icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

katun
14. jan 2012

baby aj ja stale cakam. a je to o to horisie, ze lekar mi vravel, ze do vianoc porodim, aby som nikam necestovala. a tak tvrdnem v BA aj sviatky som tu stravila prvykrat v zivote,.. a maly nic, rastie, uz ma aj styri kila asi, a von sa zjavne nechysta .. prvy siel o mesiac skor a tomuto je zjavne v brusku dobre 🙂

mihouk
14. jan 2012

@katun Ale ved mas termin az 21.???? Mne tiez vsetci hovorili, ze to do noveho roka nevydrzim, normalne som sa namotala a teraz tu trcim a len cakam a zufam, pritom prvy krpec bol 1 den po.

mimuska2
14. jan 2012

@mihouk nemam vobec zatial.kedy mas termin

katuskads
15. jan 2012

No tak pomali sa to blizi 27-ho mam termin tak uz len cakam 😉 a uzivam si posledne dni dlheho spanku.

mihouk
15. jan 2012

@mimuska2 Termin som mala vcera, cely vecer som mala tie bolesti a ked som isla spat, tak prestali a dnes rano zase nic. Uz ma to nebaviiiiiiiiii 😝 Ked si predstavim dalsi den v tomto tele.....ved vies. 😒

martina97
15. jan 2012

No asi nemam sama ten pocit,ze to tehotenstvo nikdy neskonci 😠 .Velmi sa na malinku tesime,ale toto je uz strasne moc ☹ .Ja mam termin zajtra,mam ist aj na dajaky odber plodovej vody a pevne dufam,ze si ma tam nechaju...Dufam,ze ten odber neje nic strasne...Boli ste daktora?

zuzkahom
15. jan 2012

Jaj baby chapem vas. Ja tiez pocitam hodiny, kedy vyjde moj maly spuntik von. Mam vselijake predzvesti, no nic...

mimuska2
15. jan 2012

@mihouk tieto posledne tyzdne su nekonecne.ja mam termin zajtra a bolesti stale nikde.akurat som prehodila celu skrinu,prestahovala mojho do druhej a malej konecne vyhradila skrinu len pre nu.pozehlila milion veci a stale sa citim tak normal.asi to nepojde po dobrom🙂

denkadenka
15. jan 2012

@mimuska2 treba ju s manželom poštuchať :D

katun
15. jan 2012

@mihouk no ved az 21.1., ale prvy sa mi narodil o mesiac skor a tak sa doktor bal, ze aj tento pojde skoro .. a vidis, je mu dobre v brusku 🙂 ja som len bola od vianoc nastavena, ze sa moze narodit a tak som nikam necestovala, vsetko nachystala, a teraz sa uz neviem dockat a bojim sa, ako ho vytlacim 😲 kedze je uz velky, prvy mal ledva tri kila.. taky maly pavucik to bol 😅 a tiez neviem ako vyzeraju kontrakcie, kedze pri prvom mi odtiekla plodova voda, potom trosku bolest ako pri menstruacii v krizoch som citila a niecim ma na kramaroch dopovali, kedze som nemohla mat EPI a tak som rodila "s usmevom" da sa povedat... 😵

mihouk
15. jan 2012

@martina97 Ty tu este tiez strasis???? Uz som myslela, ze aspon ty budes mat trochu stastia ☹ A na co ti chcu brat plodovu vodu, tesne pred porodom, ved kym nieco zistia, tak uz budes mat malu na svete. A mozno ju tym nastvu a vyjde 😉
@katun Kontrakcie rozoznas, ja som ich 1x rozoznala hned a teraz uz mam problem si spomenut, ale spolieham sa na to ze to budem vediet. Su to take bolesti nizko v bruchu, ale moja madam si lezi na mechuri, takze ma dost pletie. To s tym cestovanim je na figu, ja som tiez isla na nakup do IKEA, co je 1,5hod od nas, tak veci do nemocky zbalene v aute, ale vycitky od mami, ze kam sa trepem, ved s nou by som ani von nemohla nos vystrcit. Nastastie je daleko a ja si urobim ako ja chcem 😝
@mimuska2 Ja uz sa dostavam do rezignacneho stadia, ked vyjde, tak vyjde, ked ju budu musiet vytiahnut, tak dobre, uz mi to je jedno. Ludia mi zacinaju liezt nenormalne na nervy, kazdy den ma bombarduju otazkami, no asi by sme im nedali vediet ked sa narodi, preco mi nedaju pokoj, sebci sebecky 😠 😠 😠 😠
Zajtra mm ide na velku poradu 2hodky od domu, tak dufam ze zajtra este vydrzi, lebo inak ma kamos hodi do nemocky, zoberie mi maleho a ja tam budem musiet byt sama, kym mm pride, nepaci sa mi tato myslienka ☹ ☹ ☹

