Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mirka2010 nie tak nam uz nic nepomoze, kedze spinka so mnou na manzelskej posteli, precestuje ju celu. Neraz som ju nasla spat pri nohach, alebo si trepe hlavu ku mojej prdeli 🙂 je to vesele, no a obcas sa este aj posadi, uz sa tesim, ked zacne chodit, potom mi bude v noci asi pochodovat po posteli a neskor po celom byte :D
Ja malu uz ani prikryt nicim nemozem, zo vsetkeho sa vykope.
Jeeeeej našla som prvý zúbok 😀
@rebecca2006 j davam na desiatu vyzivu ovocnu alebo kasicku a na obed zeleninku z maskom alebo len zeleninku...potom uz nic a na vecer um. medzitym kojim podla potreby....
@rebecca2006 vacsinou to je na obed (masko +zelenina), a ked to nedoje, tak potom este poobede skusim, ze ci to bude chciet. a kasu davame podvecer prilezitostne. ovocie davam zriedkavo, lebo jej nechuti, ale ak, tak doobeda a poobede. a vtedy nema zeleninovy obed. a inak okolo toho je mliecko
@mirka2010 si zlata el raz to muselo prist 🙂 vies ze ani nie? az sa cudujem tomu ze som celkom fit nato ze od piatej som uz hore :D nato ze som takmer nespala :P cez den bol v pohodke ale okolo stvrtej mal zvysenu teplotu...38 v dupke takze nejakych 37,5....kym vidim ze zabera liek na horucku tak je to fajn..uz by bolo horsie ak by sa to nezlepsovalo...to by som uz inac niesla....
@mimuska2 iiiha, tak to sme ozaj medzi poslednymi 😀
@mirka2010 celkom dobry vikend sme mali 🙂 . cez vikendy je manzel doma a to je super 🙂 . lebo jednak, ze je doma a po druhe je aj viacej s malou, tak ja mam kus casu, aby som porobila nieco 🙂
@kajkovajanka Lili je o mesiac starsia ako Beky a tiez nic 🙂
@mimuska2 gratulujeeeeem 🙂
@mirka2010 ale moja to sa zlepší aj moja sa stale budila a teraz je už lepšie. Nespala mi pekne asi štyri mesiace 🙂
@bboossoorka no veď ten kašeľ je hrozný v noci sa porad budí jak sa dusi ☹
@kajkovajanka
@martinka8 ani som nevedela ako sa objavil 🙂 ale veľmi som sa potešila 😀
@akova júj nech vám to dobre dopadne a nech sa to už konečne vyrieši... maličký drobček krásny...
6. chorobu? Toto je moja nočná mora... a aké mal príznaky? čo si mu dala? Jáj ja sa bojím vysokých horúčok. Už vidím ako budem panikáriť. Už som toľko toho čítala čo spraviť... a každá info bola rôzna. No mám z toho chaos.
Baby, chcem sa opytat, kolkokrat do tyzdna davate detickam papat masko?
To je pravda, ale určite bude papať masko... len trošku neskor. Aj mne sa večer viac budila... ráno papa kasu a večer zeleninku. Ale tak my sa budime pravidelne maximalne každe dve hodiny a aj skôr :-P
@monky978 co je 6.choroba?
@mirka2010 BioGaiu sme začali dávať asi od 3. týždňa, keď sme prešli na UM, každý deň 3 kvapky (normálne dávkovanie je myslím 5 kvapiek). Potom som sa pýtala doktorky, či máme vysadiť, alebo spraviť prestávku a povedala, že netreba, že je to aj na imunitu. Tak užívame stále, mali sme prestávku tuším len raz na 1 týždeň.
@zapka21 5-6 krat. stale na obed mame zeleninku+masko. ale mnozstvo toho maska je asi ako 3 kocky z clovece nehnevaj sa (ked si vies predstavit), takze vela toho nie je a malokedy zje vsetko (vlastne, to sa stalo iba raz zatial 😀 ). ja som si jedny kuracie prsia tak nakrajala na take male sliziky a zamrazila. a stale len vytiahnem jeden, pokrajam na na male kusky a dam varit.
@bboossoorka nakoniec sme boli u doktorky, pľúcka má čisté, povedala, že teplotka môže byť buď zo zubov, alebo je troška prechladnutá. Ale dnes ráno sme už teplotu našťastie nemali, zato má trocha soplík, tak to asi bolo z toho prechladnutia. Tak teraz dávame morskú vodu, odsávame a Nasivin baby. Snáď to skoro prejde.
@kajkovajanka ja som si kuracie prsia nakrájala za čerstva na 20 gramové kocky, zaviazala do sáčkov a tak zamrazila. Mám to v takej plastovej miske v mrazničke a len sa smejem, keď to vyťahujem - manžel keď mal ešte doma akvárko, mal takto namrazenú potravu pre ryby 🙂
@zapka21 presne tak, co doktor, to iny nazor... ja sa riadim vseobecnym, ze kedy zacat s prikrmami napriklad 😀 , a postupne pridavam podla toho, ako to malej ide. keby som videla, ze daco nesadlo, tak to odlozim na neskor. ale napriklad nam vcera povedala doktorka, ze vajicko az od roka. tak to mozno aj tak urobim. a viem este, ze tvaroh je tazky pre detske oblicky, lebo nieco obsahuje, ale pribinacika sme uz skusali (najprv dve lyzicky, druhy krat pol kelimka), a vsetko bolo ok. a tak sme sa manzelom zhodli, ze ked ho malej dame prilezitostne, ze by to malo byt ok. a teda raz za 3-4 tyzdne jej dam nejaky ten pribinacikovy druh asi tak pol kelimka. ale zjedla by aj viac 😀 , ale to sa uz bojim dat jej vsetko.
@jankaja ja som si tie sulky kazdy jeden zabalila do potravinovej folie a tak zamrazila. a vtedy na zaciatku, ked svagrina otvorila mraznicku, zdesene pozerala, ze co tam su za prsty 😀 😀 😀

@1234lubka juuuj, tak to ma mrzi, ze malicky mal taketo teploty a este ma teplotu dnes, alebo uz je v pohode??? urcite si poriadne vycerpana, ale najhorsie je ten strach o to malicke babatko...ach, jaaaj