🙂
Ja pracujem rovnako ako pred tehotenstvom, nemam fyzicky narocnu pracu.
Len byvam unavena a kolegovia vedia, ze pracu navyse neberiem.
Dlho dlho obedujem, potom relaxujem a malicko pracujem.
Tak si ma rozmaznavju 🙂

krhlicka
1. apr 2011

@kiwinka21 vitaj medzi nami, spokojne tehulkovanie zelam a nech sa plany vydaria 🙂

jojinta
2. apr 2011

@gmartina dakujem ti 🙂 dlho som tu nebola... ja sa citim uplne skvele od zaciatku ja som nezazila ni ranu nevolnost... iba rodost a stastie... si to uzivam kazdym dnom a teraz hlavne ked uz citim pohyby je to uzasne vsetko 🙂

gmartina
2. apr 2011

@jojinta tak ja som na tom úplne rovnako od začiaku 🙂 pohoda, radosť, šťastie ... snád nám to vydrží až do konca 🙂

beruska113
2. apr 2011

@susanq známej vyšiel test uplne naopak. Takže ja by som im moc neverila.

kvixa
2. apr 2011

@11jannka11 😀 mam virus v pc, tak neviem kedy bude opraveny, pisem od mami 😖 ja sa mam fajn az na tie moje depresie 😀 😀 😀 maly je sikolko a 13 sa uz blizi...

11jannka11
2. apr 2011

@kvixa xi xi hej ja viem aj ja sa tesim a moc aj my sme mali virus fnuk ale uz je fuc behame kolo bytu a tak kopu prace ale zas sme o 1/2 kila lahsi tag som stale na minuse juj sak som zvedava co doki
😀 😀 😀 😀

kiwinka21
2. apr 2011

@krhlicka dakujeme.🙂 no dufam ze uz nebudem musiet do nemocnice az do porodu a zvladneme.🙂 aj tebe vela stastia mas termin o 4dni skorej.🙂 ale sak uvidime co si krpci vymyslia.:_)

krhlicka
3. apr 2011

@kiwinka21 🙂 dakujem. A preco si musela byt v nemocnici?dufam, ze vsetko ok.
Drzim palce, nech je vsetko tak ako ma a krpci pridu v termine 😉

jojinta
3. apr 2011

@gmartina ahoj 🙂 ja tomu verim ze vsetko bude az do konca krasne... a potom este krajsie 🙂

vanilashot
4. apr 2011

čaute baby. do albumu som pridala kočík, ktorý som si vybrala. Idem ho zajtra checknuť, či je kvalitný, pobehám s ním po predajni, vyskúšam záťaž a tak 😀 zajtra nás čaká poradňa, tak držte palce, nech sa drobec ukáže, a nech vieme, akú farbičku máme kupovať 🙂 prajem pekný deň 🙂

baronka222
4. apr 2011

holky cez vikend ma hrozne boleli kosti tam dolu. vraj sa mi roztahuju. dost som sa vyplasila. mavate to i vy??

ajkask
4. apr 2011

@baronka222 ahoj tiez sa mi to stava v poslednej dobe.A je to dost neprijemne 😒 neda sa mi sediet a ani chodit poriadne co to tak boli ☹

baronka222
4. apr 2011

@ajkask presne sediet mozem len chvilu............ som myslela ze to mam svalovicu ale nemala byt z coho 😀 aj brucho mi nejak islo dolu. asik sa musim zacat setrit 😎

gmartina
4. apr 2011

@baronka222 mne je dnes tiež pekelne blbo...ale moja chyba, sťahovali sme izbu, tak som to nechcela nechať na manžela a trochu som mu pomáhala...tiež sa musím šetriť 🙂 ale také bolesti ako mávaš ty, to som ešte chvalabohu nemala...dávaj na seba pozor

jankaamartin
4. apr 2011

ahojte mamičky,,,ako sa máte?my sme dnes boli u gynek.všetko dopadlo super,,,,zatial to vyzerá stále na dievčatko tešíme sa 🙂

