Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@dadulajda ahojky, no mňa zvykne kopať počas prednášok - evidentne sa mu tam nepáči, tak ako mne 🙂 inak je to tiež večer, keď si už konečne ľahnem do postele. Už sa tak teším na to naše bábo. Len jej meno nevieme vymyslieť. Nejak sme mysleli, že to bude chalan, ten mal byť Jakub, a s dievčatkom sme až tak nepočítali... 🙂 Čiže teraz vymýšľame v plnom prúde nejaké babské meno, ktoré by sa hodilo pre našu princeznú 🙂
@dadulajda jaj no ako ti je dobre, že to máš už hotové 🙂 ale nejako skoro 😀 kedy to máš odovzdať?? no, ani my tomu jedeniu teraz moc nedávame 😒 ked pritom stresovaní sa mi ani nechutí ☹ ale som už povedala, že musím byť kludná, bo chudáčik malý naňho sa to celé nalepí a potom to bude urevané neskopojné bábätko ☹ .. 😀 😀 aj môj malý teraz moc lúbi paradajky 😀 papáme ich každý deň, a ešte viac lúbi hrozno a jablká 😀 .. no a to meno, u nás je to tak isto, ja moc nechcem slovenské a priateľ ano, takže hrúúúza ked sa o tom začneme baviť 😀.. môj minule došiel s tým, že sa bude volať po ňom Miroslav, no určite 😀 100x som mu povedala, že sa mi nepáči ak sa deti volajú po rodičoch a on just si bude natom trvať 😠
@katulienka25 a aké mená máte vybraté 🙂 ?? no aj my by sme to mali ľahšie pri dievčatku, bola by buď Miriama alebo Zara 🙂
@petusska2305 Keď som sa mala narodiť ja, naši sa tiež nevedeli dohodnúť, tak taždý - mama, tatko, sestra napísali na lístoček svoju voľbu - hodili do klobúka - a vytiahli Katku..... a chlapčenské meno vytiahli Dušan - a bolo rozhodnúté bez hádky - vytiahli na ako zajaca z klobúka. 🙂
@vanilashot ahojcek, ja mam vo stvrtok taky protivny den, ze 3 hodiny stale za sebou hodiny, tak tam mu je uz dlho ako mne 🙂 ale inak sa myslim da. niekedy na angline mi hovori profkaze pekne hovorte, lebo maly sa to zle nauci! 😀 aa tak haluz je to...a problemy s menom mame aj my, nieco sme uz vybrali ale este stale to nieje iste, najhorsie je, ze otecko chce slovenske meno a ja ani tak nie...tak uvidim kde skoncime 🙂 🙂 a uz si objednana na cukor? ja idem 6.5. ble..vraj je to humus baby pisu tak dufam ich tam neogrciam. 😉 😀 😀
@petusska2305 cawes,jooj to presne mas pravdu! ja ked som tomu mojmu oznamila, ze nebude po nom sa zdul ci sa mi jeho meno nepaci...trdlo jedno! 😝 a tu bakalarku musim do tohto piatku dat do systemu na skontrolovanie a do buduceho piatku odovzdat na studijnom ci kam. 🙂 prosim ta ved cera som bola do polnoci hore, co som to dorabala ze pojdem neska za konzultantom a mame dekanske volno! no tak som prisla domov a ideme dospavat. 🙂 a ty mas kedy termin? a statnice? uz sa nieco na ne ucis? ja som zvedava ci sa budem vediet sustredit.uz bude krasny maj, teplucko, len by sme vonku boli. 🙂 a moj tiez lubii jablka a paradajky, ale banan nemozem fuu strasne zapeka.a pritom som ich milovala..fnuky ☹
v piatok ideme s tatinkom prvykrat na predporodnu pripravu...tak som mooooc zvedava co nam povie a jak sa bude tvarit! lebo teraz si mysli ze porodit so mnou bude sranda!CHA! sak ja mu ukazem zuuubky 😠
@adaka aj ja cakam tretie,mam doma chlapca a dievca,chlapec bude mat v juli 10 a dievca v septembri 9,ja som pribrala zatial len 4 kila ale zato brusko mam poriadne velke,tiez ma pobolieva spodok bruska,ale,ze to su ty poslickovia kedze som tehotna uz 3-krat tak to viac citim,ked viacej chodim ma bolia nohy,v postely som jak velryba na suchu ked sa prekacujem,obcas palenie zahy ked zjem mastnejsie jedla,inak si to uzivam a ma to byt dievcatko
ahoj som tu nova rada by som svami podebatila volam sa paulina a mam 23 rokov som v 22 tyzdni tehotenstva tesim sa z vami s ostatnymi mamickami povedali mi ze budem mat dievcatko tak uvidime uz sa moc tesim zijem v anglicku este necitim ziadne pohyby asi preto ze je to moje prve babo o par dni cestujem domov na slovensko na dovolenku co ma trosku znepokojuje lebo cestujem autom neviete mi nejako poradit ci je to vhodne dakujem vam velmi pekne 🙂 🙂
@petusska2305 NO výber sme vcera zúzili na Oliverka, Adama, Jakubka a Mauška. Takze budeme pokracovat v zuzovaní vyberu. 😀 No este to potrva ked sa dohodne-vyberieme to prave, ktore drobcovi pristane 😝 😀
ahojte mamičky ako sa my máte?dnes som bola na ultrazvuk a zatial nám vychádza stále dievčatko tak sa tešímmmm,,,,boli ste uz na cukrovku?je to dačo strašné?ja idem 27.4,,,, 😒
@jankaamartin ahoj, to je dobre, ze sa lekar nesplietol. Aj my cakame dievcatko a uz som s tym tak stotoznena, ze zmena pohavia by ma nasrdila. Tak snad nebude ziadne prekvapko 😎
Na cukor idem o 2 tyzdne. Lekar mi odporucil nejest nic sladke minimalne den pred tym. Rano pit len vodu a potom tu cukrovu gebuzinu vypit co najrychlejsie. Cim pomalsie vraj budem pit, tym je to neprijemnejsie. Neviem si predstavit ako rychlo vypijem pol litra cukrovej vody, ale snad to zvladneme.
