icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mimuska2
18. jún 2012

@akova naša malá spí iba v bodynkach s dlhymi rukavmi a v ponozkach prikrytá bavlnenou plienkou

larosa
18. jún 2012

GRC-FAMILY 😝
už vracká aj Tonka, tak dúfam, že Amálku to obíde 😀 držte palce 😉

@akova naša spí v boďku, na začiatok ju prikryjem, ale stále je odkopaná, spíme pri otvorenom okne 🙂 ponožky jej už nedávam, lebo si ich vždy stiahla a ona sa strááášne potí, a pri kojení neskutočne- celú hlavu má samá kvapka 😀

@jankaja ja mám tiež Avent, všetko zohrievam v mikrovlnke, viem asi koľko treba, na UM mám prevavrenú vodu v konvici a tá vie ohriať vodu na niekoľko stupňov- tak ju len ohrejem na 60°C a kým dorobím je teplota akurátna 🙂

bboossoorka
18. jún 2012

@larosa držte sa ...i my sme na ATB...kvoli čo mal hrčku po očkovani najskor bola len mesiac hrčka a teraz zapal.......no des...a to človek chce pomost mimi a takto obstoji

kajkovajanka
18. jún 2012

baby, poznate ?http://www.najnakup.sk/Porovnaj_knihy-audioknih... .. uz sme si pustili o troch prasiatkach a sol nad zlato 🙂 , zlate to je 🙂 rozpravane je prerusovane pesickami, malej sa paci, ked spievaju prasiatka 😵

kajkovajanka
18. jún 2012

@mimuska2 ja som ten sacok dala do flasticky a tak som to niesla, tiez sme mali malo. na chem. rozbor to stacilo, ale na sedimentaciu nie .. 😀

mimuska2
18. jún 2012

@kajkovajanka do jakej? Ja neviem ako to tam mam zobrat.

mimuska2
18. jún 2012

@larosa no co to mate nejaky virus?chudatka. ☹ to je as stoho tepla ci?
@bboossoorka uz ste boli lepsie a znova? Dufam ze to atb pomoze.

jankaja
18. jún 2012

@larosa my sme dokúpili http://www.avent.sk/products/avent-ohrievac-fli..., tak fičíme na tom. Je to super vec, využijeme aj na príkrmy. Len sa nám rozpadlo plastové "integrované zdvihátko" - neviem, z čoho to vyrobili.
Ak vracia už aj Tonka, asi to bude vírusové, nie? Želám chorým skoré uzdravenie a zdravých nech to obíde 🙂

@bboossoorka a ako si zistila, že to má zapálené? Mal aj teplotu? My sme po prvom očkovaní tiež mali na jednej nožičke hrčku, ale do 3 dní našťastie zmizla.

@mimuska2 ak máš nejakú fľaštičku od liekov a poriadne ju umyješ, malo by to stačiť. Ja som na tento účel už dávnejšie kúpila v lekárni skúmavky - stojí to pár centov a nemusím zakaždým špekulovať.

kajkovajanka
18. jún 2012

@mimuska2 aha, prepac 🙂 . umyla som flasticku z detskej vyzivy, dala som do nej cely sacok a tak som to odniesla

tamaska
18. jún 2012

@martinka8 @larosa @zuzky1104 @kajkovajanka my asi vybehneme na chatu v tomto teple tu neviem obsedieť. ale ak by sme nešli tak sa rada pridám keykoľvek 🙂

martinka8
18. jún 2012

@tamaska zavidim, aj ja by som sla niekam, neviem ako prezijeme tento tyzden, Lili je nanestastie po mne, a ja sa v teple pariiiim, a ani jej to nieje velmi dobre :( dnes my ani nespinkala skoro nic. jajajaj.
@larosa tak to mate veselo, to bude vyrusove urcite :( drzte sa, kedy pustia Sasku domov?
@akova my spinkame uz dlho hole ruky hole nohy, len to pyzamko ma na sebe s kratkym rukavom, prikrita len detskou dekou aj to len cez brusko, lebo ked jej schovam nozky hned ich vykope vonku.

