Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@bboossoorka kto??? maly??? papa chlebik so sunkou? odpadnem.... 😀
@kajkovajanka klbiky kontrola dnes celkom potesujuca, jedna nozka je uz upne ok, a druha je na dobrej ceste, no nie je este ok, cize treba ju este formovat, tak nadalej nosime perinku, no tusila som to, ze mi ju ponosime do 8.mesiaca, takto asi aj vyzera...
@larosa heh, k džemom si ma zabila ešte podložkami 😀 Krásne sú, tiež by sa nám zišla do kočíka, ale spolieham sa na to, že leto za chvíľu prejde a na jeseň už máme pripravený od Emitexu taký prechodný fusak flísový, tak jej bude krásne mäkkúčko a teplúčko 🙂 Som aj rozmýšľala, že by som nejakú ušila, ale v celej širokej rodine máme jediný šijací stroj (Singer z roku 1927), a na tom by som to už veru asi nezvládla (dúfam, že teraz nepovieš, že si to šila ručne).
Ale ja som minulý týždeň poumývala všetky okná, heč 😀 😀 (síce po roku a pol, ale nevadí 😝 )
@zuzky1104 juuuj, tak to sa velmi tesim, ze jedna nozicka je uz ok 😵
@larosa perfetkne su 😎 , to ako stihas take veci? 😅
baby, smieska 😀 : sedeli sme tu s Beki pri pocitaci, citala som si facebook a potom tu konika. Beki mi sedela na kolenach, a aby sa velmi nenudila, hopsala som nohami. a zrazu som si uvedomila, ze dajaka je spokojna.. pozriem, a hlavka prave klesala a ocka uz boli zatvorene 😀 😀 . tak som ju rovno odniesla do postielky 😀
@mimuska2 drzim palce velmi, potom informuj 🙂
@larosa sikovna, teda.... fakt nechapem 🙂 a hlavne sa nechytam ani kus. Ako Šimonko? Kazdy den na neho myslim.
A este sa chcem opytat @larosa @tamaska, kde v madarsku ste boli na kupku? By sme chceli ist niekam, len to velmi nepozname, tak doporucte nieco kde je to OK aj pre babatka 🙂 Dakujem.
@martinka8 my chodíme do Sarospataku a minulú sobotu v Kisvarde- tam bolo super, taká sviežejšia voda, viac šmýkačiek pre deti, vlny 🙂 v Sarospataku mi to zasa vyhovuje leo je bližšie, ale je tam len jeden tobogan a rada na neho jak na rožky 😝 ale je tam pohoda, teplá voda, ale veľa ľudí hlavne cez víkend...Kisvadra je zasa ďaleko, teda len cca 50km ďalej ako Sarospatak, ale taká desná cesta, že až....šli sme tam cca 2hodiny a to je dosť veľa, ale je tam menej ľudí a lacnejšie, chceme tam ísť stanovať asi o dva týždne....ja som malú okúpala aj tam aj tam a šalela od radosti 😀
inak Šimonko sa zotavuje po operácii, už ležia na onkologii, ale je tam vraj horšia starostlivosť ako na ARE, kde ležali predtým, má preležaninu na hlávke a normálne mu musela Inka ísť kúpiť náplaste nejaké so striebrom, lebo oni nemali a ani mu poriadne neprevezovali hlávku, kým si to nevydupala.... 😝 pomaly hýbe ľavou rúčkou, nôžkou len trocha, ale čo je najhoršie nevidí, očný nerv vraj nie je poškodený, tak nevedia prečo.... čakajú teraz na nejakého odborníka na nádory mozgu, ktorý je na dovolenke, aby určil ďalšiu liečbu, nádor čo má má 4stupne a on má stupeň2, ktorý sa nelieči chemoterapiou keby mu ho vybrali celý, ale keďže tam časť ostala, tak by mal ísť na chemo....Inka nevidela svojho prostredného Matúška už od 12.júna, malý má 2 a pol roka....
@jankaja ano s tym jablckom si to viem predstavit...nas maly by uz tiez dokazal dat vacsi kusok do ustociek, ale joooj, ako sa ja len bojim...musime na nich davat teraz velky pozor...ale to vzdy...ja viem, nielen teraz 🙂 s tym lepkom pojdeme my opatrne...tolko nazorov co ja na to pocuvam...to kazdy nieco ine hovori...vcera napriklad nasa zubarka-je to mojich rodicov kamaratka mi jasne povedala, ze jej nazor je taky ze lepok urcite nie do 8 mesiaca a ze mozno aj dlhsie...tak kto sa ma v tom vyznat? 😠
@kajkovajanka to je zlateeee....takto krasne zaspinkat...🙂

@larosa jeeeeej ake pekne fotky, a konecne som/sme taam!! 😀 😀
Dakujeme, mna aspon velmi potesili 🙂