gabika84
4. apr 2011

@jankaamartin dufam, ze uz dievcatku pindur nedorastie 😀

gabika84
4. apr 2011

@baronka222 mna teda kosti nebolia, ale tiez sa mi zda brusko nejak nizsie 😒 na prehliadku idem az 19teho, doteraz doki nic nevravel. ked dlhsie chodim, tam dostavam normalne trochu krce (akoby by mi bruseno tlacilo na mocovy mechur alebo co)... sa vravi, ze tak nizko byvaju dievcatka, tak uvidime 😎

krhlicka
5. apr 2011

@gmartina ahoj, ja som na tom podobne. Stahovala som knihy z kniznice, zo spodnych polic som ich uz nevladala dvihat.
V noci krce v lytkach az hruza, tie ma zacali ominat uz minuly tyzden. Musim to spoment dokimu.
Takze co???setrime sa 🙂 🙂

krhlicka
5. apr 2011

@gabika84 drzim palce na dievcatko 🙂 tusim si ho zelas viac 😎
Kocik uz je vybrany, ci este cakas na pohlavie?
ahojky, pekny den zelam

jankaamartin
5. apr 2011

gabika84 dufam aj ja 🙂

baronka222
5. apr 2011

@gmartina ved sa snazim 🙂 kamoska ma stale upozornuje ze aby som neriskovala. nestoji to za to. ved ja tiez nie som s tych co sa pozeraju na druhych ako makaju. a to ma caka este stahovanie pred porodom. chlap to chce nechat az na poslednu chvilu ale musim ho nejak spracovat ved v 8./9. mesiaci sa nebudem natahovat s vecami....a to nehovorim o upratovani.......

dadulajda
5. apr 2011

@vanilashot tak to ti v skole nezavidim, ja som tam vacsinou tak pol dna a to mam dost. a neopuchaju nohy? ked si tak dlho v pohybe? ja mam este aj problemy s chrbatom tak to ked si lahnem doma, je ako byt v raji 😀 😀

dadulajda
5. apr 2011

@kiwinka21 to mas super ze sa sekli o mesiac 🙂 🙂 tak vitaj u nas a uz vies co bude? zatial sme tu prevaha chlapcov na august 😉

dadulajda
5. apr 2011

@krhlicka tak si to uzi kym mozes, o polroka by si za kludnu noc so spankom zaplatila aj domom asi ako vsetky chi chi 😉 😀 ja si to teda neviem predstavit byt hore 4x do rana...sice maly ma uz teraz taky rezim, ze o 9 ide spat a o pol 6 ma budi kopancami. takze to predpokladam tak aj po porode. 🙂

dadulajda
5. apr 2011

baby ja som od zaciatku tehotenstva pribrala tak 4-5 kil. nie je to malo? niekedy mam pocit ze brusko sa zmensilo a nie zvacsuje... 😖 vcera sme boli na poradni a dr. povedal ze vsetko je ako ma byt, v takom priemere. ale mne sa to zda stale nejak malo.aj ked jem ked som hladna, nemam viac? dik za rady 🙂

ikusa11
5. apr 2011

ahojte tehulky,tak ja sa k vam konecne pridavam,cakame dievcatko,uz nase druhe,tak sa tesime.

ikusa11
5. apr 2011

@dadulajda tie kila su podla mna akurat,to bud rada,ze sa to na teba zatial nelepi,ja som pri prvej dcerke pribrala 19kil a pracovala som do zaciatku 9teho mesiaca,to bolo moje stastie,inac by som pribrala mozno aj 30 😝.vladala som vsetko aj s tymi kilami,den pred porodom som si aj jahody pozbierala,ale potom..po porode mi tie kila strasne vadili...sice som sa ich zbavila ale nebolo to len tak...same veru neodisli...
dufam,ze teraz to nebude az tolko kil.zatial su to 4,tak uvidime

gabika84
5. apr 2011

@ikusa11 vitaj, konecne sa to tu vyrovnava, chcelo by to nejake baby k tym chlapom 🙂