Chceme druhé bábätko. Začíname v 02.2009. Pridáte sa?
Ahojte mamicky, ale aj este nie mamicky, my mame 2 rocneho syna, s manzelom sme si povedali, ze druhe babatko chceme ked bude mat risko 4 roky, ale ja bz som uz chcela mat opat doma miminko a risko dat surodenca, lebo on ma rad deti a pozorujem, ze sa s nimi vie krasne zahrat...
niekolko mesiacov som manelovi rozpravala o babatku a nakoniec sme sa rozhodli ze vo februari by sme sa zacali snazit o druhe. tak ak je tu niekto, kto po novom roku chce ist do toho tiez, tak prispievajte a o par mesiacov si budeme hadam pisat ako prezivame tehotenstvo, ake mame chute, ktora kolko pribrala... 😉
Ninka didus sa už pravdepodobne snažiť nemusí lebo ona sa už dosnažila 😀 😀 😀 😀
Didus držím palce, nech je to tam........... kde má byť . cha-cha.
baby, ale ja som neni tehulka, citim ze nie, zajtra mi pride mrcha jak nic, bol by to moc rychlo,keby sa to podarilo, ale trosku som v napati
ninka pri riskovi som necitila asi do neakeho5 tt vobec nic, az ked mi to bolo potvrdene zo sona tak od toho dna az do konca 4 mesiaca mi bolo 24 hodin v kuse zle
Chuda moje 😒 ved uvidis o 2dni...my sme si davali pozor a vznikla k tohu Lucka 😅 a snazit sa zaciname asi buduci mesiac 😅
Baby neblbnite!!!! Veď keď ostanete tehu ešte pred februárom s kým potom budem tehu ja? 😀 😀 😀 😀 😀
No ninka ja neviem aké to je snažilkovať naprázdno. My sme si povedali, že malého chceme a bol na prvý šup. Ovšem pravda je tá, že sme mali asi obrovské šťastie, ktoré sa nám už nemusí zopakovať. V každom prípade želám každej jednej z nás nech je tehu vtedy kedy chce, aby mala z toho radosť a príjemný pocit. 😉
ahojte 😵
ninka - klobuk dolu, tak skoro sa snazilkovat o druhe babo 😕 🙂
bardott - u nas to bolo rovnako ako u vas.. na prvy sup 😉 a ak by sme aj dnes "trenovali", tak si dovolim tvrdit, ze by sme boli uspesni 😵 .. kedze mam prave plodne dni, mam 2 dni stravene v bolestiach 😝 pretoze ma to uvolnovanie vajicka dost boli ☹
didus - ako sa ma risko?
caves som nemala čas 😝 tak až dnes
didusa ďakujem za privítanie
kisska aj tebe, je Lukynko je môj poklad, ja sio môžem poriadiť, byť na nete , pozrieť film, on je strašne samostatný, prehrá sa na zemi aj sám, no skôr ho nosím , keď chýba kontakt mne s ním , nie že by som mu chýbala ja 😀
teda ani nie tak čas ako som vás nevedela ani nájsť presnejšie 😉 tak som rada, že už som vás našla..
my sme sa veľmi dlho snažili o prvé, potom som on skoro v 27 tt prišla, od začiatku som bola na rizikovom, mala som veľmi problémové tehu, potom ťažký, dlhý dosť bolestivý pôrod ( napriek vyvolávačkám som sa neotvárala teda hej len ten lem mi nechcel zájsť, tak ma vytrápil drobček) no a pár hodín po pôrode mi dieťa urýchlene vzali na JIRS s tým že do rána môže umrieť, s celkovopu sepsou - otravou krvy sa narodil, mesiac bojoval o život a som mu nesmierne Vďačná , že tento svoj veľký bpj nevzdal, ani keď sa mu stav zhoršil, prestal dýchať a vypočul svojich plačúcich prosiacich rodičov a sdnes mi robí veľkú radosť, túžim dať život ďaľšiemu takému krásnemu stvoreniu a keďže chcem až 4 deti tak začíname už vo februáry, ak to pôjde, keďže kojím 😅
lili, nemyslim, ze skoro 😅 bardott, ved ani ja neviem, co je to snazenie 😅 ale casy sa menia a teraz to mozno bude trvat dlhsie...
ona sedi rada, pretacanie si vsak nechavala az na 6.mesiac 😀 kazde babatko je ine 🙂
Viem , ale ja tak aspoň plaziť by sa už teda mohol 😒 ....on sa pretáča na bruško, aj späť, točí sa dookola ako hodiny a to je všetko , ale však aj sedenie príde 🙂
caute...diky ninka, aj ja verim , ze sa to podari... 😵 ...
bardott minimalne so mnou budes tehu, tiez zacneme az buduci rok 😀 ...dnes som si nechala bambulku doma (nebola v skolke) a mali sme uzasny den...uzite si deticky, kym ste s nimi doma...ked su uz v skolke, den preleti a nezostava vela casu na ne ☹ ...ja tiez nemam rada zimu, ale co uz, nech je aspon sneh 😀 😀 😀
Ahojte baby.
Ak mozem tak aj ja sa pridam k snazilkam niekedy buduci rok 😉 Keby sme nestavali domcek tak do toho hupsneme uz teraz no takto je to trocha zlozite. No snad buduci rok sa to vyriesi a budeme moct plodit 😀
Vidim ze dost z vas by rado tehulkovalo uz tento rok 🙂
caute riso je uz dobre, nemoze ani vela pisat, mam strasne bolesti, uz nevladzem sediet pri pc
ahojte baby, dnes je krasny biely den, aspon u nas,
moja teplotka sa drzi stale na 37.1 a to som cakala ze dnes klesne, lebo mam dostat dnes mrchu,no a ona ani o jeden stupen 😅 ale nerobim si nedeje, proste pride zajtra,napriklad
Diduša klaaaméééééš , že si nerobíš nádeje. 😀 😀 😀 😀 😀 Už týždeň dúfaš, že si tehu tak sa neboj a priznaj si to. teším sa s tebou. páááá
Didusa to vyzera dost nadejne 😉 Verim ze budes rada ked sa to potvrdi a drzim ti palce 🙂
baot ahoj, no aleja neak podvedomo citim ze nie som tehu, ale dufat mozem
didusa myslím na teba, verím že si tehu, vyzerá to fakt nádejne, napozajtra môžeš testovať 😅
lucinka ked budem nahodou testovat tak mala by som asi az v nedelu,ale ja stale neviem, aj ma boli brusko uz, aj nie, ja neviem, ale asi skor dostanem

Ahojte, prajeme vsetkym krasny zasnezeny dnik 🙂 Didus, aj ja milujem zimu, som zvedava, ci mala bude v tomto po mne 😅 Zabka, je mi to luto, dalsie snazenie bude urcite uspesne 😵