Februárovky 2008
čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀
ahojte 😵
ja vôbec nestiham 😝 včera som ledva stihla co bolo treba 😅 no a dnes som robila tortu - kuk v albume ak chcete 😉 ale je to len mobilom fotene 😅 tak horsia kvalita ☹ a aj vyzdobu - zajtra mame detsku oslavu pridu Petkovy kamarati s rodicmi takze snad bude dobre 😉 fotkyneskor aj torty v lepsej kvalite 😉))
cmuk cmuk myslim na vas 😵
Ami srdecne gratulujem k tehu 😵 tesim sa s vami 😵 a dakujem za sms 🙂
vsetkym letia pusinky 🙂
jaaaaj dakujeme ze sme vam chybali 😉
prebehla som co ste popisali poslednu stranu ale neuverite nevladzem ani odpisat vam😅
okrem pecenia a vyzdoby som aj povysavala , upratala , zem umyla 😝 uz ledva pozeram 😅
Danka dakujem 😵 ci bude chutna zistime zajtra 😀 ako sa minie 😉
a este sa omluvam nakolko som tu nebola vcera a ani dnes a zajtra asi tazko sa mi podari ....😅 tak vsetkym oslavencom zelame vsetko naaaaaaaaaaj a posielame pusinky 🙂)))
dobru nocku vsetkym mam vas rada 😵 paaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa zabudla som aby nam nebolo " luto " tak Petko ma od dnes sopliky ☹ dufam ze len zuby 😅
Dobré ránko 🙂
Beji ďakujem ti veľmi pekne moja 🙂 A tortička je nádherná 😵 A nechcela si robiť inú? Veď si už mala aj ozdoby na ňu hotové, nie? 😕 Tak si užite krásnu oslavu 🙂
Achojka Mišinkovi všetko najlepšie k narodeninám 🙂
A môj otec sa dnes žení 🙄 Inak včera sme boli spolu v Tescu nakupovať Majkovi na narodeniny, tak sme mu pokúpili troje tepláčiky, 6ks bodíkov, svetrík, mikinu, jarné nohavice, 5 párov ponožiek 🙂 Tak sme zase na čas zaodetí 🙂
ahojte, tak ja mam upratane, uz len ryzu uvarit a masko dokoncit, mm umyva podlahy a ked sa drobec vyspinka tak oslava moze zacat 🙂
beji, krasna torticka si sikulka nasa zaneprazdnena 😉 a krasnu oslavu vam prajeme, nech si to Petko uzije 🙂
ami foto torty je davno v albume, dnes som prihodila tu izbicku 🙂 a super ste nakupili, co mali vypredaje? 😉ponozky budem musiet aj ja nakupit, lebo sme vyrastli 😉
aj my prajeme achojkinmu miskovi vsetko naj naj naj 🙂
Ahojte baby
Ami: z celého srdca GRATULUJEM..úúúžasná správička
Blumka: maličká je nádherná... GRATULUJEM veľa zdravíčka a mliečka
a ĎAKUJEME ku gratuláciam.. Vikinka podostávala toho tak veľa...tak sme sa spolu tešili..to ona keď niečo dostane tak ako keby som ja dostalal..však viete.. 🙂
blumka - gratulujeme k malinkej, je nadherna 🙂
vsetkym oslavujucim prajeme krasne a vydarene oslavy 🙂 beji, bzuci...
mimkao - tak to musel byt naozaj perfis den 🙂 super ze sa tak mimka adaptovala do skolky, u nas to asi taketo ukazkove veru nebude ale mozno budem milo prekvapena, uvidime 🙂
my si urobime valentinsky obedik namiesto vecere bo nema kto dieta povarovat 😀 😝
navyse aby mi nebolo luto mam nadchu jak svina, ledva dycham ☹
dnes som iba kupelnu a wc umyla, nevarim mame zo vcera a cakam na draheho, vyslala som ho na nakupy. nemala som silu ist s nim...
didka spinuska a ja pozeram zimnu olympiadu 🙂
dakujeme za povzbudenie k druhemu babatku, akosi k nam nechce prist 🙂 ale verim ze uz coskoro to bude 🙂
pekny dnik vam prajem vsetkym 🙂
ahojte 😵
Ami , Bzuci dakujem za pochvalu 😵
Ami no na tuto detsku oslavu som chcela taku ovocnu s tou jedlou oplatkou ...no ale nemali tak som " improvizovala " a hlavne vo stvrtok anispat nemohla ako ju spravim 😅 no ale som celkom spokojna 😉 a na buduci tyzden budem robit taku s tou cestou 😉 a super darceky pokupili ste super 😵 a otcovi teda zelame vsetko naj 🙂
Bzuci krasna torticka 😵 mnaaaaaaaaaaam 🙂 a nadherna izbicka 😵
oslavencom zelame vsetko naj 🙂 Miskovi a aj Matak 😉
Monika uplne ta chapeme 😉 a uz sa tesime na fotecky z oslavy 🙂 😵
Lili skore uzdravenie zelame 😉 a my budeme mat valentina podobne ako vy obed 😉 drzim palce na babatko 😵
pekny den vam 😵
Bzuci nevšimla som si kedy si písala že si pridala foto, prepáč 🙂 Torta je prekrásna, úplne dokonalá a izbička perfektná tiež 🙂 Alexík bude mať velikú radosť 😵 A nie, nemali výpredaje, len to všetko potreboval lebo rastie ako z vody, videla si aká je z neho výšava 🙂
Moni zlatko ďakujem ti 😵 A ty si nakoniec dostala tú mršku vtedy?
