icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

jankaja
17. júl 2012

@bboossoorka musím sa ohradiť, keď ty budeš za 3 roky stará rúra, tak čo ja potom 😀
A materská ti končí podľa toho, kedy si na ňu nastúpila, nie podľa toho, kedy si rodila. Mala by si to mať napísané vo výmere, ktorý ti poslala sociálna poisťovňa.

jankaja
17. júl 2012

@mimuska2 boli sme 7.6. na druhom očkovaní a povedala, že na poradňu o 2 mesiace, tak pôjdeme niekedy v prvej polovici augusta.

mimuska2
17. júl 2012

@jankaja jaj ja idem teraz v štvrtok po dvoch mesiacoch. Som myslela či nejdete v stvrtok ze zasa by sme sa nahodou videli 😀

zuzulienkaaaa
17. júl 2012

@mimuska2 terezka bola vlasáč už keď sa narodila (kuk na fotku), a vlásky jej vôbec nevypadali, len trocha zjemnela farba a rastú a rastú...

inak, dnes som cvične chytala moč, lebo zajtra ho máme priniesť do poradne a zvládli sme to na prvý krát 🙂
niekto tu písal, že treba priložiť dačo studené na podbruško a fakt to funguje 🙂 ja som iba priložila moju studenú ruku, druhou rukou som držala ampulku a pekne sa do minúty vycikala, naplnili sme ju takmer celú 🙂

mimuska2
17. júl 2012

@zuzulienkaaaa presne takéto mala aj moja mala a teraz ma o polovicu menej a úplne blond. Mala tmavo hnedé 🙂 a inak kraaaasne dievcatko 😎

kajkovajanka
17. júl 2012

dnesne stretko bolo super 🙂 , som velmi rada, ze sme sa s Bekcou s vami stretli 😵 . a vase male baby su tiez super 😉 🙂

mimuska2
17. júl 2012

No pekne, práve som sa pozerala na počasie na vykend a ma byt chladno a pršať. Som nadsena najprv týždeň vyberám šaty a keď nejake nájdem tak si ich nemozem dať 😠 😠 najradšej by som na žiadne krstiny nešla.

zuzky1104
17. júl 2012

@mimuska2 presne, tak to Ti verim 🙄

mimuska2
17. júl 2012

@zuzky1104 a vieš že keď bude takto tak ani nepôjdem no a čo. 🙂 nemám čas zasa hľadať handry

zuzky1104
17. júl 2012

@kajkovajanka
@tamaska
@martinka8
@larosa
Baby tak este raz , dakujem za super cas a pohodicku, ktoru som/sme s Vami stravili, a uz teraz sa tesim na dalsie stretko 😉

mimuska2
17. júl 2012

Jaaaaj zienky no čo ste tak dalekoooo aj ja sa cem svami stretávať ☹

martinka8
17. júl 2012

zuzky1104 @kajkovajanka @tamaska @larosa aj ja dakujem, super bolo, drobec mi zaspala po ceste hned ako sadla do auta, bola hotova 🙂

zuzky1104
17. júl 2012

@martinka8 hej hej aj nasa zaspala, a este sme skocili do DM, a potom uz domov 😉

monky978
17. júl 2012

čaute kočky... som tu nebola až dva dni... som doma smútila ☹ ☹ dochádza nám mliečko a trošku som z toho smutná.. ale tak doktor ma povzbudil, že si nemám čo vyčítať.. že tú najväčšiu prácu som si odrobila a už druhý deň sa dokrmujeme... od rána do večera do nej tlačím zeleninku, kukuričnú a ryžovú kašu, lebo v piatok ideme na preváženie... sme pribrali za mesiac len 230 gramov... 😒 ☹ ach jáj.. takže teraz má 7430 gramov. No tak som zvedavá teda. Nič nepomohlo. Vinea, voda kvantum, homeopatika, pokoj.. neviem čo sa stalo. Snažím sa ešte to nevzdať.. ale tak sa aj utešujem a vymenovávam si čo budem môcť robiť keď nebudem kojiť.. aspoň taká útecha...

monky978
17. júl 2012

@katun oki.. ozvi sa teda 🙂

monky978
17. júl 2012

@tamaska asi to nebude v zúbkoch.. ako som písala vyššie málo pribrala za mesiac.. tak som ju včera večer na dvakrát natlačila zeleninou a kašou a v noci sa zobudila len tri krát.. tak asi bola hladná. Uvidím čo bude dnes v noci.

