Februárovky 2008
čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀
Som sa pred chvíľou dozvedela že predvčerom mi mal aj bratranec so sesternicou autonehodu, narazil do nich kamión. Našťastie sú v poriadku, aj keď sesterka bola chvíľu v nemocnici a má korzet na krku a ešte kamarát čo išiel s nimi v aute si zlomil ruku. To je už sila toto 😕
ami ☹ neboj bude dobre ked pride tatko domov
izka tak tvojho spaca by som doma nechcela mat... ja som rada ked sa skonci vecernicek a ide sa spat.. a chlapcom drzime palce na sutazi... a emka musi byt zlata ked tolko keca... 😉
Danka ďakujem, aj mne sa hrozne páči 🙂 Vraj je to 86-ka ale že je veliké, tak som zvedavá 🙂
ami, krasne pyzamko, bude sa mi v nom super spinkat 🙂 a super, ze je uz konecne kako ok 🙂
Bzuci lakomá? Tomu sa hovorí pravdovravná 😀 Si zase nefandi že keď pár mesiacov chudneš tak sa napraceš do Majkovho pyžamka 😀 😀 😀 Fotky sú super, hlavne tá kde sú s Riškom 🙂
No my sme boli poobede zase u svokrovcov, tak nám rýchlo ušlo, malí sa zase pekne zahrali a normálne sa nestíham čudovať ako dobre som sa zase cítila a pokecala so svokrom 😕 😅
Ešte také 2 hodinky a máme tatka doma 😵 😵 😵
my sme boli dnes zas u nasich.... maleho som nepoznavala...on bol dobry... nehadzal sa o zem.... 😀 dufam ze to nezakriknem a zajtra nebude zas taky isty
ami nas takto este ani z blavy nevyrazil.. tak ani netusim kedy dojde
Danka aj Majko bol dnes dobrý, čo som bola prekvapená v tom počasí, pekne sa hrajkal 🙂 Mal asi nejaké dva menšie výbuchy zlosti ale to bolo v norme 🙂
Náš tatko je už na Donovaloch 🙂
ami utekaj utekaj 😉
mne tatko akurat pisal ze vyrazili z blavy.. tak o pol noci je tu 😉
ahojte 😵
tak ja som sa nafarbila 😉 ale uz sa idem ozmyvat 😵 medzi tym som si vas citala 😵
Izka teda ty mas nespavca 😕 ale teda sikulku 😵 a Jojkovi posielame cmuky na celicko a drzime palce na sutazi 🙂 s tym muzikom mas pravdu ... v dnesnej dobe je to tak 😅
Ami tak uz muzik co chvilka doma a zle sny zazeniete raz dva 😉 svokor sa ma co cinit a napravit vsetky drobnosti pokazene takze super a tesim sa ze sa zlepsil 😉 pyzamko nadherne 🙂
DAnka tak aj ty si budes dnes muzika uzivat 😵
Bzuci no teda tak Alexik bude mat krasne čižmicky 🙂 a krasne fotecky 😵
my sme dnes v KAuflande kupili celkom peknu bundicku Petkovi tak sa tesim este jednu sustiakovu a som spokojna 😵 a aj ciapocku + sal sme mu kupili tak sa tesim uz moze byt aj zima 😀 😉
beji sice ma velmi tesi ze ste kupili ciapku aj sal, ale ta zima byt vobec nemusiiii 😀 😀 😀 ja chcem leto a hlavne teplo
jaaaaaaaaaaaaaaj ale ved aj ja by som rada teplo 😉 ale aj zima musi byt 😅 co uz narobime 😉
Tak som hotová a pripravená na mužíka 😀
Beji a akú farbu si si dávala? A ďakujeme pekne 🙂
Danka s tou zimou úplne súhlasím 😝
no nieco take ako medene na vrchu a dolu hnede 😉 tak som zvedava ako to dopadne 😀 😉
jasne ze sama a preto som zvedava na vysledok 😀 a na fotke to asi nebude vidiet ..... lebo to v zadu nemas ako zbadat a v predu myslim ze to bude tmavsie tiez kedze mam zaklad tmavy ....
no ja by som sa netrúfla nafarbiť sama, by som sa bála či si dobre zafarbím od korienkov všetky vlasy a ešte dvojfarebne 😅
ja sa vzdy farbim sama len sem tam som isla ku kadernicke 😉 a som celkom spokojna 🙂 vrch je sice taky ako do tmavo cervena a spodok vyzera dost tmavy v zadu 🙂 tak som rada 😉 ale teda na fotke neviem ako by to vyzeralo 😅
Beji normálne si mi narobila chuť ísť ku kaderníčke zmeniť účes 😉 Určite vyzeráš fantasticky!

tak nasla som malemu krasne cizmicky, len som doma zabudla spajdlu, tak pojdemem cez tyzden kupit asi 🙂