icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

siuzun
2. jan 2012

@zuzky1104 Ja v to dúfam že to nebude až také strašné 😕 a epiduralku sa zatiaľ nechystám.... Jednak to stojí dosť Euráčikov a na druhej strane sa utešujem že to všetko zvládnem veď dlhšie ako 16 hod to hádam nebude trvať stále v bolesti........či??? 😀

liinda
2. jan 2012

@siuzun ahoj.dakujem za privitanie. 🙂

liinda
2. jan 2012

ja som mala prve bez epi aj ked som ju chcela ale sestricka ma prehovorila nech si nedavam,tie bolesti prezijem.chvala bohu to trvalo len 4 hodiny a tu poslednu hodinu boli bolesti take ake mali byt,tak dufam ze teraz to nebude dlhsie.ale dalo sa to prezit . 😉 teraz som chcela tiez epi,ale v nemocnici kde budem rodit mi ju nechcu pichnut a inde rodit nechcem.aj tak si myslim ze to je naozaj dost penazi radsej za to kupim nieco detom 🙂

chorucka
2. jan 2012

ahojte a kolko to stoji

tinika3
2. jan 2012

Aj ja som ešte tu, mamičky. Tiež mám pocit, že to do TP 6.1. nebude. Aj keď od rána mi brucho tvrdne pričasto, aj teraz je ako skala, ale zatiaľ bez bolesti. zajtra by som chcela ísť ešte na prípravu, minulý týždeň nebola, tak som sa o tom dýchaní nič nedozvedela. Snáď zajtra. A potom 5-teho ešte do poradne. Tiež by som nerada prenášala. Tamaske gratulujem ku krásnemu synčekovi 🙂

larosa
2. jan 2012

ahoj žienky 🙂

larosa
2. jan 2012

@tamaska ešte raz blahoželám 🙂 to je super, že si už doma 🙂 ako malý chrústik? spinká a papká dobre? držte sa 🙂 keď oddýchneš daj foto.... 😵

larosa
2. jan 2012

@chorucka epidurál stojí v každej nemocke ináč, v Košiciach asi 85€ a myslím, že tak podobne je to všade 🙂 ja som si stále hovorila, že zajtra to bude lepšie 🙂 tak budem aj teraz 😀

nikus5
2. jan 2012

Žienky, prajem krásny a šťastný celý nový rok, blahoželám k bábätkám a nám ostatným rýchly a dobrý pôrod 🙂
mňa to čaká zajtra - už ostávam v nemocke a vraj to "rozbehneme", tak ma pomaly už "obchádzajú" divné pocity

liinda
2. jan 2012

no u nas epi stoji,aspon mi vraveli 180€ a v bratislave tusim 150€.tak neviem isto ale ked v kosiciach 85€ to je teda rozdiel. 😒

larosa
2. jan 2012

@nikus5 drž sa moja 🙂 rodíš v PO?

nikus5
2. jan 2012

@larosa dík, áno v PO, v monobloku 🙂 a Ty ako?

larosa
2. jan 2012

@liinda tak to je veľký rozdiel 😕 a brutálna cena 😨 ja som sa pýtala, ale k tretiemu by to bolo zbytočné 🙂 keď som vydržala prvé aj druhé bez 😀 a moja Dr. vravela, že mám si radšej kúpiť topánky 😀

larosa
2. jan 2012

@nikus5 zatiaľ OK, skúšame to urýchlliť 😀 ešte mi treba napísať prácu z toho úžasného projektu z AJ ☹ nemám ani čiarku, a v stredu by sme chceli osláviť meniny dievčat, tak uvidíme, ale mohlo by to už prísť 🙂 potom daj vedieť všetko 😀 držím palce,
ja rodím v starej KE 🙂

nikus5
2. jan 2012

@larosa dík, určite sa potom ozvem /ale až keď budem doma/, budem Ti držať palce, aby si všetko zvládla a hlavne stihla 😉 a dievčatám všetko najlepšie 🙂 🙂

zuzky1104
2. jan 2012

@tamaska jeeeej gratulujem, tak Vy ste uz aj doma, to je super, tak budte zdravucky a opatrujte sa 🙂 a co porod, ako to prebiehalo...?

