Februárovky 2008
čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀
Bzuci to je super že ti je lepšie 🙂 Ty ozaj asi ani nevieš... budem mať macochu, otec sa ide ženiť 😔
Kočky dnes večer tu nebudem, idem si robiť ozdoby na tortu a ešte musíme dopozerať to DVD zo svadby lebo zajtra ho máme vrátiť, takže vám už teraz želám dobrú noc 🙂
A Beji ty si kde stále? Nestraš nás 😕
ahojte 😵
vcera som bola mimo ....a aj dnes som trochu ale uz nie az tak 😉 citala som par nieco do zadu budem reagovat za chvilku 😵
mame sa fajn , dnes tu bola Petkova krstna tak si zobrala Petka a isli do Maxu tam sa hrali ja som umyla okna oprala zaclony takze mame vyzdobu vianocnu , Petko len jejejejekal 😀 a pozeral s otvorenou pusinkou 😵 zlatko moje krasne 😵
posledny tyzden akosi place - vresti ked ho vyberem z vody a chcem ho utierat , a aj ked mu cistim nos a usi ... 🙄 😒 neni to pravidelne ale sem tam .... a potom ma objime a hovori : pjepac / prepac 😅 😕 / tak ja ho tiez lubim bozkam a hovorim mu ze nemusi hovorit prepac ze ved nic neurobil ... neviem co to je 😅 snad to coskoro prejde ....
v nedelu k nam pride Mikulas - osobne 😀 tak sa tesim - kupili sme oblecko v Tescu tak svagor spravi Mikulasa 😵 juuuuuuuuuuuj to bude radosti 😀 😉
Izka gratulujeme k uspechom a tesim sa ze ste sa super bavili 😵
Bzucinka super spravicky 🙂 😵 uz sa tesim na fotecku malej kocky 😵 jaaaaaaaaaaj same dobre spravy pises len dufam ze ti je uz lepsie 😉 a snz mam prec lebo naco dopredu ked sa nedari ...ved ked to pride nabehne tt 😉
Ami som rada ze Majko je oki , neboj vysledky budu v poriadku 🙂 super ste sa napapali a to vysetrenie teda ti nezavidim nevedela by som si to ani predstavit sama tiez ... ale zvladla si to na jednotku 😵 posielam ti vela pusiniek ze som ti chybala 🙂 ale ver ze aj vy mne 😉
Ciarka ty napises nenakupujte a pritom isto toho mate najviac 😉
a idem ja teda objednat nejake fotky cez fotolab 😉 pekny vecer zajtra hadam nastartujem kobylu 😅 😉 - teda PC 😀 xixixi paaaaaaaaaaaaaaaa
no dala som si trochu pauzu, mám spravenú polovicu kvietkov, ešte tú druhú 😝 😀
Beji som rada že ťa PC nezradil a prišla si nás pozrieť 😵 Tú vianočnú výzdobu ti závidím, aj ja už chceeeeeem 😵 Len nemám dáko kedy riadiť, aj dnes som mala toľko toho na pláne a všetko padlo za to behanie po doktoroch. S tým že Peťko mrnká si nelám hlavu, podľa toho čo píšu baby asi majú všetky dáke zvláštne obdobie 😒 Ale to ako ti potom povie pjepáč nemá chybu, normálne som sa rozcítila ako som to čítala, hrozne milé 🙂 Takéto dačo mi hrozne chýba za to že nehovoríme keď čítam o tých vašich detičkách ☹ A Mikuláša teda budete mať super! A moc ti ďakujem za podporu aj za pochvalu, si zlatá 🙂
Ahoj Ami, nieeeeee, tu som, len som čakala kým príde mužík z robotky.... Idem ti napísať IPčko.... 🙂
a ozik, tak včera sme boli so segrou v tom obchodíku, tak kupila si presne to tričko čo som jej akože ja predtym vybrala, je strašne šmrncovne, aj keď je čierne a je pekne zdobené s flitrami, tak som rada, mám už aj ju vybavenú. Ešte jej dokupim nejakú maličkosť a bude to.......
A Natali bola už v pohode včera... fakt zlatá... asi jej naozaj chýbalo to, že nebola deň pred tým vonku s maminou...
