Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@tinika3 :D :D :D
@rebecca2006 Pýtala si sa, či prikrmujem. V čase nášho obeda mu občas dám. Už koštoval: Mrkvu, zemiak, cuketu, kaleráb. Z ovocia marhuľu, melón, mesiačik pomaranča. Včera výživku jablkovobroskyňovú, ale nechutila. A už párkrát "obhrýzol" rožok, chlebovú kôrku, zmrzlinový kornútok. Mal aj ryžovú kašu Nestlé - tá chutila najviac. A v nedeľu aj pár lyžičiek kuracej polievočky. O týždeň ideme do poradne a na očkovanie, potom už začneme papať každý deň.
Dnes uz je mi lepsie, len keby clovek mohol trochu polezat....potim sa ako slon, z choroby, z namahy...ufff 😝
@zuzky1104 Varím mu zeleninku osobitne. Ale to zatiaľ je ozaj len pár lyžičiek, ke´d sa začne brániť, tak nedávam. Dnes som mu karfiol so zemiačikom vo vode uvarila, cez sitko popučila a zahustila lyžičkou ryžovej kaše. Zjedol päť lyžičiek a zvyšok ja 😀 Tou polievočkou ho svokrička nachovala. Otváral pekne pusu. Bola z toho šťastná prešťastná, tak som prižmúrila očko a dovolila som. 😎
@zuzky1104 neprevarame Lucku a ani Rajec (detsky)
@tinika3 Dakujem velmi pekne 😉
@kajkovajanka dobre, super, pri prvej som totiz prevarala vsetkoooo, a dakujem pekne, no a nemienim si to zopakovat 😉
No polievocka mala velky uspech. Mala stale chcela a chcela. 😀
@mimuska2 my zatiaľ fičíme len na zeleninových príkrmoch. Včera sme mali zemiak + mrkvu + karfiol + tekvicu 🙂
Dnes bola najhoršia noc, odkedy sa Natálka narodila. Zobudila sa o 11.-tej a do druhej bola hore. Vysmiata jak lečo. Keď už sme nevedeli, čo s ňou, dali sme jej Fenistil kvapky, že možno ju svrbia vyrážky, čo sa jej porobili z tepla a preto nevie zaspať. Potom zaspala.
Pomóc, málo mliečka 😢
@tinika3 u nas uz od piatka 😒
Mala ma 5 mesiacov a ja uz viem spievankovo na spamet 😎
ahojte, ani naša nechce prsník keď je hore, len v noci, myslela som, že je to z tej črevnej chrípky či čo sme to mali, ja vlastne ešte stále mám hnačky 😝 tak som myslela, že jej nechutí ☹ ale ako čítam, tak nie som sama...dnes sme mali hrachovú kašu, malej veľmi nechutila, ale popapala, dúfam, že bude z nej kakať, lebo posledný mesiac sa s tým trocha trápime...
@zuzky1104 ja malej dávam to čo varím pre nás, len nekorením, až keď odoberiem pre malú, tak okorením naše jedlo a aj osolím, všetko tak varím, polievku, kašu, mäso...
mám cyklovozík 😀 som zvedavá koľkokrát ho využijeme tento rok 🙂
🙂 no babule, tak dnes som dala 1x mrkvu.Mala som zo záhradky, ale len trošku, tak mi vyšlo trochu takého hustejšieho odvaru, len pár lyžičiek som dala.

@kajkovajanka aj nám pomáha zmena polôh, ale potom je tiež problém nachovať ho inde. A tiež musíme byť v izbe sami, nesmie nik behať okolo, kto by ho zaujal. Raz takto štrajkoval od pol druhej do pol deviatej. a to keď sme mali ísť na poučenie ku krstu a mala som ho nechať pri sestre. Tak sa smejem, že to ho diablik nahováral, aby nepapal, že mama od hladného neodíde a bude po krste 😀