Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Zabyjacka za mnou,do velkej noci pokoj a znova.som k.o.
Už som aj ja na materskej :D Konečne. Môžem sa oficiálne flákať. Doteraz som sa flákala neoficálne 🙂
nočné mory začali 😝 snívajú sa mi také desy, že až....rodím takmer každú noc....ráno vstanem akoby som ani neľahla....proste des a hrúza.....
Krasneho mikulasa baby aj detickam.ani by som necakala ale aj ja som ece dostala mikyho🙂
ja mam ten isty termin ako ty🙂)
@mimuska2 lieh nie, my sme s @martinka8 v tej nemonici, kde je všetko erárne 😀 ale domov si kúpim, ešte nemám, nemám ani plienky, ani olej- mastila som s olivovým z lekárne, a na šitie si chcem dokúpiť chlorofyl, alebo tak nejako sa to volá- taký zelený spray, je fajn na rany, dezinfikuje a urýchľuje hojenie... a konečne mám masť na bradavky- z DM, tá je vraj najlepšia, uvidíme 🙂
ahojte baby.ja mam už všetko pripravene.akurat dnes som bola s malou u dr bo ona je od malička stale chora.......a viete čo mi povedala ?že ma alergiu na perie hehe pod ktorym spava od malička....škoda že som chodila od mala s nou na alergo a dr mi to zabudla povedat........no ta dnes som vyhodila i 6vriec plyšakov bo i na roztoče a všetki periny z domu......taže pride manžel z prace a ide sa kupovat antialergicky ježiško pre celu rodinku... 🙂 len tročku neskoro ked ježiško už nakupeny........a peniaze?no asi to pojde jedine na splatki bo tie periny a atd neni žiadna korunka...........Len nech už je zdravučka
Baby poradte mi co vsetko z kozmetiky potrebujem to ece nemam a vobec neviem co vsetko mam kupit.dakuuuuujem
@bboossoorka joooj, tak sa držte 🙂 akurátny mikulášsky darček 😒
@larosa a @mimuska2 ja do porodnice neberiem z kozmetiky nic pre babo, ako pise @larosa my budeme mat v nemocnici vsetko. Jedine sudokrerm na ritku, plienky pre malu, lieh mam kupeny, ale urcite ostane doma, myslim ze to maju v kazdej nemocnici. A pre seba mam tiez tu mast na bradavky z DMka na sprchovanie si beriem len intimo gel, taky ktory pouzivam uz dlho, a budem sa nim umyvat v nemocnici cela, aby som zbytocne nebola vyvonana parfumovanymi gelmi na sprchovanie. Dalej tie jednorazove nohavicky, tampony do podprsenky, 3 baliky vloziek. a to je asi vsetko.
@larosa pribalila som si aj pribor a hrncek, lebo je to vraj potrebne, mam ciapocku a deku pre malu, ale to tiez neviem ci nedostaneme erarne.
Nic viac ma teraz nenapada,
A na doma mam len tekute baby mydielko a sampon v jednom, s pumpickou aby sa to dalo jednoduco pouzivat ked budem malu kupkat. A na natieranie mam telove baby mliecko, na priprave nam vraveli ze nieje dobre olejcekovat male, lebo to upchava pory... tak neviem.
Baby neviete o akych cukrikoch furt vsetci hovoria vo fotoblogoch?nic ine sa tam dnes neprebera a ja som velmi zvedava🙂

@mimuska2 v roku 2004 a 2006 bol príspevok okolo 4500sk- 150€ (ináč aj ten vtedy potešil 🙂 aj keď všetko bolo oveľa drahšie ako dnes) a ten je aj teraz, len s tým rozdielom, že teraz je k nemu ešte príplatok-skoro 680€, platí sa do tretieho dieťaťa, tak ten akurát aspoň raz stihneme 😀