icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

siuzun
4. jan 2012

@cakaja Takže moja dnešná poradňa dopadla fakt dobre. Otvorená som na 2cm a že už mám aj menej plodovej vody a vraj stačí len šťuchnúť 😀 a pôrod sa začne tak od zajtra idem ležať do nemocnice 😒 a uvidíme čo povedia tam či to už vyvolajú alebo ešte chvíľu počkajú neviem uvidím zajtra ráno... A tebe tiež držím palčeky aby to už bolo tento týždeň.. Vieme obe že toto čakanie je hrúza a aj mňa sa každý pýta že čo to ešte stále nosím, že či som to už nemala mať za sebou... A každému stále vysvetľovať ani mňa nebaví.... 😕 Tak veľa šťastia prajem... 😀

siuzun
4. jan 2012

@zuzky1104 Joj ja na to už ako čakám..... 🙂 Stále dúfam že to bude dnes a bude po tom. Dnes je termín možno to bude aj do rána.... 😀 Ak nie zajtra mu trošku pomôžu a mohlo by to byť.... 😵

siuzun
4. jan 2012

@tinika3 Neboj nič ono to príde... 😀 Ja mám tiež teraz menšie bolesti a kope ma prvý deň dosť dole takže sa už asi tlačí ..... SUPER 🙂 Ale bolesti to zatiaľ nie sú tak budeme čakať..... 😕

siuzun
4. jan 2012

Tak sa tu zatiaľ majte a potom dám vedieť ako som dopadla dúfam sa tu ešte nejaká ukážete.... ☹ a budeme si radiť čo a ako ďalej lebo ja ako prvo rodička sa budem aj prvý krát starať o bábo a všetko bude pre mňa nové..... 😕 Tak baby prosím potom píšte..... Ďakujem 😀

liinda
4. jan 2012

@siuzun ahoj.tak sa drz.dzim palce a nech to mas rychlo za sebou.budem mysliet 😉 mne poradna nedopadla bohvie ako ale uz 3 tyzdne sa ani nepozerali lekari ci sa otvaram,iba ultrazvuk,lebo moj lekar je na dovolenke. 😒 akurat povedal lekar co zastupoval ze to moze prist uz kedykolvek....no v pondelok tu budem mat uz mojho lekara tak som zvedava na co pride....

tamaska
4. jan 2012

ahojte, dnes ráno o 7,35 sa narodila malá princezná mamke Larose.

tamaska
4. jan 2012

@larosa Gratulujemeee 🙂 🙂 🙂

mimuska2
4. jan 2012

@tamaska jej to je super🙂akurat vcera pisala ze aby som ju nepredbehla🙂

mimuska2
4. jan 2012

@larosa gratulujem ti moja🙂malej prajem co najviac zdravicka a stastia🙂cmuk

tinika3
4. jan 2012

@siuzun Aj ja mám zajtra poradnu, tak som zvedava na novinky.

tinika3
4. jan 2012

@siuzun mne sa už rodina smeje, že nedonesiem vianočný darček, ale veľkonočné vajíčko.

cakaja
4. jan 2012

@siuzun Držím ti moc moc palčeky, neboj sa zvládneš to, a za chvíľku to budeme mať všetky za sebou a budeme šťastné mamičky a budeme si vymieňať rady ohľadne bábätiek.... Ja sa dnes cítim tak akosi inak, malé cítim stále nižšie a nižsie tak sa možno posúva, uvidíme, ale pokial do utorka nič tak si vybavím lekára na vyvolanie - strýko je doktor a jeho veľmi dobrý kamarát je primár na gynde tak sa ma možno ujme, ale to nechávam ako poslednú možnosť, pokiaľ sa malé fakt nebude pýtať skorej .... to ty uz určite dovtedy budeš šťastná maminka s malinkým bábätkom v náruči a možno už aj doma 🙂 potom daj vedieť ako si dopadla, stretneme sa tu už s našimi ratolesťami 🙂 Držkaj sa .... 😉

pemimigo
4. jan 2012

@elviska666 no ja som natom presne tak isto :D a tiez cakam co mi zajtra v poradni povedia 🙂

zuzky1104
4. jan 2012

@siuzun jeeej, tak to je vyborna sprava, super , drzim palce, potom urcite napis

ja dnes na poradni, len na spicku prsta, mala ma 3100g, a pupok okolo krku ☹
joj aj ja uz chcem...a najlepsie bez bolesti 🙂

zuzky1104
4. jan 2012

@larosa Gratulujem!!!!! 🙂

siuzun
4. jan 2012

@larosa Gratulujem a potom chceme vidieť foto keď budeš oddýchnutá...... 😀

zuzky1104
4. jan 2012

@siuzun joooj myslim na Teba, ze ako budes tejto noci spat,a ci vobec 😉
ja by som asi nezaspala, co nie je dobry priklad 😀 takze len spinkaj pekne, uff

tehua
4. jan 2012

pirdavam sa do klubu, koncom januara mam planovany cisarsky...
pocujte, maminy so starsim dietatom, ako ho zvladate v tomto velrybacom stave? ja mam 1,5-rocneho certa, ktoreho treba vyberat z postielky, prebalovat (boj o holy zivot a holy zadok) a v jednom kuse ho zbierat zo schodov, zo stola, nahanat po izbe, kde mi cely den robi naschvaly...