larosa
18. jún 2012

kočky ďakujem za povzbudenie 😀 Sašku dnes pustili, už je OK, len vyčerpaná 🙂 ale super, že je doma, Tonka už negrcká, ale tiež je K.O. 😅 Dr. povedala, že je to určite vírusové, takže škoda, ale tento týždeň určite nikam nemôžem 😝 ale snáď na budúci, rada by som si s vami niekde posedela 🙂
no ale už aj mňa nejako preháňa a cítim žalúdok 😝 to bude potom sranda 🙂
dnes prišla svokra pozrieť choré vnučky, nedoniesla im nič, ale vôbec! ani suchý rožok ☹ ani sa nespýtala Sašky ako bolo v nemocnici, len chcela Amálku na ruky a že ju zoberie na prechádzku 😀 srandistka, malá ju nepozná a mala na sebe čierne tričko, tak revala jak najatá 😀 milujem tú ženu 😝

@bboossoorka držte sa 😀

mimuska2
18. jún 2012

@larosa no tak u nas je vzdy navsteva svokry taka 🙂
Zeny dnes mi mala spadla s postele to som isla iba pre vodu jej. Som to ja mama. Mala ani tolko neplakala len ja velmi ma to mrzelo.

kajkovajanka
18. jún 2012

@mimuska2 hlavne ,z e sa nic nestalo.. nevycitaj si to uz a nabuduce budes davat vacsi pozor a nic take sa uz viac nestane 😉 🙂

bboossoorka
18. jún 2012

@jankaja no ano najskor len hrčka vraj to prejde samo že sa to vstrebe...a potom cela hrčka červena....inak horučki neboli akurat too sčervenelo,,,,a už ma i sopliky tak hadam zabijeme dve muchy jednou ranou.....
@martinka8 my ak budeme oki šli by sme ale ked ma mali ATB tak asi do toho tepla neviem či dobri napad...ale ten buduci tyžden to by sme mali byt už oki.....okrem piettku bo to mala konči školku maju daku slavnost a v sobotu ideme na svadbu... 🙂
@larosa dakujeme i vy sa držte ako vidim u vas ide toaletak plnou parou.....detušky nech su rychlo šikkkkk 😉
@mimuska2 a bola si i na dakom vyšetreni po pade?jA by určite išla človek nikdy nevie a aspon ja idem na istotu....

bboossoorka
18. jún 2012

@kajkovajanka maš svetu pravdu,,,nejedna s nas si tim ešte prejde ☹

mimuska2
18. jún 2012

@kajkovajanka
@bboossoorka spadla na koberec a dala pred seba ruky. Sledovala som ju cely cas a bola v pohode. Hned ako som ju zdvihla troska plakala no nie ako keby spadla. Za dve sekundy sa smiala a hnedbolo dobre. Myslim ze sa neudrela nejak vazne. Ale budem ju sledovat dalej a keby nejaka malicka zmena hned utekam k dr.
@bboossoorka

tamaska
18. jún 2012

@martinka8 Eliška je zatiaľ celkom OK aj cez deň pospinká ale pri akomkoľvek pohybe je spotená ako myš, len cez noc si pridala jedno krmenie navyše neviem či je to len od smadu alebo hladom.... A nabudúci týždeň sa otvára kupko pri chate a vraj spravili aj nový mini bazénik tak sa tešíím 🙂).
@larosa prajem rýchle uzdravenie 🙂)

zuzky1104
19. jún 2012

@larosa teraz citam...to uz zase bolo ci bude? som v panike 😵 😀 nieze zase zmeskam

mimuska2
19. jún 2012

Jeeeej dnes som prisla nato ze preco mi meska mrcha... Ved ja hlupa papam antikoncepciu uz skoro dva mesiace v kuse. Som ja debilka ani tu sedem dnovu pauzu som nedala. Ale dr povedal ze aspoň som si v tomto horku pomohla 😀 ale som sa prv dobre zlakla 🙂 no chapete?... 😀

jankaja
19. jún 2012

@mimuska2 dobreee, a to si s tým šla aj k doktorovi? Sa musel pobaviť 🙂
@larosa my zasa keď prídu svokrovci, len čakáme, kedy zoberú malú na vychádzku. Aspoň si oddýchneme trochu. Ale nechápem, prečo im malá vydrží v kočíku vždy dlhšie, ako nám. Že čo s ňou robia 🙂

