icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

larosa
3. dec 2011

@mimuska2 v roku 2004 a 2006 bol príspevok okolo 4500sk- 150€ (ináč aj ten vtedy potešil 🙂 aj keď všetko bolo oveľa drahšie ako dnes) a ten je aj teraz, len s tým rozdielom, že teraz je k nemu ešte príplatok-skoro 680€, platí sa do tretieho dieťaťa, tak ten akurát aspoň raz stihneme 😀

mimuska2
3. dec 2011

@larosa do tretice sa to muselo podarit🙂jaj zajtra zabyjacka ked si predstavim tej roboty a toho bordelu.

larosa
3. dec 2011

@mimuska2 joooj, ale dala by som si jaterničky, také fajné, riadne upečené.....mňam.....až sa mi slinky zbiehajú 😅

larosa
3. dec 2011

@mimuska2 mala si pravdu, od januára ide hore aj rodičovský o 4,6€ 🤐 nič moc

mimuska2
4. dec 2011

@larosa ooo 4€ aby sme natom nezbohatli🙂no keby si nebola tak daleko tak by som ta u nas pryvitala na zabyjackovy nedelnajsi obedik🙂

mimuska2
4. dec 2011

Zabyjacka za mnou,do velkej noci pokoj a znova.som k.o.

larosa
4. dec 2011

@mimuska2 ďakujem, ale bááárs si ďaleko 😀 zajtra si kúpim jaterničky 🙂)))) také chute si mi narobila 🙂 asi aj mužíkovi a kyslú kapustu...mňam...a jemu dokúpim aj tlačenku, urobíme si zabíjačkový pondelok 😀

mimuska2
5. dec 2011

@larosa ja uz ani slovo zabyjacka nemozem pocut,vsetkeho mam az nad hlavu.

martinka8
5. dec 2011

Už som aj ja na materskej :D Konečne. Môžem sa oficiálne flákať. Doteraz som sa flákala neoficálne 🙂

larosa
5. dec 2011

žienky užívajte a pripravujte sa na Mikuláša, ak ste boli dobré ráno budete mať niečo v čižmičke 😵
@martinka8 paráda 🙂 aj ja som sa tak flákala 😉

mimuska2
5. dec 2011

@larosa ja pojdem na md az na bud tyzden.a v cizmicke no tam by sa mi zisla mensia rulka ruzovych €🙂

larosa
6. dec 2011

nočné mory začali 😝 snívajú sa mi také desy, že až....rodím takmer každú noc....ráno vstanem akoby som ani neľahla....proste des a hrúza.....

mimuska2
6. dec 2011

@larosa jaj to ti vobec nezavidim ☹ ☹ dnes som uz konecne dokupila veci do porodnice,ece plienky a nohavicky zajtra a ece par veci cakam co z netu objednane a moze sa ist rodit🙂ozaj zbalila si si do porodnice aj lieh?

mimuska2
6. dec 2011

Krasneho mikulasa baby aj detickam.ani by som necakala ale aj ja som ece dostala mikyho🙂

yanka86
6. dec 2011

ja mam ten isty termin ako ty🙂)

larosa
6. dec 2011

@mimuska2 lieh nie, my sme s @martinka8 v tej nemonici, kde je všetko erárne 😀 ale domov si kúpim, ešte nemám, nemám ani plienky, ani olej- mastila som s olivovým z lekárne, a na šitie si chcem dokúpiť chlorofyl, alebo tak nejako sa to volá- taký zelený spray, je fajn na rany, dezinfikuje a urýchľuje hojenie... a konečne mám masť na bradavky- z DM, tá je vraj najlepšia, uvidíme 🙂