cakaja
4. jan 2012

Baby aj vy máte také opuchnuté nohy ako ja??? Mám ich ako shrek - možno aj ten ich má chudšie... myslíte si, že už aj to je predzvesť toho, ze uz to je fakt za dverami....???

mihouk
5. jan 2012

@tehua Ahoj, aj ja sa pridavam do klubu. Mas moj obdiv, 1,5rocny da teda cloveku riadne zabrat. My mame 2,5 rocneho, tiez to nie je vyhra za nim behat, ale ked to na mna pride, tak si lahnem na 20min a on sa v pohode hra sam, za co som mu vdacna. A je teraz v obdobi pomahania, aj vcera v obchode niesol kosik a potom mi to vylozil na pokladnu a citil sa ako velky chlap. 😀 Ale to zdvihanie je asi rovnake, iba ten nas ma 17kg 😝
@cakaja Opuchnuta som aj ja a to riadne. Prve tehu som mala v lete, tak som sa tentoraz potesila ze to nebude az take hrozne, ale je to tusim horsie, takze zima-nezima, je to na figu. Dufam aj ja ze uz je to za dverami, ale predzvest porodu to nie je ☹
Ozaj skusa niekto caj s malinovych listov, ananas, stiplave a podobne babske recepty na vypudenie drobcov????

mimuska2
5. jan 2012

Sedim na poradni a som straaasne zvedava ako dnes dopadnem.drzte palceky

mimuska2
5. jan 2012

V januari nemozu byt chlapi pri porode na kramaroch.aj tak moj drahy necel ist☹

cakaja
5. jan 2012

@mihouk Ja mám odskúšané už úplne všetko (okrem toho ricínového nápoja), a nič, ale asi to treba opakovať v pravideľných intervaloch .... No keby je leto, tak to by bolo asi fakt hrozné s tými nohami.... no znova len čakať a čakať 🙂 ale už som sa s tým nejako zmierila, nemáme inú možnosť ako čakať kedy sa drobcom zachce ísť von.... ale my maminky by sme to uz chceli mať najradšej za sebou, to čakanie je o nervy ....

zuzky1104
5. jan 2012

@mimuska2 Drzim palce na poradni, napis potom, a preco chlapi v januari nemozu byt pri porode, to je akoze co?? 😀

lucif1
5. jan 2012

Robili vám UZV po 30 týždni? Mne Mudr. povedal že sa už nerobí kôli poisťovni a ani prietoky 😨 a niektoré babulky tu písali že im to robili 😒 už som s toho na nervy....brucho mi tvrdne stále viac a mudr. ma ani nepozrie 😖

mihouk
5. jan 2012

@mimuska2 To akoze preco??? V com je januar iny??? Toto ma vie neskutocne nahnevat (ok tvoj tam nechce byt, ale co keby si chcela niekoho ineho pri sebe), mat rodinu pri sebe je tvoje najzakladnejsie pravo v nemocnici. Prave preto by som nikdy nechcela rodit na SK, ja mozem ma mm pri sebe cely cas aj keby som mala cisarsky a to nehovorim ze zadarmo. Ale dakujem, mozno moj zvyseny adrenalin, tu malu potvorku vyduri, uz skusam hocico. 😀
@cakaja Ozaj na opuchnute nohy mi mama spominala, zabaly z praslicky, ja som ju nezohnala, ale zevraj to pomaha, aj ked uz je na to asi neskoro 😒

janurka1
5. jan 2012

@lucif1 mne normalne robila dokina uzv v každej poradni až do konca , zato prietoky mi nerobili vôbec, ale aspon som bola kludna ked mi drobčeka vždy skontrolovala cez uzv a aj som si ho videla na obrazovke ... asi to zaleži od doktora.... a aj mne bruško veľmi často tvrdlo takže ťa viem pochopiť ... 😒
a @mihouk no tak to je naozaj sila že nepúšťajú ocinov k pôrodu to je jedno kedy, je to obrovská pomoc pre ženu ked je pri nej manžel. Môj pri mne bol a dodalo mi to toľko sily že teraz s radosťou spomínam na pôrod 🙂

Inak ak by ste si chceli pozrieť maminky a buduce maminky nejaké háčkované čiapočky pre svoje miminká tak mrknite tu :https://https://www.modrykonik-pro.sk/katalog/firma/jan...

zuzky1104
5. jan 2012

@lucif1 moj dr.mi robi kazdy druhy tyzden USG, plus prietoky

marekdani
5. jan 2012

@lucif1 mne moja doktorečka robí UTZ pri každej návšteve v ambulancii a prietoky tiež / asi posledné 2 mesiace) pravidelne... Dokonca posledné 3 poradne ma už kontrolovala aj zo spodu... som maximálne spokojná!!!!

zuzkahom
5. jan 2012

ja mam tiez uzasnu doktorku - zlata, mila, ludska, no hlavne odboricka