icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

zuzulik21
19. dec 2011

Ahojte, neviete mi poradit o kolkej mam is na CTG na Rastislavku??? Je lepsie ist rano alebo poobede???
Dakujem....

nikus5
19. dec 2011

Tak už som sa aj ja včera konečne dostala k pečeniu - medovníčky aj vanilkové rožky hotové a mám čo robiť, aby som ich nepojedla 🙂

martinka8
19. dec 2011

@zuzulik21 ja chodim stale okolo druhej, a je to ako kedy, niekedy je vela zien a niekedy necakam a rovno idem dnu 🙂 Ale v podstate im to ide rychlo stale takze je to asi jedno. 🙂

zuzkahom
19. dec 2011

Ja som si uz tiez pripravila cesto na medovnicky. Dnes vecer ich povykrajujeme so syncekom.

zuzulik21
19. dec 2011

@martinka8 dakujem, tak skusim zajtra...alebo v stredu 🙂

mimuska2
19. dec 2011

Ahojte tak nape enych 6 druhov a ece ma cakaju take 3 4.zajtra mam prvu poradnu na kramaroch tak dufam ze tam ma uz necakaju uz ziadne zle spravy.

martinka8
19. dec 2011

Tak ale uz sa zacinam hambit dievcata.... ja som este nic nenapiekla 😀 Vy ste fakt veeelmi sikovne vsetky, mna to toho roku nejako neberie, ani cele Vianoce, alebo sa najviac tesim na svojho drobca maleho. Ale mam stromcek postaveny a aj darceky vsetky nakupene a zabalene 😎
Zajtra hadam aj nieco napeciem.... uvidim ako sa mi zase nebude chciet... a tak to prekladam zo dna na den a nakoniec to asi ani nestihnem 😀
Ako sa inac citite? zatial vsetko OK? Ziadne babo sa nam nenarodi este pred Vianocami????

larosa
19. dec 2011

kontrakcie mám od soboty, hlavne večer, dúfam, že až po sobote to bude, dievčatá by boli asi veľmi smutné
😕 keby som bola na štedrý večer v nemocnici 😒
@mimuska2 tak ty si teda šikovnica 🙂 to pečieš pre celú rodinu? síce je pravda, že ja som už jedne pojedla 😝
@martinka8 vieš, že ani mňa nejako neberú tieto Vianoce, stále myslím na drobca ako ty 🙂 a ako povedal môj muž koláče majú aj v obchode a cukrárni 😉
@zuzulik21 ja som sa tam bola dole na ordinácii objednať- tam ma poslala moja Dr. a nečakala som skoro vôbec 🙂

larosa
19. dec 2011

joooj skoro som zabudla, dnes prišiel Ježiško 🙂 a potešil ma 🙂 a svieti v tme 🙂 a dajú sa nastaviť rôzne teploty, tak využijem pri drobcovi 🙂 juchúúú tak sa teším 🙂 som sa musela pochváliť 😉

mimuska2
19. dec 2011

@larosa peciem iba pre mna a mojho ale chcem odniest aj babke ktora je natom zdr velmi zle a cakame vela vela navstev🙂drzim ti palce aby si vianoce stravila este domka🙂
@martinka8 no ved pri najhorsom nakupis a je🙂pzerala aom maju dobre akcie na vianocne kolace.

mimuska2
19. dec 2011

kocky zajtra rano na mna myslite idem na kramare na poradnu tak dufam ze uz bude vsetko ok.

nikus5
19. dec 2011

@larosa s tými kontrakciami som na tom podobne, zajtra idem do poradne,tak som zvedavá, čo bude /inak termín mám 5.1./ , tiež by som chcela byť na Vianoce doma, lebo tí moji dvaja by to asi dosť ťažko niesli 😒

mimuska2
20. dec 2011

Tak mame po poradni,ta sa vlastne dnes ani nekonala iba monitor.poradna az 29

bboossoorka
20. dec 2011

sofa

to pisala mija dcera

martinka8
20. dec 2011

tak ja idem na nejake nepecene kolace 🙂 musime zacat zlahka..... hehehe 😀

A bola som dnes u svojej gynekologicky tak mi dala vseetky posledne vysledky, vsetko zapisala a rozlucila sa so mnou, ze sa stretneme po sestoneseli..... strasidelne 😝 ze to uz naozaj prislo....

