icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mimuska2
30. dec 2011

@martinka8 ako si natom?

larosa
30. dec 2011

@mimuska2 už je máma 😀
včera podvečer sa narodila Eliška a šťastná mamička je @tamaska
a máme ďalšie bábo 🙂 narodilo sa v noci a šťastná mamička je @martinka8, volá sa Liliana 🙂
blahoželám kočky, nech ste zdravé 😀 všetky štyri 😵

mimuska2
30. dec 2011

@larosa o tamaske som citala vcera ale martinka sa uz neozvala🙂jej tak uz to maju za sebou🙂
BLAHOZELAM KOCKY🙂

larosa
30. dec 2011

@mimuska2 hej písali mi sms, tak som dala aj nejaké bližšie info 😀 normálne im aj závidím 🙂 tak rada by som to mala za sebou...keby som teda mohla preskočiť fázu pôrodu 🙂 a bábo na rukách...drž sa aj ty 🙂

mimuska2
30. dec 2011

@larosa no babo uz doma a ten 100kg brucho dole.
No ved aj ty sa opatruj🙂ako sa chystas silvestrovat?

larosa
30. dec 2011

@mimuska2 sme pozvaní ku kámošom, ale nechce sa mi ☹ boli sme min. rok- bolo super, teraz keď povedali koľko tam bude ľudí, tak sa mi nechce...a spali by sme potom u našich- lebo bývajú bližšie, ale museli by sme autom- pešo v noci s dvoma deťmi by to bolo o držku- muž chce oslavovať a ja budem šoferovať...min. rok bol sneh a mali sme sánky a hlavne nebola som týždeň pred pôrodom☹ tak neviem, teraz sme u našich už tretí deň a chcem ísť konečne domov!!! ale mama je preč, otec chorý, tak sa oňho starám a treba aj kŕmiť kury, psa a mačky, tak toto robí drahý 😀 proste nechce sa mi nič a muž chce strašne ísť, kúpil si už obrovský ohňostroj, kopec svetlíc a podobne- jak malé decko, včera niečo pustil deťom, ale zvyšok na silvestra...bleee....on je totižto niekedy obrovské decko- na Vianoce dostal autíčko na diaľkové ovládanie, keby si videla tie oči rozžiarené 😀 nič iné mu ani netrebalo 🙂
takže tak 🙂 dajako som sa rozpísala 😀 a čo vy? doma? či návšteva?

zuzky1104
30. dec 2011

@larosa jooj, tak to sa Ti vobec necudujem, ze nemas chut ist medzi kopec rozjarenych ludi 😀 a navyse aj soferovat v noci, joj toto nie, ved este bude tych silvestrov , teraz pred porodom, nastastie ja toto neriesim sme doma a hotovo.... 🤐

zuzky1104
30. dec 2011

jeeej , co to citam, uz mame babetka a stastne maminky, vsetkym srdecne gratulujem, drzte sa kocky 🙂

zuzky1104
30. dec 2011

@larosa a z coho a moze boliet obluk pod rebrami, ze babo tlaci?a co s tym ma hematologia? a teraz sa mas ako?

larosa
30. dec 2011

@zuzky1104 s tým silvestrom aj ja hovorím...boli a budú 🙂
na hematologiu som musela lebo som anemická a konečne si Dr. spomenula, že som mala ťažkú trombocytopeniu(slabá zrážanlivosť krvi) pred niekoľkými rokmi- tak preventívne 🙂 a tam mi primár povedal- železo dvakrát denne 😀 toť vsio 😀
oblúk ma asi bolí ako ma bábo tlačí- aj pri dievčatách ma bolel, ale nie tak silno a nahmatala som tam nohu, teraz nenahmatám nič a neskutočne to bolí, ale jja som povedala aj, že sa mi zdá, že pohyby sú nejaké slabé a on, že spolu s tým oblúkom dačo s pečeňou- krv hne)d šla na pečeňové testy a tie boli OK- ináč vraj v ten deň vyvolávačka alebo sekcia ☹ no neviem čo je horšie...
a ty ako? všetko OK?

mimuska2
30. dec 2011

@larosa no mi asi pojdeme k babke tam sa stretavame cela priatelova rodina.
Tak to mas teda veseleho muzika🙂aby sa nehadal keby ste mali chlapca o auticka
😀 tieto sviatky su take nijake s tym bruchom sa mi nic moc nechce a hned som unavena tak to bude silvester 😉

larosa
30. dec 2011

@mimuska2 už som bola na silvestra tehotná-dvakrát, ale tesne pred pôrodom je to už o ničom, ani na Vianoce som sa nejako netešila, a ani na Silvestra nejako nemyslím 😒 môj mužík je veľký srandista 😀 on chcel vrtuľník na diaľkové, ale bol dosť drahý, tak sa potešil aj autíčku, lebo jedno už rozbil a občas požičia aj dievčatám 😀

siuzun
30. dec 2011

@zuzky1104 mne sa už ten termín blíži. Streda je to čo nevidieť ak uvidíme ak to nebude do stredy potom od 5. nastupujem do nemocnice.... Ty to máš ešte také dva týždne no ale môže to prísť aj skôr.... Len neviem čo tak pozerám aj v okolí detičkám sa moc nechce na svet tak si pobudnú aj o týždeň dlhšie... 😝

siuzun
30. dec 2011

@martinka8 Teba nejako trápia to je hrúza no uvidíme možno to už dnes máš za sebou.... 😀
A ďakujeme za info. že @ tamaska to už má za sebou to je super správa tak gratulujem a nech ste zdraví.....

