Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@bambula1307 No, dcérke asi dochádza, že ťa nebude mať len pre seba... Ale ona nebude až taká krutá... Podľa mňa sa bude tešiť až sa bábo narodí... 🙂
@kokorunecka no uvidime, zatial to vyzera skor na tu ziarlivost 😒 ..ale vraj je to normalne, kamosky vravia..
@kokorunecka ahoj, čítala som tvoje problémy, podobné mala švagriná a mala kľudový režim, žiadne upratovanie, žiadne namáhanie a chodenie a veľa ležať, malý vydržal do 38 tt,
@bambula1307 Ja si sama za seba pamätám, že keď sa maminmu bratovi narodila dcéra (mohla som mať cca 8-10 rokov, nestýkam sa s nimi, takže neviem presne 😀 ), tak som žiarlila na ňu, lebo babka lietala len okolo nej a na mňa nakašľala... Ale potom ma to nejako prešlo, lebo som pochopila, že babka sa nezmení...
😀 Ale keď uvidí Zuzka, že sa rovnako venuješ jej a aj novému dieťatku tak ti skôr bude rada pomáhať si myslím 🙂
@kristinaanna 😲 A kto mi uprace? Ferka vyvenčí? Na úrady zájde? Veď ja zomriem nič nerobiť.... ☹
Ale tak snáď aj moja vydrží aspoň do začiatku januára... 🙂
Tak, ja si ťa najmem, ty všetko urobíš za mňa a ja budem ležať, dobre? 😀 😀 Ale nie 🙂
A tebe sa nič také nedialo pri prvom tehotenstve?
ste aj vy také precitlivené v tomto čase? Vám poviem môj dnešný zážitok z autobusu. Keď som nastúpila, hneď mi išla jedna pani uvoľniť miesto, ale som sa jej poďakovala, lebo tiež nebola najmladšia, že kľudne postojím a hneď ďalšia pani za ňou, že aha tuto mladá slečna vám uvoľní miesto, Tak som si sadla a normálne mi až slzy vyhŕkli od dojatia...a prešli sme asi dve zastávky a vrútili sa do autobusu dôchodci a jeden ma vyhodil zo stoličky, že "dovolíte" aby tam mohol usadiť svoju kamarátku dôchodkyňu, tak som sa pekne slušne postavila aj s bruškom a zas mi len tie hlúpe slzy vyhŕkli od ľútosti.....no je to normálne? 😖 🙂
@kokorunecka To mas teda peknou tchyni (svokru).. To byl teda opravdu rozhovor na urovni.. Ale vsak dobre a slusne jsi ji odpovedela, a ted at si trhne nohou. Snad jednou taky nebudeme takove 😀 Vzdyt tim si proti sobe stavi nejen Tebe a mimi, ale i syna-tveho MM..
@hornet Starsi pan byl asi slepy, ze prehlidl brisko, ne? 😠 Tohle me dokaze tak vytocit!!!! Jinak ja mam ted taky nervy tak na pochodu, ze brecim fakt u vseho, a vsechno me dojima, vsechno me hned mrzi ...no hormony šíli 😀
@bambula1307 Taky se mi zda, ze se maly nejak pretocil, ze uz neni krizem 🙂 Necitim ho uz dva dny pod zebry, ale presne ve stredu briska.... no a vlastne celkove ho citim mene, asi se otocil nozickama,rucickama k pateri..
A s dcerkou, no vypada to, ze bude zarlit.. Ono to fakt musi byt tezke pro ty prvorozene prijmout to druhe, ale zvladnete to 😉 Musi vedet, ze neni "ta druha", a ze miminko bude chvili potrebovat vice pece, nez ona.... ale jak ji to vysvetlit, aby ji to nebylo lito, ze 😖 ?
@hornet ja by som povedala, ze mile rada by som vas pustila, ale som vo vysokom stadiu tehotenstva a nechcem riskovat zdravie svojho babatka v preplnenom autobuse, pretoze aj tam si musime davat pozor
Ako sa inak mate maminy ?? uz sa nam to pomaly, ale isto krati ja osobne sa uz nemozem dockat malinkej a toho, ze sa hadam aspon trochu lepsie vyspim :D
@nikolet_89 No, tim si nejsem jista, s tim spanim 😀
@petpop neviem ako ty, ale ja som denne za noc aj 16krat na WC a to ani nepijem takze aj 3 hodinky spanku v kuse budu pre mna super namiesto poobedneho vyspavania, ktore sa neda vzdy :(
@nikolet_89 Jo tak to je jina, takove problemy (zatim) nemam 🙂 To Te uprimne lituju, a pak i chapu, ze se tesis na "aspon" 3hod spanek 🙂
@petpop tak tak 🙂 ale nieje to take strasne v porovnani z inymi prvorodickami je tento problem, malinky tak som aj rada 🙂
Kočky moje februarove moze sa Mak v tehu?? vonia mi tu makova strudla a ja fakt neviem o maku som vela pocula a co v tehu
@petpop A teraz čo poviem mm.. 😀 Že vieš čo, mamina tvoja volala, že ako sa mám, aby si jej potom nehuboval, že sa neozve? 😀 😀
Ja ju mám na háku, ale radšej nemusela volať 🙂
@hornet Mňa skôr naštvalo naposledy.... Išla som busom, totálne narvaný, lebo tam boli stredoškoláci, čo mali po vyučovaní... A aj dôchodkyne stáli v uličke... A na prvej zastávke sa dvihla jedna postaršia pani zo sedačky a zhodou okolností som pri nej stála ja...A nemala som kam uhnúť, lebo milión dôchodcov stálo pri mne a nemali sa tiež kam pohnúť.
