Februárové mamičky 2027: Zdieľajte rady a tipy
Pozývam všetky ženy, ktorým vychádza termín na február 2027. Skuśenosti, rady a tipy, bazár pre výbavu atď.. všetko sem! 🙂
Nato sluzia skupiny nie diskusie.
Ospravedlňujem sa, neviem ako to tu popravde úplne chodí.. 🙂
@lodnanova si tu uz 9 rokov, si dokonca aj v skupine februaroviek myslim, ze za ten cas si mala dost casu sa oboznamit s pravidlami. K comu su urcene skuoiny a diskusie.
@lodnanova si tu uz 9 rokov, si dokonca aj v skupine februaroviek myslim, ze za ten cas si mala dost casu sa oboznamit s pravidlami. K comu su urcene skuoiny a diskusie.
@anonym_1b81f9 zjavne si veľmi negatívny človek. Si správca modrého koníka alebo v čom je problém? Pre tvoje vyššie dobro to tu mažem. Ale máš ma v merku, asi vieš o mne toho viac než ja. Keď je niekto zaregistrovaný, nemusí byť automaticky aktívnym členom. Panebože, daj do ľudí menej negativizmu. Maj sa, anonym.
@anonym_1b81f9 ja som tu 6 rokov, prvý krát som sa zaregistrovala keď som potrebovala radu ohľadom kvaskovania a potom som sa tu vrátila až minuly mesiac, keď som niečo hľadala. A teraz len tak z nudy. To, že je niekto zaregistrovaný 9 rokov neznamená, že tu bol prihlásený 9x365 krát 🤦♀️ tiež mi trvalo, kým som zistila ako to tu funguje, kde čo hľadať atď. ty mravnostná polícia
Odkial si? Mame rovnake priezvisko😀
@lodnanova aj mne vychádza február, ale zatiaľ sa teším len na štvrť plynu, keďže tie prvé 4 mesiace sú také krehké ♥️ o dva týždne budem v 10tt a idem na NIFTy testy, uvažuješ o tom aj ty?

@lodnanova je vytvorená skupina tak prečo sem do diskusie ?