Lili rýchlo sa vylieč a krásny obed si užite 🙂
Beji takže ty si teraz pekárka riadna, super, teším sa na ďalšie fotky 🙂 A ďakujeme 🙂
ahojte
my mame oslavu zajtra
pride k nam Markus, Karolinka, Johnny, Kristinka a Emmka. 😀 😀 😀 to su nase deticky (kamarati)
Ja pripravim vsetko potrebne zajtra do obedu ale bude fo fuska.
Ale tesime sa
Beji a Bzuci a vy ste ako oslavovali?
Ami ako sa citis? Inak? 😀
Lili tak nech sa babatko uz zabyva 😵 v brusku
Skolara tak si zajtra užite krásnu oslavu 🙂 A ďakujem za opýtanie, cítim sa dobre, len občas pobolieva bruško a prsia a sem tam drobná nevoľnosť ale na pokeci s WC misou som klop klop klop ešte nebola 😀
ahojte 🙂
tak my už kooonečne po oslave 😝 😀
ale dopadla super, až na to, že Ema bola nejaká mimo z toľkých ľudí /bolo nás 10 dospelých/ a nechcela sa ani fotiť poriadne s tortou, takže fotky sú o ničom 😒
ale dostala zase kopec hračiek, mala druhé vianoce 😀 ale najväčší úspech malo Lego a vysávač 😵 😵 😵
bzuci krásne ste to namaľovali tú izbičku 😵 a tortička je úplne super, si šikula, to si poťahovala marcipánom ???
beji dúfam že ste tiež dobre oslávili 🙂 🙂 a tortička je tiež krásna 😵
Tami aj ja premýšľam nad vysávačom 🙂 Zajtra chcem ísť na nákup tak hádam niečo objavím 😉 A super že vám oslava dobre dopadla a Emke sa páčilo 🙂
Inak dnes tu bol brat so švagrinou a doniesli malému také špicové rifle, značkové, keď bude čas hodím foto, no frajer bude Majko 😵
Ahojte babenky,tak ja som Vas prisla zasa len tak na skok pozdravit...nefunguje mi FB,tak chcem zapriat dnesnym oslavencom (teda,ak nejaki su 😅 ) vsetko len to najlepsie...s Vanesskou posielame vela pusiniek.
Necitala som vas vobec,len v poslednej spravicke od ami ma zaujala ta WC misa 😅 😀 😉 a tak som pozrela na profil a co nevidim Ami je tehulka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Z celeho srdca blahozelam a veeeeeeeelmi sa s Vami teskam...Je tu viac tehuliek ? ja viem len o Janettke 😎 .....My zatial druhe neplanujeme,...neviem si to akosi predstavit.....bojim sa faktu,ze Vany by musela ist na urcity cas na druhu kolaj 😉 ..asi si budete o mne mysliet,ze som nenormalna,ale proste ja si ju neskutocne uzivam....je fakt strasne zlata 😵 🙂 Musim na to druhe babo asi dozriet 😵 Na druhej strane ma ale velmi fascinuju rodinky ako Mimkao 😵 Tak som tak trosku rozdvojena osobnost 😉 Prajem vsetkym krasny vecer 😵
Adri ďakujem ti veľmi veľmi pekne moja 😵 Tehuliek je tu viac než požehnane 🙂 A inak ja sa bojím presne toho čo ty, Majko je môj miláčik a nechcem ho ani trochu zanedbať, ale tak už som to cítila tak že chcem aj druhé bábo 😉
jeeeej,tak to je super 😵 vsetkym tehulkam teda prajem pokojne tehulkovanie a ak su nejake snazilky,tak im hlavne vela trpezlivosti 🙂 a nech nestracaju nadej 😵
ami-ja si myslim,ze ty sa nemas coho bat 😉 ,ked si to proste uz tak citila,ze chces druhe babatko,to znamena ,ze si pripravena na vsetko,co s tym prichadza 😉 si super maminka,tak ty to vsetko pekne spravodlivo rozdelis medzi majka a druhe babenko 😵
ďakujem ti moja, pekne si to napísala, hádam to tak bude 🙂 a hlavne že to tehuľkovanie dotiahneme do úspešného konca a Majkovi sa narodí zdravá sestrička alebo braček. a dúfam v to že keď je Majko taký zlatý s ostatnými detičkami, že na ne nežiarli a neberie im hračky a rád mi pomáha tak to bude fajn aj keď bude mať súrodenca 🙂
Ami: dostala ale meškala my tak som bola nahnevaná, že teraz neviem kedy mám plodné dni. Lebo vždy som ju mala pravidelnú a vedela som.ale v podstate ja viem podľa bolesti keď mám ovulku, ale však už začal február takže s mužom si to miešanie aj užívame i keď má toho muž veľa a domof chodí ako troska unavený, ale ešte túto "povinnosť" vládze.. 😀 😎 však už kamošom ohlásil, že pracuje na chalanovi. 😀 takže dúfam, že si čoskoro zmením snž na nejaký ten týždeň 🙂
lili: držím palčeky nech si tehulka už čoskoro... mohli by sme byť na rovnako.. 😉 a rýchle vyzdravenie.. šup cesnak a teplý čajík..to mne na nádchu rýchlo pomáha
tami: to u nás nie je problém ..čím viac ľudí tým je Viki šťastnejšia..ona je strašne spoločenská po mamičke.. 😀 a oslavu si užívala plnými dúškami.