A tá stará na mňa, že či nevidím, že vystupuje a sotila ma do operadla vedľajšej sedačky.. Ja, starý nervák, som jej povedala, že je buď slepá, alebo nenormálna, keď si nestihla všimnúť, že som tehotná a že mohla ublížiť nielen mne, ale aj dieťaťu.. A ona? Nasrala sa a povedala mi, že som nevychované decko 😀 😀 😀
@babatienko27 Prosím ťa, čo stresuješ? Veď nezješ celú tú štrúdľu alebo nevyberieš len mak z nej... 🙂
@babatienko27 ahoj ja osobne jem vsetko, samozrejme, zeby som nezjedla celu strudlu, ale preco si nedat kusok dva...podla mna by malio malinke vyskusat vsetky chute a urcite to v malom mnozstve nemoze ublizit
@kokorunecka sak kukni do statusu hned 3 napisali ze by som nemala a dalsa ze krvacat zacnem uz len mak zo strudle ale si ma rozosmiala heh popoluska bola na tom lepsie 🙂
@babatienko27 Ja by som teda nechcela nikoho uraziť, ale tie prehnane tehotné ženy mi pijú nervy...
Idem sa ich tam opýtať či s prepáčením žrali samotný mak zo sáčka, keď majú také reči.
@nikolet_89 tak to máš teda riadnu prípravu na nočné vstávanie k bábätku 🙂
@babatienko27 vyskúšaj kúsok a ak všetko OK tak potom po dvoch troch dňoch skús viac...ako keď dieťatku pridávaš príkrmy 😀 ...asi je to hodne individuálne. Ja sa makom napchávam úplne bez problémov 🙂
@hornet tak to ano jedine, kedy sa vyspim je cez den
@kokorunecka Jo, to presne bych muzikovi rekla :D
Jinak hezky ses rozohnila, ale chapu, nektere ty tehotne fakt hystericky prehaneji. Clovek pak ma strach cokoli jist, delat...
Taky si myslim @babatienko27 ze pokud toho nesnis po kilech, nic by se stat nemelo. To je blbost, clovek by za chvili nemohl nic..
@petpop Ale strašne nechápem tie, ktoré sa bez tabuľky ani nepohnú a všetko čo tam nie je napísané je zlé a určite tým nenormálne ublížiš bábätku.. Samé nevedia, že to je informačné a že tam asi nebude napísané : dnes si môžete dať 2 čajové lyžičky zeleného čaju apod...
Och.. Trúby to sú a hotovo 😀
@kokorunecka Ja byla ze zacatku to same, ale ted....to bych si nemohla dat horkou sprchu, natoz vanu, kousek hermelinu, tvaruzek apod., ptz se to pry nesmi, nemohla bych si nabarvit hlavu, dat decku piva, kdyz mam chut apod. Nerikam, ze na sebe nemame davat pozor, ale vseho s mirou 🙂 Neni hloupe, ze se nekdo na neco zepta, ale co fakt hlupe je, jestlize nekdo odpovida stylem, ze muzes zacit krvacet apod. Moje nervy!! 😖
@babatienko27 Doufam ze me nezamknou, ze kopiruju z jinych stranek od lidi 😀 Tuhle jsem nasla jednu reakci:
""ježiši,tak o tom slyším porpvé a to potom když jsem byla těhu chudák malá v bříšku,jedla jsem mák obdem--buchty s mákem,nudle s mákem,...vše co se dalo s mákem jsem jedla,měla jsem na to šílenou chuť. Celé těhu jsem to tak jedla,mák mě chutná odjakživa a vím,že v těhu to bylo obzvlášť. Nic mě neuškodilo a malá je v pořádku,měla včera 4 ročky a je zdravá až moc,takže si nemyslím,že by to škodilo. Tělo si samo řekne co ano a co ne. Poslouchej své tělo. Teď su podruhé těhu a mák nemusím,sem tam makovej závin,ale málo,nemám teď chuť,takže si opravdu tělíčko řekne.""
@petpop nooo dikes tak som si ju nakrajala heh mnaam
@kokorunecka
@petpop dik baby strach ste mi odohnali mnam smakujem
@petpop Ja nehovorím, že je zlé sa opýtať.. Ale rozčuľuje ma, keď niekto presne ako píšeš reaguje...
Ja si farbím vlasy-nebolo nikdy vedecky dokázané, že by farby, ktoré sa dnes používajú, škodili plodu 🙂
Pivo som minule vypila cca 3dcl, prišla chuť 😀
A ako hovoríš.. Dávať pozor a "dávať pozor" je fakt obrovský rozdiel .. 🙂
@babatienko27 Len si daj !!!
@kokorunecka pivko lubi aj moj maly ja si vravim probiotikum ,,,,ja vlasy farbila v 5 tom mesiaci a tak som sa citila fajn ze urcite aj maly z otho ze mi je fajn hned ako mi skonci PN idem sa dat bo chcem fotky z tehu aj ked sa vravi ze zle farba chyti uz ale hlavne ze seno mat nebudem

@amulienka
@kokorunecka no to bolo o dcerke 🙂) hehe.
Tak to je dobre, ze sa drahy neda ovplyvnovat, ved je dospely a ma svoj rozum 🙂
svokru ja nemam