zuzky1104
2. jan 2012

@siuzun zlata....nie nebude to take strasne, urcite 😉

zuzky1104
2. jan 2012

@larosa vazne..to je take drahe..?

martina97
3. jan 2012

Caute babenky.Chcela som sa opytat ci sa uz mam chystat do nemocky...Vecer ma bolelo v podbrusku(jak pri mrche),ale potom to prestalo,ale dnes rano som sa zobudila na tu istu bolest...Vcera som bola na poradni v nemocnici a doktor mi vravel,ze malinka je uz nizko.Termin mam az16...

zapka21
3. jan 2012

@martina97 mne doki povedal, ze do nemocnice mam ist, ked mi bud odtecie plodova voda alebo budem mat pravidelne kontrakcie kazdych 5-7 minut. Aj ja mam moju malu velmi nizko, tiez ma sem-tam pobolieva podbrusko, ale to sa len telo pripravuje 🙂 A panva tiez uz pobolieva 😀

mimuska2
3. jan 2012

Ahojte zienky my stale nic a asi ani tak skoro nebude.5 idem na poradnu tak uvidime.

zuzkahom
3. jan 2012

baby, na mna prisli nad ranom pravdepodobneposlickovia ale bola to brutal bolest. Opakovalo sa to. Uz som myslela, ze idem rodit - fakt. Chcem sa spytat ci aj vy ste mali bolestive poslicky? Pretoze s kontrakciami uz skusenost mam z predosleho porodu, tak to viemporovnat...a toto nebolo daleko. MUDr.mi povedala, ze sa mam sledovat a uvidime.

larosa
3. jan 2012

@zuzky1104 no, si predstav 😝 a v Šaci dokonca 140€...takže dosť brutál, ale keďže pre násto nie je premiéra a vieme čo nás čaká, tak už to asi nejako dobojujeme 😀

larosa
3. jan 2012

@mimuska2 ešte oddychuj 🙂 najprv idem ja 😀 keď ma predbehneš aj ty, tak ... budem zlááá 😠

tinika3
3. jan 2012

@mimuska2 Aj ja idem 5. do poradne, Deň pred termínom. Ale odvečera bruško tvrdne. A dosť sa dole nad mechúrom hniezdi. Aj som povysávala celý byt, teraz ešte poumývam dlážky, a dúfam, že tomu nejako napomôžem. 🙂

larosa
3. jan 2012

@zuzkahom aj u mňa sú bolestivé kontrakcie, ale myslím, že sú to len poslíčkovia, lebo trvá to minútku dve a potom nič a niekedy sú ako ozajstné, hlavne ráno keď vstávam a treba mi na WC- celú noc prespím a nechodím na na WC a ráno to je des 😝 ešte máš trocha času alebo sa poponáhľa?
@zuzky1104 @zuzkahom Zuzky a kde rodíte?

ináč všetkým vám želám krásny deň 🙂

tinika3
3. jan 2012

@zuzkahom Mne len tvrdne bruško, trochu ma zabolelo, pri otáčaní v noci zboka nabok, ale ešte to asi nebolo ono, dúfam, že sa nepreľaknem, keď to príde naozaj.

mimuska2
3. jan 2012

@tinika3 pre mna v noci sa otocit z jedneho boku na druhy je hroza.boli ma to vzdy tak ze sa preberiem takze som sa uz dlho nevyspala.
@larosa kedy mas tp?ja sa zatial na porod necitim🙂

mimuska2
3. jan 2012

@larosa aj tebe pekny dnik 😉

tinika3
3. jan 2012

Ja sa musím pri otáčaní posadiť, keď sa už chystám ľahnuť, tak musím ísť na wc, potom nemožno zaspať,tak len pozerám na hodiny a nemôžem sa rána dočkať.