Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@zuzky1104 viem, ze sa ta to baby uz vela krat pytali 😅 , ale vies mi povedat, ze ako je to teraz cez prazdniny s tym plavanim v nemocnici? ked Maťka povedala, ze to malu rozhybalo, chcela by som skusit, ze co na to Beki povie 😀 . a kolko sa plati? a kde to je presne? a to prebieha presne od nejakej do nejakej? ze keby sme meskali chvilu, pustia nas este dnu? a potrebujem tu plavaciu plienocku, ze? voda sa ti zdala teplejsia ci chladnejsia? dakujeeem 🙂
@kajkovajanka 🙂 🙂
@kajkovajanka ja budem chodit od augusta do Sace, tam je tepla vodicka cca 35C a chodi sa v stredu a v sobotu, mozes ktorykolvek de, aj oba, alebo len raz za cas. Plati sa 5eur na hodinu. a myslim ze sa chodi na osmu alebo na desiatu, budem musiet preverit. Ale od augusta budem chodit urcite 🙂 Tak sa mozes pridat 🙂
Tak dnesna poradňa mame 73cm a 9080g.takze od poslednej poradne pred dvomi mesiacmi sme narástli o 12cm a pribrali vyše kila 🙂
@monky978 moja mala od 3.mesiaca pribera strasne malicko (150-200g za mesiac), ale doki povedala, ze sa mam spytat svojej maminy, ako som priberala ja v tomto veku... Tiez som bola taka chuducka 🙂 A okrem toho, moja mala je strasne pohybliva, tak ona spali skoro vsetko. Takze sa uz nad tym netrapim. A ktomu zacala papat aj zeleninku, masko a ovocie, takze uz hadam priberie viac - na poradnu ideme az v polovici augusta 🙂
@kajkovajanka Šimika v utorok operovali, nechcela som na stretku hovoriť o tak smutnej veci ☹
zatiaľ je v umelom spánku, predsa to bol nádor, aj keď sme dosť verili, že je to len cysta, bohužiaľ je zhubný, nevyoperovali ho celý...teraz sa musí pozviechať po operácii a potom oknológia a chemoterapia...Inka je už na dne, včera som tam bola a neviem ako ju povzbudiť a ani ako pomôcť....
tak dnes je to 9rokov, čo sme sa vzali 😀 ubehlo to ako voda... 😵
@larosa to mi je moc luto,,,,každi večer sa modlim za detički i za tie zdrave....je to tažke to len počuvat a nie zažit....je mi to luto,,,neviem čo viac kk tomu dodat ☹
@larosa no to je sice pravda že jedna z najmladšich,,,,ale po tich uveroch a stavani domčeku a vychove deti sa citim ako 50tnička tak možno preto sa citim tak na prd..... ☹
@larosa i ja sa pridavam určite
@1234lubka my kupujeme každi mesiac 60vyživ a 30vyživ tych kuracich,morčacich apod.....a sme zaobstarani,,,sice drahe ale fajne.... 😉
@1234lubka to sa mi pači,,,len problem je v tom že zaspava v posteli pri mne a aj pri mne celu noc leži,,,,UM odmieta nechce ani zatoho 😠 kašički to ano to papa stale 200ku pred večernim kojenim....tak ja asi vydržim do toho roka ak ma nešibne 🙂
@kajkovajanka cumlik som skušala ja ani neviem ,,,čo som to za mamu či dlho cucka lebo pri tom zaspime obaja,,,kedže spime spolu,,,,ja to už asi ozaj necham na nahodu bo toto nema zmysel.....proste si strčim zajačiky a fakčim,,,už som skušala ozaj všetko 🙂
@larosa och, chudatko malicky a aj jeho maminka ☹ , verim, ze je tazke v takejto situacii nieco povedat, ani ja by som nevedela ☹ . pridam si ich aj ja do mojho modlitebneho zoznamu
@bboossoorka no tak to ti neporadim potom NIC....moj podla nalady niekedy sa zobudi dva krat niekdy 8 krat....ale sa snazim ho uspavat s plienkou ku ktorej sa mi tuli v noci...bud si to namyslam alebo naozaj hajka lepsie... 😀 ale neviem keby sa mi do roka budil tak neviem ci sa to po roku zmeni...tazko kazde dieta je ine
@larosa joooj, to je strasne, clovek si ani predstavit nevie ze by to mohlo byt jeho dieta :( je to hrozne. Je maminka s nim v nemocnici? maju aj ine deticky? Ci len Simonka? Strasne velmi drzim palce nech je to dobre. :(
a gratulujem ku vyrociu 🙂 a ako dlho ste spolu spolu? myslim este aj pred svadbou?
Už sa zlepšilo množstvo mliečka?
Moj aj dnes sa bránil chytiť, ale papal častejšie ako včera, dvakrát som mu dala aj mäsovo-zeleninovú kašu. Večer otvoril už sám pusinku na papanie, bez plaču. Ale množstvo mliečka sa nemení. Volala som aj laktačnej, povedala, že štrajkuje, lebo pár dní, keď bolo menej mliečka, tieklo mu pomaly, tak začal prsník odmietať. Riešením je zvýšiť tvorbu mlieka, aby sa mu prsník zas "zapáčil" 😀, ale už neviem ako. Mne sa však zdá, že sa mu prerezáva zúbok, ma tam také červené až modré ďasienko, akoby puknuté, tak možno to bude aj preto.
@monky978
Halóóó tak ten môj malý tuleň bol túto noc počarovaný... prišiel nejaký škriatok a zamával čarovnou paličkou a ráno sa zobudila malá vééééľmi pohyblivá mrška, ktorá už neleží... prehadzovala sa z jednej strany na druhú... točila na mieste... ležala medzi nami ráno v posteli a raz mala hlavu pri mne a tatka kopala.. potom mala hlavu pri tatkovi a škrábala ho... 😀 mňa nebudila.. ona maminku ľúbi 😀 len som sem tam zachytila, že raz je tak raz tak... a odvtedy už celý deň 😀 sa 😀 nadhadzovala... keď som ju mala na kolenách tak sa po mne štverala... no sranda... a ja smutná, že sa vôbec nepretáča ani nehýbe.. no neviem čo sa v noci s ňou porobilo 😝
@tinika3 tak to asi ide zúbok.. ja to teda neviem posúdiť, lebo mňa na to upozornila jedna 75 ročná pani, ktorá sedela na zadných sedadlách a malá bola na prednom sedadle... že aha Monike rastie zúbok.. a ja že kde 😀 a nič som nevidela.. a ráno tam bol.. a ona to videla zo zadu.. no hold asi som slepá...
mliečka stále málo.. papala asi len 4x z prska... tak ju dotláčam kašičkami a zeleninkou.. cítim, že sa začína tvoriť, ale tak pomaly... no snáď sa to už rozbehne.. ale zas si myslím, že mám už viacej než pred týždňom..

@larosa je nieco nove o Simonkovi?