Chceme druhé bábätko. Začíname v 02.2009. Pridáte sa?
Ahojte mamicky, ale aj este nie mamicky, my mame 2 rocneho syna, s manzelom sme si povedali, ze druhe babatko chceme ked bude mat risko 4 roky, ale ja bz som uz chcela mat opat doma miminko a risko dat surodenca, lebo on ma rad deti a pozorujem, ze sa s nimi vie krasne zahrat...
niekolko mesiacov som manelovi rozpravala o babatku a nakoniec sme sa rozhodli ze vo februari by sme sa zacali snazit o druhe. tak ak je tu niekto, kto po novom roku chce ist do toho tiez, tak prispievajte a o par mesiacov si budeme hadam pisat ako prezivame tehotenstvo, ake mame chute, ktora kolko pribrala... 😉
Ja mám niekdy také predtuchy ktoré sa aj stanú a teraz mám takú,že sa nám nezadarí.
si pisala ty nem,?
ALE CO predtuchy. snazime sa 4 mesiace. ja teda aj menej. a ideme tu plakat ze nie sme tehotne, niektore zeny co cakaju roky rokuce na babatko by nam dali, ze tu placeme a nic dramaticke sa nedeje
Lebo okrem cyto mi nič nerobili nikdy,takže nemôžem vedieť.Iba z výsledkov cyto a pravidelného menzesu ťažko usudzovať.
tak mas zo seba haluze ze nie si ok,. ale k doktorovi nejdes, lebo nemas rada lekarov. no.. takto sa ale o sebe nic nedozvies...?????
no ale praveze hovoris ze sa citis ze nieco nie je v poriadku. tak to potom ako tam chces ist tehu? pekne sa prekonaj a chod si dat spravit vysetrenia.

Prečo predtuchy?