selenka7
20. dec 2011

Ahojte maminky, je tu niektora s terminom 19.1., ktora ide rodit do Sace?

mimuska2
20. dec 2011

@martinka8 somnou sa takto rozlucil minuly tyzden.
A ty si sa nam odhodlala na pecenie🙂dufam ze si mala vsetky vysledky v poriadku🙂

mimuska2
20. dec 2011

@bboossoorka este sa drzis?co to znamenalo to sofa?🙂

martinka8
20. dec 2011

@mimuska2 🙂 vysledky OK, aj vyter bol v poriadku, okrem pecenoviek samozrejme .... tie su stale zle, ale su lepsie ako boli, tak vsetci veria ze po porode sa da vsetko do normalu.
A spravila som dnes karamelove burizonove gule a kokosove gulky, vsetko nepecene, taze soom sa len tak dzabkala 🙂 ale zajtra idem robit linecke 🙂 tak konecne zapnem aj ruru.
A to preco ti spravili len monitor a nie aj poradnu? to sa budes zase koli tomu trepat do nemocnice 40km????

martinka8
20. dec 2011

zajtra sa ideme fotit, teda brusisko ideme fotit 🙂 do atelieru aj s mojim drahym, tak ked budu fotky tak Vam dam vediet, celkom sa tesim 😀

larosa
20. dec 2011

@martinka8 a daj ich tu 🙂)) pokukáme 😀

zuzkahom
20. dec 2011

@selenka7 cauko,oficialny termin mam az na 26.1.no vyzera to aj skor o 2tyzdne dufam a idem do Sace. Neviem sa dockat 🙂

mimuska2
20. dec 2011

@martinka8 no zasa pojdem 29 na poradnu a monitor.kazali aby som sa objednala na ult ale jediny volny termin tento rok je zajtra a ja sa zasa nebudem trepat tak daleko takze mam zavolat v januari.

selenka7
21. dec 2011

@zuzkahom No, ja sa tiez obavam, ze to bude skor 🙂) lebo malicka je vraj dost velka, uvidime. Dnes tam idem prvykrat do poradne. Vidim, ze Ty uz si skusena mamicka, mna caka premiera. Rodila si tam aj prvykrat? Ja by som chcela nadstandardnu porodnu salu, uvidime ci bude volna.

zuzkahom
21. dec 2011

@selenka7 aj prve som tam rodila a bola som veeelmi spokojna. Nadstandard uvidis ako sa bude dat, lebo nie vzdy je volny ...

martinka8
21. dec 2011

Tak musim to aj ja dnes dat 😀
UZ LEN 22 DNI......... 😉
Jupi tesim sa. Pekný den Vám prajem kočky, ja idem na tie linecke dnes, celkom som sa aj dobre vyspala tak idem na to 🙂

siuzun
21. dec 2011

@martinka8 Ja idem dnes tiež ešte piecť také kávové malé koláčiky. včera som dopiekla tie perníčky obaľované v čokoláde.... Mňam sú vynikajúce, len ešte musia trošku zmäknúť... 😀 Tak prajem nech sa ti vydaria koláčiky.... 🙂

majkatri3
21. dec 2011

@solinkarka ahojky..mozem aj ja do sukromnej temy?termin mam v januari

mimuska2
21. dec 2011

Ahojte dnes vsetky pecieme aj ja este dopekam nejake kremove🙂
@martinka8 ale sa nam to krati,nejako to letiii🙂

tamaska
21. dec 2011

ahojte, no ja som dnes po poradni CTG je OK, otvorená som cez 2 cm a ak vydržím sviatky tak okolo 29 tého by som mala rodiť=)