bboossoorka
6. dec 2011

ahojte baby.ja mam už všetko pripravene.akurat dnes som bola s malou u dr bo ona je od malička stale chora.......a viete čo mi povedala ?že ma alergiu na perie hehe pod ktorym spava od malička....škoda že som chodila od mala s nou na alergo a dr mi to zabudla povedat........no ta dnes som vyhodila i 6vriec plyšakov bo i na roztoče a všetki periny z domu......taže pride manžel z prace a ide sa kupovat antialergicky ježiško pre celu rodinku... 🙂 len tročku neskoro ked ježiško už nakupeny........a peniaze?no asi to pojde jedine na splatki bo tie periny a atd neni žiadna korunka...........Len nech už je zdravučka

mimuska2
6. dec 2011

@larosa ja pojdem na kramare a neviem ci to tam treba.kupila som ho a zoborem ho pre istotu.ten olej treba do porodnice to nemam ani sprej na rany.

mimuska2
6. dec 2011

Baby poradte mi co vsetko z kozmetiky potrebujem to ece nemam a vobec neviem co vsetko mam kupit.dakuuuuujem

larosa
6. dec 2011

@mimuska2 ja som týmto olejom natierala doma deti po kúpaní, ešte ti podľa mňa stačí detské jemné mydielko- tým som kúpala a nepoužívala som nič viac... Dr. radia nepoužívať príliš veľa kozmetiky, myslím, že lieh na pupček ti bude stačiť doma- v nemocnici ho majú 🙂

larosa
6. dec 2011

@bboossoorka joooj, tak sa držte 🙂 akurátny mikulášsky darček 😒

mimuska2
6. dec 2011

@larosa ved preto sa pytam aby som nekupovala vsetko mozne a potom to nevyuzila.zajtra idem este dokupit co treba a nieco aj vianocne sa tesim🙂

martinka8
6. dec 2011

@larosa a @mimuska2 ja do porodnice neberiem z kozmetiky nic pre babo, ako pise @larosa my budeme mat v nemocnici vsetko. Jedine sudokrerm na ritku, plienky pre malu, lieh mam kupeny, ale urcite ostane doma, myslim ze to maju v kazdej nemocnici. A pre seba mam tiez tu mast na bradavky z DMka na sprchovanie si beriem len intimo gel, taky ktory pouzivam uz dlho, a budem sa nim umyvat v nemocnici cela, aby som zbytocne nebola vyvonana parfumovanymi gelmi na sprchovanie. Dalej tie jednorazove nohavicky, tampony do podprsenky, 3 baliky vloziek. a to je asi vsetko.
@larosa pribalila som si aj pribor a hrncek, lebo je to vraj potrebne, mam ciapocku a deku pre malu, ale to tiez neviem ci nedostaneme erarne.
Nic viac ma teraz nenapada,
A na doma mam len tekute baby mydielko a sampon v jednom, s pumpickou aby sa to dalo jednoduco pouzivat ked budem malu kupkat. A na natieranie mam telove baby mliecko, na priprave nam vraveli ze nieje dobre olejcekovat male, lebo to upchava pory... tak neviem.

martinka8
6. dec 2011

@larosa tak ma napadlo, este stale nevies pohlavie? kedy ides do nemocnice? nemame nahodou poradnu rovnaky cas? ja idem 14teho poobede.... cas nemam presne urceny, zvycajne chodievam okolo druhej.

mimuska2
6. dec 2011

@martinka8 no tak zajtra idem potom do dm🙂

mimuska2
6. dec 2011

Baby neviete o akych cukrikoch furt vsetci hovoria vo fotoblogoch?nic ine sa tam dnes neprebera a ja som velmi zvedava🙂

nikus5
6. dec 2011

@larosa ako sa volá tá masť na bradavky z DM? tiež mi ešte treba a neviem sa rozhodnúť ktorú, lebo všade radia niečo iné 😉

martinka8
6. dec 2011

@nikus5 babylove Mama Brust-warzen-salbe. To je ta ktoru mam ja z DM

nikus5
6. dec 2011

@martinka8 dík, hneď si dám pripomienku, v piatok idem do poradne, tak ešte dokúpim, čo treba 🙂

mimuska2
6. dec 2011

@larosa prisiel ti cukrik?skusila som to posla prvy krat🙂