Máte rady a tipy na podporu plodnosti?
Dobrý deň už rok sa snažíme o dieťatko vyskúšali sme už všetko boli sme na rôznych vyšetreniach a všetko je v pohode nejaké rady a tipy ?
@anonym_741c99 to k čomu je takýto prízemný komentár? 🤦♀️
@anonym_741c99 to k čomu je takýto prízemný komentár? 🤦♀️
@anonym_3d4109 nechceme to nasilu dávame si aj prestávky a takto testy robíme pravidelne menštruácia a plodné dni mám vždy načas ..
@anonym_741c99 trapna si neskutocne
@veve229 dakujem, snazilkujem sa 🤣🤣
Otazku mas zadanu pod nickom a odpovedas anonymne, zorientuj sa v tom. Problem ries s lekarom
Nám sa tiež nedarilo rok aj pól všetko bolo ok no predsa to nešlo ,vyskúšali sme už všeličo ,dala som poslednú šancu a vyskúšali sme naposledy iné vitamíny tak som začala brať gynex kvapky a priateľ baby start fertilman v tedy sa nám podarilo hneď no bohužiaľ sa to skončilo potratom odvtedy sa nám nedarilo 9 mesiacov ani s kvapkami 🤷🏻♀️pravdaže sledovanie ovulácie prebiehala už aj u gyn. pichla mi injekciu na prasknutie vajíčka brala som duphaston no tiež to nezaberalo🤷🏻♀️už som si povedala že sa na to vyprdnem lebo som bola psychicky vyčerpaná a sklamaná ..začala som sa zdravo stravovať, chodiť do posilňovne a užívať si život o 2 mesiace som zostala tehotná 🙂 takže neviem čo nám pomohlo alebo nie ale viem,že v obidvoch prípadoch keď nám to vyšlo sme si povedali,že v ten mesiacsme sa ani toľko krát nesnažili ako iné mesiace 🙂 možno sme trafili presný čas a mali sme kvalitnejšie “nevybúchané” spermie 😁
Rok je už dlhá doba, smer car. Nám pomohli v Gynfiv ZA, v piatok rodím.
Rok je už dlhá doba, smer car. Nám pomohli v Gynfiv ZA, v piatok rodím.
@anonym_130f4b prosím vás ako to prebieha v ginfiv za?
@anonym_130f4b prosím vás ako to prebieha v ginfiv za?
@lenuss1992 čo myslíš konkrétne? Postup je vo všetkých centrách cca rovnaký.
@lenuss1992 čo myslíš konkrétne? Postup je vo všetkých centrách cca rovnaký.
@anonym_130f4b ešte som nebola v giv vôbec tak neviem ako to funguje
@emamy Ahoj, mala som podobný problém , tak so začala hľadať možnosti a našla som stránku novafam.sk a začala som uživať kaplsuly fertil za 4 mesiace som otehotnela. môzem je len odporúčať, zákaznícka linka je super, pani je veľmi milá a ochotná, zodpovie všetky otázky a aj poradí vo všetkom. určite by som pred IVF vyskúšala prírodnejšie alternatívy.
@emamy Ak je všetko v poriadku, tak si len užívajte sexu bez toho že by ste mysleli na to že robíte dieťa. My sme sa snažili 4 roky, ale problém bol u mňa, keď už sme to vzdali, že bude prvý syn jedináčik tak sa podarilo, aj napriek mojim zdravotným komplikáciám.
@emamy Ak je všetko v poriadku, tak si len užívajte sexu bez toho že by ste mysleli na to že robíte dieťa. My sme sa snažili 4 roky, ale problém bol u mňa, keď už sme to vzdali, že bude prvý syn jedináčik tak sa podarilo, aj napriek mojim zdravotným komplikáciám.
@anonym_52ce23 a kolko mate rokov a ak sa mozem opytat aky ste mala problem vy?Lebo mne v centre povedali ze mam uz 39r a stare vajicka
@anonym_52ce23 a kolko mate rokov a ak sa mozem opytat aky ste mala problem vy?Lebo mne v centre povedali ze mam uz 39r a stare vajicka
@sanem86 ja som mala pri druhom 35. Štítna žľaza + hematologický problém heterozigot (ktorý som pri prvom nemala).
Neviem čo pomohlo ale úplne sme vypli možnosť že by som už niekedy mohla znova otehotnieť, schudla som asi 7 kg, lebo som sa nebála pri každej perióde, že ak sa to náhodou podarilo aby sa niečo nestalo. Dokonca som jazdila na motorke, ešte aj pár dní pred tým ako som si spravila test (ale pri jazde som cítila, že niečo sa deje v podbrušku čo som inak necítila)
Samozrejme hneď ako bol pozitívny test tak som musela volať na kliniku kde mi zistili poruchu zrážanlivosti na nasadenie injekcii na riedenie krvi + progesteron a štítna to je taká klasika.