ahoj, pekne tehulkovanie zelam
@adaka ahoj, vitaj a gratulujem ku chlapcekovi 🙂 To mas skvele, tvoje baby ti pomozu s babatkom 🙂 aj mna stale pali zaha, to je stalica medzi neprijemnostami, ktora mi zostala od zaciatku tehu. Ziadne osvedcene rady tipu mlieko, mandle nezaberaju, tak uz to ani neriesim. Opuchy noziciek, neviem, co je na to dobre, zatial sa mi to nestalo. A tlak sa zvykne menit, u mna bol zasa nizky, na poslednej poradni konecne v normale, moj stary dobry tlak.
drzim ti palce, nech ste s babatkom v poriadku a uzivas si spokojne tehulkovanie 🙂
@gabika84 Ahoj Gabi, ako sa mas? co noveho?
citala som si story s nemocnicou, mrzi ma, ze mas stale trampoty s chrbatom.
A odvtedy uz je lepsie? Som rada, ze babatko je v poriadku, aspon ta lekar upokojil.
Dnes idete tusim na sono, tak daj vediet, ci ste modri alebo ruzovi 🙂
ahoj pekny den zelam
Maminky studentky, drzim vam palce, nech sa vsetko podari ako treba!!!
Prace nech su odovzdane, schvalene, obhajene a mate uz pokoj po statniciach.
Su to hrozne stresy, ale po nich budete mat skvely pocit, ze vsetko to usilie sa vyplatilo 🙂
@jankaamartin ahoj,ta cukrova voda 😉 vobec nieje strasna,takze ziaden strach
aj ja mamickam studentkam drzim palce,urcite to zvladnu sikovnice
krhlicka aj ja idem o dva týždne,na tu cukrovú vodu,,,,dufam,že to zvládneme obe aj všetky mamičky 🙂 takže budeme mat baby?super ja sa neviem rozhodnut pre mená prv mala byt Paula a teraz máme Karen,,,,oradte mi ktoré je meno krajšie?alebo mám dať po sebe Janka? ☹
@ikusa11 to dúfam,,,,lebo od mamičiek sa dozvedám,že to je nepríjemné,,,,ale bude pri mne manžel tak ma podrží, 🙂
ahojte bambulky 🙂 my tiez cakame v auguste babatko 🙂 mozem sa k vam pridat? nechodim sem casto tak by som vas raz cas mrkla 🙂
Ahojte baby. Som tu nová, volám sa Monika a som v 20 týždni, čakám bojovníka. Študujem aj pracujem a cítim stále ako malý kope. Nemám zatial žiadne problémy. Tak Vám držím palčeky!
Ahojkajte volám sa Martina a čakám svoje prvé babatko. Termín mi vychádza na 27. augusta strašne sa tesím ale aj obavám téším sa na vaše rady ako to zvládnuť.
@kahlan1
@moniquepn
@martina2891 Mojé kočky, vitajte medzi nami. Podťe a tešiť s nami na bábenká. 🙂
@kiwinka21 ona otehotnela o mesiac neskôr ako si myslela. Nedošiel je menses, tak si myslela, že je tehotná a už si nedávali pozor. A potom otehotnela. A podľa toho, čo si myslela jej vypočítali termín pôrodu. Takže keď sa jej ho snažili vyvolať, mala ešte mesiac čas. Našťastie na to ktosi prišiel a dali jej ešte ten mesiac čas. 😀 Teraz sa už našťastie až tak seknúť nemôžu.
dievcata,tak ja som si vcera objednala kocik,jupiiiiiiiiiii

Ahojte, tak ja mám termín 22.8. a strašne sa tešíme 🙂 . Už mám doma 2 veľké baby 9 a 8 r. Jedna je aprílová (myslím, že to bolo naj obdobie na pôrod) a druhá júlová (najviac som sa tešila na prechádzky po slniečku). Som rada že aj toto bude v lete, žiadny fusak ... A že vraj to bude chlapček 😉 , zobrala som baby na sono, aby mali zážitok tak dr. nás potešil(dúfam, že mi to nepovedal len tak ked videl 2 baby ☹ ). Mám už 34 r. a veru zdá sa mi, že to znášam horšie ako tie dve. Mám strašne ťažké brucho a stále bolesti v podbrušku- že vraj mám veľa plodovej vody, lebo aj fundus bol moc vysoko na 20 t.t. Trošku sa mi zvýšil tlak a opúcha mi ľavá noha. A príšernú záhu.... tá mi vadí asi najviac. A dobrá správa-zatiaľ som pribrala len 2 kg. No dúfam, že to bude OK až do konca. Teším sa vami. 😅