Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Tak už som sa aj ja včera konečne dostala k pečeniu - medovníčky aj vanilkové rožky hotové a mám čo robiť, aby som ich nepojedla 🙂
Ja som si uz tiez pripravila cesto na medovnicky. Dnes vecer ich povykrajujeme so syncekom.
Ahojte tak nape enych 6 druhov a ece ma cakaju take 3 4.zajtra mam prvu poradnu na kramaroch tak dufam ze tam ma uz necakaju uz ziadne zle spravy.
Tak ale uz sa zacinam hambit dievcata.... ja som este nic nenapiekla 😀 Vy ste fakt veeelmi sikovne vsetky, mna to toho roku nejako neberie, ani cele Vianoce, alebo sa najviac tesim na svojho drobca maleho. Ale mam stromcek postaveny a aj darceky vsetky nakupene a zabalene 😎
Zajtra hadam aj nieco napeciem.... uvidim ako sa mi zase nebude chciet... a tak to prekladam zo dna na den a nakoniec to asi ani nestihnem 😀
Ako sa inac citite? zatial vsetko OK? Ziadne babo sa nam nenarodi este pred Vianocami????
kontrakcie mám od soboty, hlavne večer, dúfam, že až po sobote to bude, dievčatá by boli asi veľmi smutné
😕 keby som bola na štedrý večer v nemocnici 😒
@mimuska2 tak ty si teda šikovnica 🙂 to pečieš pre celú rodinu? síce je pravda, že ja som už jedne pojedla 😝
@martinka8 vieš, že ani mňa nejako neberú tieto Vianoce, stále myslím na drobca ako ty 🙂 a ako povedal môj muž koláče majú aj v obchode a cukrárni 😉
@zuzulik21 ja som sa tam bola dole na ordinácii objednať- tam ma poslala moja Dr. a nečakala som skoro vôbec 🙂
kocky zajtra rano na mna myslite idem na kramare na poradnu tak dufam ze uz bude vsetko ok.
Tak mame po poradni,ta sa vlastne dnes ani nekonala iba monitor.poradna az 29
sofa
to pisala mija dcera
tak ja idem na nejake nepecene kolace 🙂 musime zacat zlahka..... hehehe 😀
A bola som dnes u svojej gynekologicky tak mi dala vseetky posledne vysledky, vsetko zapisala a rozlucila sa so mnou, ze sa stretneme po sestoneseli..... strasidelne 😝 ze to uz naozaj prislo....
Ahojte maminky, je tu niektora s terminom 19.1., ktora ide rodit do Sace?
@bboossoorka este sa drzis?co to znamenalo to sofa?🙂
@mimuska2 🙂 vysledky OK, aj vyter bol v poriadku, okrem pecenoviek samozrejme .... tie su stale zle, ale su lepsie ako boli, tak vsetci veria ze po porode sa da vsetko do normalu.
A spravila som dnes karamelove burizonove gule a kokosove gulky, vsetko nepecene, taze soom sa len tak dzabkala 🙂 ale zajtra idem robit linecke 🙂 tak konecne zapnem aj ruru.
A to preco ti spravili len monitor a nie aj poradnu? to sa budes zase koli tomu trepat do nemocnice 40km????
zajtra sa ideme fotit, teda brusisko ideme fotit 🙂 do atelieru aj s mojim drahym, tak ked budu fotky tak Vam dam vediet, celkom sa tesim 😀
Tak musim to aj ja dnes dat 😀
UZ LEN 22 DNI......... 😉
Jupi tesim sa. Pekný den Vám prajem kočky, ja idem na tie linecke dnes, celkom som sa aj dobre vyspala tak idem na to 🙂
@solinkarka ahojky..mozem aj ja do sukromnej temy?termin mam v januari
ahojte, no ja som dnes po poradni CTG je OK, otvorená som cez 2 cm a ak vydržím sviatky tak okolo 29 tého by som mala rodiť=)

Ahojte, neviete mi poradit o kolkej mam is na CTG na Rastislavku??? Je lepsie ist rano alebo poobede???
Dakujem....