A oprala som obliečky Macka Pu aj som ich ožehlila.... mala som trošku malú dušičku či to nezapustí, ale nie... sú krásne....
Ami chceš tú plnku??????
Megi tu som 😀 Dnes som si spravila akosi veľa plánov tak neviem kam skôr 😅 Super že ste kúpili to tričko, aj že Natali už bola v pohode včera 🙂
Megi ešte to nemám 😀 Ale už sa na tom popravde pracuje 😀 Idem robiť tú nugátovú čo si mi včera písala 😉 Máš ju odskúšanú? Je dobrá?
nie nemám, bohužiaľ len som to mala medzi receptami, ale kolegyna robila a vraj jej chutila....
Ešte som ti zabudla poslať postup....
POSTUP PŘÍPRAVY*
Žloutky, vejce, cukr a kakao šleháme v misce (používám misku z ohnivzdorného skla) vložené do horké vodní lázně. Po určité chvíli provedeme zkoušku - hmota musí pálit na prstu. Potom vložíme do studené vodní lázně, šleháme a po mírném zchladnutí přidáme pokrájené máslo, nejlépe pokojové teploty, šleháme dále do zhoustnutí.
takú viac-menej klasickú, okrúhlu s bielymi a modrými kvetmi. to chce mama pre syna na 30-tku takže žiadna recesia 😀
pridam na chviľku do albumu moju, čo som robila maminke, čo som spomínala,,,, ale od vašich je na míle vzdialená....
Megi nádherná je!!! A hlavne vidno že robená z lásky 😉
Ja som upiekla korpus, medzitým mi Majko prevrátil dom hore nohami, potom sme bežali na poštu pre tú mozaiku a využila som že tatko nie je so mnou (píli drevo) a kúpila som mu mikulášové 😀 a potom rýchlo domov navariť obed, popri tom upratať ten bordel, najesť, uložiť Majka a teraz môžem plniť 😝 Mám toho celkom aj dosť 😝 😀
tak to verím.........že máš toho dosť....
bola hlavne chutná a robená z lásky to áno,veď bola pre maminku....
Stale som totiž nenabrala odvahu na poťahovanie..... ☹
čo dostane tatino na Mikuláša? ten náš kešu oriešky.....
🙂
ahojte babulky.. tak ako??
vcera som nestihla dojsst, boli sme doobedu na nakupoch v polsku, poobede som sla na anglictinu, potom k nasim, prisla som domov isla som dat maleho spat a zobudila som sa o pol jednej prezliekla do pyzama a pokracovla v spanku 😀 😀
dnes si riadim obyvacku, a tak mam teraz pauzu 😀
vecer vas docitam
Megi kúpila som mu maškrty čo má rád, tribitku, banánky, slané arašidy, sójovú tyčinku a ďalšie fajnové veci 🙂
Danka príď aj ku nám poriadiť 😀 Ja som sa chystala dnes ale asi nestihnem, zajtra je tu ocino, už asi len v sobotu ak bude čas 😒
Tak ja riadim komplet v sobotu a v nedeľu.... budeme bez malej.... ide s našimi na chalúpku. V sobotu bude pomáhať aj tatino a v nedeľu som sama...
a v pondelok? isto sem prídem ako zbitý pes s dobrým pocitom, že som všetko stihla a veľa ešte nestihla. 😀
no prave som vas docitala skoro, ale volal mi muz KONECNE tak ideme uz prec.. takze odpisem zajtra...
mm1 nic take sme nekupovali, len malemu som chcela kombinezu a bundu, nakoniec sme kupili take oteplovacky na traky a bundu, potom som mu obliecky Disney macko Pu a aj tie ostatne postavicky su tam, a ja som si chcela rifle ale predali mi ich 😀 😀 😀 tak som si take pekne svetielka na okna kupila...
na ostatne reagujem vecer.. papapap 😀
heloooooooooooou 😵
taaaaaaaaaak dnes prislo srdiecko pre krstniatko 🙂 aj vlacik pre Petka 😉 este macko pooh pride a mozu byt vianoce 😀 len pre muza stale nic nemam ...inak mam vybavenych vsetkych 😉
idem citat 😵

ami, ze ostary 😀 😀 😀
ciarka, uz sa to trosku zlepsilo a nieco robit musim, nemozem cele dni hnit v posteli 🙂