mimuska2
19. jún 2012

@jankaja ja som muvolala. Povedal ze to niektoré ženy robia keď chcú oddialit mrchu. Takze na nieco to bolo dobre nemusim sa parit😉

kajkovajanka
19. jún 2012

@zuzky1104 este nebolo 🙂 (pokial viem spravme 😀 )

larosa
19. jún 2012

@zuzky1104 no neviem či sa kočky stretnú, ja nemôžem, síce som veľmi chcela, ale moje kočky sú choré ☹ ale na bud. týždeň by som už šla 🙂

@jankaja no moji svokrovci nás majú na háku a to toálne 😝 občas svokra dostane šajbu a chce sa hrať na babku ☹ inak na konci ulice býva mužova sestra a chodí k nej aspoň raz týždenne a keď ju stretneme vonku s vnučkami na prechádzke, tak dievčatá sú nahnevané- moje neberie nikam a to vôbec 😅 oni nám ani neblahoželajú k sviatkom, iba dievčatám a aj to nie vždy a dá im len 20€ do ruky a tým končí 😝 neblahoželá ani vlastnému synovi.....keď sme sa pred dvoma rokmi vytopili-kompletne celý byt- tak ju tak strašne bolelo z toho srdce, že nám chcela kúpiť nové dvere...keď prišla po polroku, tak sme mali prerobené a ani muža nepochválila....aj teraz keď sa narodila Amálka prišla, že vraj mi pomôcť, urobila som jej kávu, dala obed a keď odchádzala povedala, že mi mohla požehliť 😀 minule došla aj s neterou, tak dostali obe jesť a šli 😝 ja ju proste neznášam!!!!!

nikus5
19. jún 2012

@larosa konečne som sa po dlhej dobe dostala na chvíľu k PC - baby, čítam, že ste choré, rýchle uzdravenie, v tom teple to musí byť o to ťažšie, včera jedna známa tiež spomínala, že komplet grcajú, takže vírusy sa asi množia
a k tým svokrovcom - my to máme naopak, svokrovci super, stále postrážia ak treba, ani jeden sviatok nevynechajú, v pôrodnici za mnou boli asi 3x, len k nám nechodia, lebo sa nepohodli s mojou mamou, ktorá býva 6 metrov od nás - u nás nebola asi 8 mesiacov, Adamkovi ani Veronike neprišla na narodeniny a najmenšieho Paľka ešte ani nevidela ☹ ...

larosa
19. jún 2012

@nikus5 ahojky 🙂 šak som už minule rozmýšľala, že niekto sa odtiaľto vytratil 😉 už je to s grckaním lepšie 🙂 ono rodinu si človek nevyberá 🤐 takže občas sa niekde posťažujem a snažím sa to brať tak ako to je 😀
aaaaaa už daj dajake foto 🙂

monky978
19. jún 2012

porazí ma... a máme po režime.. v sobotu u jednej babky a v nedeľu u druhej a malá mi kašle na postieľku.. však kočíkuj ma ako babky mama a ja potom zaspím.. zas sme na začiatku. To je otras toto 😖

mimuska2
19. jún 2012

Jaaaj v stvrtok na tetovanie.... Bojiiiim

larosa
19. jún 2012

@mimuska2 tak nechodˇ 😀 a potom nafoť 🙂 že jaká kočka si 🙂

mihouk
19. jún 2012

@mimuska2 Jeeej to vazne a kojis este, lebo aj ja chcem tetovanie, ale neviem ci mozej aj ked kojim. 😀 😀 😀
@larosa Vy sa uz vyzdravte!!!! My tiez stale chorobujeme, uz neviem co robit. Momentalne ma Maxim anginu, tak antibiotikujeme, ja som mala podvrtnuty clenok a moja babka ma pre zmenu prasknutu panvu a mm babka si zlomila ruku. Niekedy sa zamyslam kolko taky covek unesie zlych sprav, ale asi vela, lebo este aj moj vytuzeny gauc, co nam mali dodat tento tyzden, tak volali ze najskor 10. jula. No nic nejak to doklepeme 😉