Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@jeiny015 no aj Lili stoji, a lutujem ze som jej to ukazala, teda ze som ju skusila dvihnut na nohy, lebo teraz ked sedi a dam jej rucku tak sa hned dviha na nohy, aj pri prebalovani sa snazi ... sprieca sa .... stale sa snazi dostat na nohy, a ked jej to raz za cas dovolim, tak je vyskerena a vysmiata 🙂 🙂
@monky978 Ja pouzivam Nivea detsku 50, ta vona mi pripomina more, tak len chodim a cucham ich obidvoch 😀
My papame iba mliecko a iba ochutnavame vsetko mozne a chutiiiiiiiiiiii.
@mimuska2 Nasa tiez mostikuje, tak musim davat pozor nech nevyskoci z vajicka. Konecne sa zacala pretacat, ale o samostatnom sedeni ani reci.
Vcera sme mali konecne posledne ockovanie, takze dnes teplotujeme a sme mrncavi, tak mi je jej luto, snad to nebude trvat dlho ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Dalsie ockovanie az ked bude mat 1 rok 😝
ahojte,
kamoška farmaceutka mi odporučila a teda aj ho používame - Daylong Baby, OF 30...vraj je veľmi dobrý a šetrný aj čo sa týka zloženia...no zároveň dodala, že pokožka bába by nemala byť vystavená priamemu slnečnému žiareniu, takže žiadne opaľovanie 🙂
ahojte, my takisto používame Dalyong Baby OF 30... je dosť hustý, zanechava akysi "film" na pokožke... ale žiadna alergicka reakcia sa nevyskytla, zatial sme spokojní... 🙂 samozrejme slniečku sa snažíme vyhýbať, ale vždy sa kočiarik otáčať nedá.. 🙂
no vírus už zdolal aj mňa 😝 myslela som, že vyvraciam aj pečeň...teraz už len čakám kedy to chytí muža a Amálku ☹
zatiaľ nepoužívam nič, strieška na kočíku sa dá preklápať, tak na ňu nesieti a nechodím von v najväčšej horúčave...ale kúpila som z lidlu- of 50, vraj je dobrý, ale zatiaľ čo som mala najlepší je daylong- stačí jedno natretie denne, keď sme prišli od mora dievčatá boli ako z vápenky 😀
@larosa och ☹ , snad to Amalku nechyti 😕
@kajkovajanka ved jasne, ze klamat nebudem...ale asi rovno pojdem na vec, nakolko je jasne, ze kde sme boli doteraz...? 😀
Inak mozem aj ja potvrdit, ze Daylong Baby 30 je NO.1, doteraz som ho pouzivala pri starsej, a neboli vobec ziadne problemy, ani alergicke, ani zo slniecka nic,a bola biela jak stena 😀 toho roku som kupila Bioderma 50(nejaka novinka s modrou skalicou) , lebo v lekarni bol Daylong vypredany, a ja som uz chcela kupit hned 😀 a reku ved dobre, nech je vyssi faktor aj koli malej-tej mensej (aj ked ja sa s detmi neopalujem , a "tienujem ich" az prehnane 😀) , no a mala-starsia je opalena, a na krku vzdadu ma vyrazky take drobne...takze neviem, ale verz uz by som nic ine nekupila ako ten Daylong.....
my tiez papame len mliecko, sem tam nieco dam ochutnat....aj ked dnes je to uz stvrty den, co mala velmi malo papa...nechapem, ze by tiez jej bolo teplo... 😢
@zuzky1104 tej mojej nevadi nic. Papa stale rovnako 🙂 tiez ma na krcku a vo vsetkych tych zahyboch vyhadzane. Vyzerá to ako potnicky. My sme skusili krem z dm of50 a sme spokojny.
@jankaja zobrala si malej uz ten moc? Mne sa to akosi stale nedari ked dam pod nu igelit tak necika ani za svet a tych sackov sme minuli asi sto.
@zuzky1104 aj Beki menej papala posledne tri-styri dni. dokonca sa mi teraz robi menej mlieka kvoli tomu 😒
ďakujem za info... takže si to zhrnieme 🙂 ideme k moru a stačí tento http://www.daylong.sk/sk/produkty/daylong-baby-30 alebo radšej tento http://www.daylong.sk/sk/produkty/daylong-kids-... ďakujem za rady...
@mimuska2 @jankaja a ja vám tiež prezradím tip ako som na šupu odobrala moč... tak trošku neštandardne... všimla som si, že keď som musela niekedy pomôcť Monike s vykakaním sa a použila som na to teplomer, tak okrem kaka sa aj pocikala.. tak som to vyskúšala a hneď začala cikať.. len som priložila skúmavku a bolo. No, ale musím to spraviť ešte raz, lebo som ho priniesla na poradňu a aj odniesla a spomenula som si až o týždeň... že mám moč stále v taške 😀
@monky978 pozerala som taky magazin a tak vraveli ze na domace slnko staci faktor 30, ak ideme k moru 50tka, a hlavne na slnko vobec nevystavovat 🙂
zajtra ideme na dovolenku KONECNE, straaaasne sa tesim, uz mame zbalene, Lili samozrejme este nespi, dufam ze coskoro bude. Tak sa ozvem o tyzden. Majte sa pekne 🙂
čo hovoríte na toto? http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... sa mi to celkom pozdáva
@monky978 ten prvý 30 tka je pre babatka a ten druhy 50tka je pre deti od 1 roka, je to tam napisane na tom kreme. Ja mám tiež dilemu či ta 30tka bude stačiť k moru, ved aj tak Miška na slnko davat nebudem, bude len v tieni, tak hadam tá 30tka bude stačiť. Aj sa to tak vola 30 jeDaylong baby, 50 Daylong Kiss 🙂

@jankaja no to s divadielkom tiež začneme skúšať..
My zatiaľ papáme len zeleninku v rôznych kombináciach.. hrášok, mrkvička, brokolica, kareláb, petržlen, cukina...
Chcem sa opýtať.. natierate nejakým opaľovacím krémom vaše detičky keď idete von? Ja ju zatiaľ schovávam pred slniečkom... ak áno akým?