fu som inač dosť unavená..muž má v reštike akciu svadbu tak som pomáhala a som taká nachodená..som obsluhovala a užívala si to.. že môžem robiť a byť medzi ľudmi a vidieť nevestu a tak.. 🙂
adrika: ja už dlho túžim po druhom dieťati. Vikinka má strašne rada bábenka a všeobecne ona potrebuje spoločnosť. Ja mám také veľké srdce, že je tam rovnaké miesto pre veľa detí, ale stačia mi tri. 😀 😉 dúfam, že nám Pán Boh dá a a raz tie tri detičky budem mať... lebo ja si myslím, že čím viac deti tým viac lásky. Ja budem všetky milovať celým srdcom a rovnako.. však to sa ani nedá milovať jedno viac a jedno menej. A verím, že ty si človek, ktorý vie veľmi milovať. 😉
kokos že meškala mi z tvrdým y fakt sa ospr. ale to bude tou únavou, alebo materskou??? 😀 😀 😀
Dobré ránko!
Želáme pekného Valentína všetkým 🙂
Dnes ideme domov z BB, aj som už rada lebo mi tu idú dni dosť pomaly keďže nemám čo robiť.
Moni ja som to nikdy nesledovala kedy mám plodné dni, nejako som tomu nevenovala pozornosť. A tento mesiac som si robila graf a normálne som bola prekvapená ako mi moje telo jasne dáva najavo všetky signály 🙂 Reku budem vedieť budúci mesiac... no už netreba 😀
Veľmi vám želám aby vám to druhé dieťatko vyšlo čím skôr, aby sme tehuľkovali spolu 😉 A nech vám vyjde aj ten chlapec 🙂
ahojte, aj ja zelam vsetkym krasneho Valentína 😉 hodne hodne lásky, dobré detičky a poslušných mužíkov 😉
My sme si už dali drobné darčeky a urobila som mm srdiečkové raňajky, potom odchádza, tak budeme celý deň zase samy 😒
Včerajšia oslava dopadla super, maly dostal koooooooooooooopec darčekov, vyzeralo to presne ako písala Tami-priam druhé Vianoce, ale veľmi sa tešil všetkému, len oblečenie hneď odsúval ako nepodstatné 😀 pri sfukovaní sviečky sa najprv 5 minút sústredil a potom sfúkol 🙂 zabudli sme pustiť čokoládový ohňostroj, na čo som prišla dnes ráno, ale nevadí, pustíme ho presne v pondelok 😅 Torta mala úspech a aj chutná bola, tak som mala dobrý pocit zo všetkého 🙂
všetkým snažilkám prajeme nech sa čo najskôr podarí zmeniť snž na tie krásne tt 🙂
tehulky dávajte si pozor na seba aj na bábiky v brušku 🙂
a o tom rozdávaní lásky deťom si to moni veľmi pekne napísala, aj ja mám ten pocit, že srdce je natoľko veľké koľko treba a zmestí sa tam lásky pre každého a rovnako 😉ja mám už teraz rada oboch a dúfam, že aj ony sa budú ľúbiť 😉
Jéj Moniq, ahoj. Takže mrcha predsa prišla? 😒 Škoda. Ale držím palce, nech sa čo najrýchlejšie zadarí 😵
Baby, ešte sa chcem spýtať... používala tu niektorá z Vás látkové plienky tipu Poplini, alebo nejaké iné značky?
Čaute kočky!!!!!
Tak strašne dlho som tu nebola. Prajem Vám krásneho Valentína!!!!!!!!!!!!

Janette obdivujem ťa, ja síce tiež presne neviem kedy drahý príde ale aspoň približne a len to ma drží pri zdravom rozume že sa môžem tešiť 😅