monky978
17. júl 2012

@kajkovajanka večer zaspáva pri spievankove a cez deň podľa toho či sme vonku tak v kočíku.. alebo doma sem tam na prsku (to bez mliečka budem musieť rýchlo vyriešiť).. po septembri jej nahodím režim.. dovtedy to nechám takto free...

nusiki
17. júl 2012

@kajkovajanka Ahoj, ja davam Dentinox, funguje celkom dobre, aj ked musim povedat ze ked je v stadiu ze sa zubok prave reze cez dasno tak nepomaha... ☹ teraz sa nam reze druhy a ked mala velmi place, co byva teraz najma vecer tak dam panadol a do 10 minut bolest ustupi 🙂 dufam ze sa velmi netrapite a tesaky budu raz dva von 😀

monky978
17. júl 2012

@bboossoorka "ale to ja už vtedy budem stara rura ...a ane mama"

že ti špatne neprišlo keď si to písala 😝 ale v poho.. stará rúra ti to odpúšťa 😀

a s tou hrčkou no stress a drž sa.. ja som ich tiež ponachádzala niekoľko...

rebecca2006
17. júl 2012

@monky978 skúsila si ten dojčiaci čaj Weleda? Je so senovkou gréckou, fakt účinný....Ale ja keĎ mám problém, tak ho pijem aj viac šálok denne...Ostatné čaje sú nič moc, ted tak akurát na udržanie laktície. Inak senivku obsahujú aj MOremilk tabletky, ale nemám osobnú skúsenosť...

bboossoorka
17. júl 2012

@monky978 a ako si ich riešila????bo vo mne kus strachu je ale no uvidime....nemyslela som to tak kvantalne s tim vekom,,,len ja si tak budem pripadat,,,vy ste mladunke a plne energie hadam 🙂

bboossoorka
17. júl 2012

@jankaja nee tak som to nemyslela každa maminka je taka stara ako sa citi.....a ozik na matersku som podla papiera nastupila 1.12.2011 tak potom ako to vychadza ak vieš poradit 🙂

bboossoorka
17. júl 2012

@monky978 nebud smutna dr ma pravdu už vela si toho zvladla doteraz a malinky bude spokojny pri maminke i ked bez mliečka.....ale ono sa určite ešte vrati

bboossoorka
17. júl 2012

@zuzky1104
@kajkovajanka
@martinka8 baby ako vam zavidim... ☹ nabuduce idem určite s vami i ked letecky sa tam dostavim ale pridwem 100percentne 🙂 🙂 🙂

monky978
17. júl 2012

@bboossoorka išla som na ultrazvuk.. a som v pozorovaní každého pol roka.. ale keď som zmenila gynek. tak ten mi povedal, že to je ok a nemám tam ani chodiť a sa stresovať.. že to je normálne.. zaujímavé je, že sa nachádzajú presne ako sú kostice podprsenky... po celej tej časti ich mám dosť veľa malinkých... tak som to teda vypustila a z času na čas skontrolujem či sa nezväčšili.. a radšej na to nemyslím.. ale na začiatku som bola dosť vyplašená.
Jasné, že sme mladunké (tá energia no neviem teraz).. to bolo povzbudenie pre teba, že to nie je až také hrozné.. a vieš čo.. ja dám asi ešte dve detičky.. normálne ma to chytilo.. a došlo mi to tak ľúto, že ju nebudem dojčiť.. to je také dojemné a úžasné a neopakovateľné puto medzi nami 🙂 že som rozhodnutá kvôli takémuto zážitku podstúpiť ešte ďalšie pôrody..

@rebecca2006 to som neskúsila, ale zajtra letím si ho kúpiť.. určite vyskúšam... ďakujem za radu 😉

monky978
17. júl 2012

jáj a ešte tu mám niečo pre vás http://ulozto.sk/xrsdrR8/bukovsky-hned-to-bude-...

knižka o príkrmoch od Bukovského 🙂

tamaska
17. júl 2012

@monky978 to je možno len laktačná kríza na 6 mesiacov, treba vydržať 🙂 držím palčeky aj my sme tým prešli.

monky978
17. júl 2012

@tamaska a koľko to trvalo? lebo keď za celý mesiac pribrala len 230 gramov a bojujem s tým už cca tri týždne... to môže byť aj takto dlho?

wisinka
17. júl 2012

@1234lubka ved pozeram, ze ty si dokonca z Presova?? tak by sme mohli dat v auguste stretko 🙂