icon

Chceme druhé bábätko. Začíname v 02.2009. Pridáte sa?

didusa.risulo
28. okt 2008

Ahojte mamicky, ale aj este nie mamicky, my mame 2 rocneho syna, s manzelom sme si povedali, ze druhe babatko chceme ked bude mat risko 4 roky, ale ja bz som uz chcela mat opat doma miminko a risko dat surodenca, lebo on ma rad deti a pozorujem, ze sa s nimi vie krasne zahrat...
niekolko mesiacov som manelovi rozpravala o babatku a nakoniec sme sa rozhodli ze vo februari by sme sa zacali snazit o druhe. tak ak je tu niekto, kto po novom roku chce ist do toho tiez, tak prispievajte a o par mesiacov si budeme hadam pisat ako prezivame tehotenstvo, ake mame chute, ktora kolko pribrala... 😉

ajac
13. mar 2009

neviem ako ty, ale ja čo som poznala ani jedna nevydržala do mrchy 😅 to sa jednoducho nedá a ja som robila už na 10 DPO testy ...

simib
13. mar 2009

Možno ani ja nevydržím,neviem.Asi podla nálady...

simib
13. mar 2009

Ja sa moc nehrniem do testov lebo skôr si myslím že som prechladla alebo mám chytenú ladvinu lebo u mňa je to normálne.

ajac
13. mar 2009

Baby ja utekám domov takže krááááááááááásny víkend. Simib ak ste zamiešali tak treba ešte "zdokonaliť - dopracovať" modré očka, kučeravé vlásky a ostatné kočky veeeeeeeeeľa tutulimutuli 😵 😵 😵 😵
Čafte

kondi33
13. mar 2009

simib a vy kolko snažilkujete?

simib
13. mar 2009

Kondi.Druhý krát.Prvý mesiac sme sa snažili asi 2x čiže nič a tento mesiac sme začali hneď od MS každý druhý deň.

kondi33
13. mar 2009

no tak to určite vyšlo si myslím 😉

simib
13. mar 2009

Uvidíme.Ja som bola dosť sklamaná po prvom mesiaci ale mužík ma dosť podporil a odvtedy to beriem inak.Velmi by som chcela,ale neviem.Uvidíme.....

kondi33
13. mar 2009

tu nikto nie je či čo???

simib
13. mar 2009

Asi nie Kondi,len my.

simib
13. mar 2009

A to fakt všetky žúrujete??????

pici
13. mar 2009

ja som tu..

simib
13. mar 2009

Ahoj Pici kde si bola celý deň?

kondi33
13. mar 2009

nejak to tu stagnuje 🙂

simib
13. mar 2009

No.........

pici
13. mar 2009

no pici zdrhla z roboty.. potom som isla na postu. ku kamoske. sme boli na kave. potom sme sa vozili po okoli... potom som isla nakupit.. zase na kavu a teraz som doma. dala som oprat... a o deviatej idem do kauflandu este zeleninu kupit. spravim na zajtra obed lebo nebudem doma. manzel ide na paul van dyka.. takze ja som dneska doma. upracem., navarim... a o polnoci lahnem do postele..

simib
13. mar 2009

No Pici jak žienka domáca.

pici
13. mar 2009

no.. tak vsetky sme tak trochu zienky domace nie?

simib
13. mar 2009

Idem kukať panelák a potom nakuknem sem.

pici
13. mar 2009

ja idem zajtra do trencina na vystavu. dojdem unavena. a vecer idem zurovat. to budem zase v nedelu unavena a rozbita. tak musim navarit a upratat kym sa da...

pici
13. mar 2009

ide mi panelak. a pak idem do kauflandu. takze tu budem okolo desiatej...

pici
13. mar 2009

no... bud vsetky zurujete.. sexujete.. alebo drichmete.. ja upratujem.. som sama doma tak si robim diskoteku.. haha

pici
14. mar 2009

sevaste... krasne je vonku tak predpokladam ze ste s krpcami niekde na prechadzke.. idem aj ja. od rana doupratovavam co som vcera nestihla. a potom sa idem chystat na vecer.. pekny vikend snazilky

aspinka
14. mar 2009

Ahojte baby. Nikto tu nie je ale mame prave 100 stranu!!! 😀

elefe
15. mar 2009

ahoj bambule,,,

ja viem ze neprispievam ako by som mala ale nejak nemam cas sa tu zdrziavat denn denne takze len podavam info ze na 1 sup sa nezadario a vy ako? mame tehulku?

aspinka
15. mar 2009

Jaaaj baby to mate ale perny vikend ked tu niekto nie je 😉
Elefe tehulka zatial tusim jedna neviem ci som dobre zachytila 😀
Ja mam teraz na dva mesiace pauzu 😅

pici
15. mar 2009

no tento vikend tu bolo veru pomenej popisane. ja som pol dna prespala lebo som vcera zurovala a velmi velmi som sa rozbila... 😀 tak som dneska relaxovala. a teraz ze si idem precitat co ste si popisali a vy nic.. baby..

pici
16. mar 2009

halloo.... nikto tu nie je?

simib
16. mar 2009

Ahoj Pici.Ja som tu. 🙂

pici
16. mar 2009

no ahoj simi. aky si mala vikend?