siuzun
30. dec 2011

@larosa Tak to potom čakáš už štvrté dieťa nie? 😀 Je to sranda keď muž vo veku sa hrá s autíčkami a to máš dve dievčatká????? A teraz to bude chlapček keď muž dostal to autíčko???? 🙂

larosa
30. dec 2011

@siuzun čakám tretie 🙂 a mám dve dievčatká 🙂 tehotenstvo teraz, je také o ničom- z nedostatku slnka mám depku :-/ a nejako ma tie sviatky neberú 🙂 aj tak mám radšej Veľkú Noc 😀
mužík je srandista, no on si jedno autíčko kúpil sám, asi pred 5 rokmi, ale už sa mu pokazilo a teraz som mu chcela urobiť radosť 🙂 on má rád také veci, tak ho rada poteším 😀 povedala by som, že to sú také sny z detstva, ktoré sa pomaly plnia....a stále neviem čo to bude 😀 možno už aj chlapček 🙂
Martinka8 už má bábo- písala som vyššie... dnes v noci to bolo 🙂 Lilianka

siuzun
30. dec 2011

@larosa Ja som začala čítať stranu 52 a keď som sa dostala ďalej všetko mi postupne došlo 😀 len som čítala a zároveň odpisovala neuvedomila som si že ste to všetko písali včera.... A tým štvrtím som myslela muža hi hi 😀 len som to napísala trošku blbo 😕 Ja zbožňujem Vianoce 😀 ja zas neznášam Veľkú noc ten sviatok je pre mňa utrpenie ☹ a už som sa mu vyhla aj minulý rok tak uvidíme možno si aj tento rok urobíme nejaký pekný výlet aby som nemusela byť doma..... 😝

zuzky1104
30. dec 2011

@larosa tak to je dobre , ze vysledky su ok, mna zase tlaci pod pravym oblukom, co tam je? ale nie je to na nevydrzanie, inak ma trapi ten tlak, ale , co som vysadila magnezium je to ovela ovela lepsie. Baby ja som taka netrpezliva to druhe tehotenstvo, najma vsak teraz, kludne by som rodila teraz ked skoncim 38tt....no mozno to tak aj bude, alebo si este pockam, to je uz jedno, vydrzat! Ja asi tiez radsej Vianoce, ale tieto som nebola velmi psychicky fit prave koli tehu, ale urcite cely zivot napriek tomu budem na tohtorocne vzdy s laskou spominat 😉

mimuska2
31. dec 2011

@larosa aspon mas doma veselo🙂musite byt skvela rodinka🙂
Su tie sviatky pred porodom take onicom aj pre mna.vsetko tlaci boli chrbat...
Este nevies co to bude?budes mat prekvapenie v novom roku🙂

mimuska2
31. dec 2011

@zuzky1104 ty si teraz vysadila magnezium kvoli tlaku?mne ho v stvrtok predpisal navtlak🙂
@siuzun ja som natom s velkou nocou podobne ako ty.nemusim ten sviatok vobec🙂

bboossoorka
31. dec 2011

ahojte baby ja mam pocit že dens to bude....od noci silne kontrakcie normalne sa bojim porodu

mimuska2
31. dec 2011

@bboossoorka jej,vydrz🙂drzim ti palceky moc🙂niesi este v nemocnici ze?

larosa
31. dec 2011

@siuzun tak to s tým štvrtým som teraz pochopila 😀 a máš úplnú pravdu, niekedy je s ním viac starostí ako s deťmi 🙂
@zuzky1104 no mňa tam tlačila nožka predtým...a myslím, že je tam pečeň, žlčník a na to všetko môže tlačiť, tak z toho môže byť bolesť...drž sa nejako to už len vydržíme
ako vidím som jedna z mála čo má radšej Veľkú Noc 😀
@mimuska2 dakedy máme až príliš veselo 🙂 deti sú u našich a my sme spali do dvanástej 😀 paráda...oddýchla som jak dávno nie, asi sa dám presvedčiť na ten silvester 😀
@bboossoorka drž sa...myslím na teba 😀 držím palce 🙂 neboj, raz si to zvládla a teraz to nebude horšie, len my už vieme do čoho ideme a čo máme čakať... nech to dobre dopadne 🙂 a všetky košičanky ma predbehnú 😵

mimuska2
31. dec 2011

@larosa ja sa na silvestra moc netesim bo ani psa nemame kam dat bude to jeho premiera🙂vsetky januarovky su pomaly decembrovky vsimas?

mimuska2
31. dec 2011

@bboossoorka teraz ma napadlo,ze mozno budete mat prve polnocne babo nie? 😀

siuzun
31. dec 2011

@bboossoorka Tak na to myslím aj ja že či to bude niekto odtiaľto kto porodí o pol noci alebo po pol noci 😉 tak ti držíme palčeky možno ti aj prezident zagratuluje hi 😀

siuzun
31. dec 2011

@mimuska2 Aj ja som si to všimla že väčšina rodí teraz a aj ja som dúfala že to bude v decembri 😀 no a ako vidím tak to bude až v januári 😝 .... no čo už 🙂

siuzun
31. dec 2011

Dnes je pohoda spravila som si horúcu čokoládu dala do nej šľahačku a nohy vyložené idem zapnúť telku možno niečo pôjde a dám si papučkovú kultúru..... 😎 😀

siuzun
31. dec 2011

Ak by som sa už neukázala tak prajem krásneho Silvestra..... 😀

michaelka5
31. dec 2011

ahojte baby, tym co uz to maju za sebou gratulujem a nech su deticky zdrave, a v Novom roku posluchaju 🙂, a nam co este cakame zelam vela trpezlivosti... lebo mne to brusko uz ide na nervy ☹, tesim sa na krpceka ale uz nevladzem...tak veseleho silvestra zelam. ja budem z januaroviek asi rodit posledna, lebo drobec sa usalasil v tureckom sede a sedka si a sedka, vobec sa nas tento svet nechysta.