Dátum pôrodu jún - júl 2016
Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵
@misiacik321 no ale ja sa už nevojdem do nijakych mojich nohavic takže preto si musim kupit dajake pohodlne nohavice
Ja mam termin 17.6. Plus minus 🙂 pohlavie-dievcatko. Vo stvrtok idem na morfologiu v 20tt,chodim ku dr.grochalovi na pravidelne kontroly,lebo malicka ma tekutinu v brusku,ale kazdou kontrolou to je lepsie,tak dufame ze teraz tam uz nic nebude. Zatial + 4kg. Drzim vsetkym palce.
ja mám ešte klasika rifle, netlačia ma, ale už sa pomaly preorientujem na legíny a niečo pohodlnejšie😉
Ahojte baby som študentkou 3. ročníka pôrodnej asistencie a prosím Vás pekne o vyplnenie môjho dotazníka , ktorý je potrebný pre praktickú časť na bc. prácu. Skúma vedomosti mladých žien o tehotenstve . Je anonymný a mne veľmi pomôže. Odpovede nebudú nikde zverejnené, iba v mojej bc. práci ktorá pôjde do archívu. Ak sa medzi vami nájdu ochotné pomôcť budem rada , dotazník Vám zaberie len pár minút. Je určený iba pre ženy vo veku 20-35 rokov. Tu je link: https://docs.google.com/forms/d/194p_XcQsDY7fwt...
Vopred pekne ďakujem za pomoc :D
Ahojte ja som junovka cakam babatenko na 30.6.2016 a tesim sa kedy mi povedia pohlavie. Som 18 tt. ☺
@chymenitta33 dakujem pekne,tiez drzim palce 🙂
@majka1891 drzim palec,mne povedali pohlavie v 17 tt,dufam ze sa to uz nezmeni 🙂
no ja som bola dnes v poradni a konecne viem že budeme mat dievcatko jupiiii som stastna 🙂 a som rada že je vsetko v poriadku
Aj ja by som chcela dievčatko, 6-rocneho chlapca už mám tak nech ma sestričku aj keď on by radšej brata, ale to sa dozvieme až 17.2 jak nebude protestovať a ukáže sa V plnej kráse 🙂
Ahojte maminy, ja mám termín 14.6.2016. Bude niektorá rodiť v Ružinovskej pôrodnici?
@miskkaa ja budem rodiť V ruzinovskej nem.rodila som tam aj prvého syna a budem aj teraz
Ahojte tak ja mam termin 5.6.2016 tesim sa k mudr.Grochalovi idem 16.2 dufam ze sa nam ukaze .pekny dnik 😉
Ahojte, aj my by sme chceli rodiť v Ružinove, termín 12.6.2016, možno sa stretneme. Zatiaľ ešte neviem, či si budem zazmluvňovať doktora, nikoho tam nepoznám. Ale chodievam tam cvičiť tehu cvičenia a vrelo odporúčam, veľmi príjemná sestrička a býva nás tam málinko.

@midzgy311 ja mam tiez rovnaky termin a stale sa mi zda ze je skoro na tehotenske oblecenie..aj ked urcite je pohodlnejsie