lucy_m
15. jan 2012

@mihouk poznam tie stavy, ked ti uz vsetci lezu na nervy s otazkami - zazivam to kazdy den 😀 a tiez som z toho na prasky - je to otravne 😝

martinka8
15. jan 2012

@mimuska2 no ja tu pridem stale kazdy den minimalne raz 🙂 To je dobre ked ti odisla zatka spusta sa to 🙂 Davaj si teplu vanu vecer, mozno to pomoze. A hlavne sa neboj, naozaj sa nieje coho, trochu bolesti... na ktoru aj tak hned zabudnes, treba sa len tesit, bambula citi ked sa bojis, nech vie ze sa na nu tesis, nech to bude boliet akokolvek 🙂
My sme mali navstevovaci vikend, v sobotu som bola u nasich aj s malickou, prvy krat som s nou sla sama autom... teda mala som respekt, .... a dnes sme boli u svokrovcov, dopadlo to celkom dobre, hlavne sa stary rodicia vytesili z malickej. Ale som rada ze sme uz doma.

A strasne ma boli zub, hnevam sa lebo ja mam take zdrave zuby,... nikdy ziaden problem so zubami som nemala a teraz ked mam dvojtyzdnove babo tak teraz musim mat problem, zakjtra skusim vysvetlit zubarke a dufam ze ma vezme na nejaky presny cas, a mama bude zatial kocikovat pred ordinaciou 🙂 Drzte palce nech to dobre dopadne.

mihouk
15. jan 2012

@lucy_m Presne, aj teraz mi volala svagrina a to sme si pred tym zavolali tak mozno 1x za mesiac a teraz kazdy bozi den. Ludia si myslia ze ti vyjadruju podporu, ale co im mam povedat, no kukni, este stale mam brucho!!!!!! Vsetko ma boli, som otravena do nepricetna, tak mi dajte pokoj a chapte ma! Juj som zase zla.
Ozaj baby nepali vas zaha????? Mna hrozne a najviac teraz na konci.

martinka8
15. jan 2012

@mihouk tak to Vam verim vsetkym, ja som to mala len jeden den, v den porodu, lebo vedeli ze asi budem rodit, ale nie kedy a ani to nebolo iste tak mi od rana volali nonstop ludia, slo mi to na nervy, ja sama som az do konca nevedela na com som a vsetci stale otravovali a ked som prestala dvihat telefon, tak volali manzelovi, ten bol z toho tiez na nervy, takze si neviem predstavit ake to musi byt otravne ked to trva niekolko dni, pripadne tyzdnov

mihouk
15. jan 2012

@martinka8 A hned na to mi volala mama a pritom jej vzdy volavam ja. Tak som jej povedala ze som otravena z ludi a ze s nikym nechcem hovorit. Skype som si dala neviditelny a telefon nezdviham. Dnes mm volal so svojim bratom, tak sa pytal a on mu na to, ze som porodila uz pred tyzdnom, ale nepovedali sme im to 😝 Mne je dobre tu, medzi zufalkami a stastnymi mamickami, na ostatnych kaslem 😀
Uz davno som dostala knizku o tehu a tam bolo napisane, ze ludom mas povedat termin o 2 tyzdne viac ako skutocnost aby neotravovali. No a teraz si na to mm spomenul, uz nam to asi nepomoze co? Sakra ze ma to nenapadlo skor...
A ty okrem zubov, ako sa mate???? Uz ste si na seba pomly zvykli????

martinka8
15. jan 2012

@mihouk to je super napad s tymi dvoma tydnami 🙂 fakt to musi byt neskutocne otravne kazducky den... ved predsa vsetci vedia ze ked sa bude nieco diat tak im das vediet.... je to hrozne.
My fajne, velmi si to uzivam 🙂 Chodievame uz aj vonku kazdy den, myslm ze sa jej to paci, kedze uz ked ju obliekam do overalu tak zacina zatvarat ocka a v kociariku hned spi 🙂 A Nastastie sa mi celkom aj tie prsniky umudrili. Som velmi stastna mamicka :D Ved to poznas predpokladam, kedze uz mas jedneho synceka.

martina97
15. jan 2012

@mihouk hej este som furt tu 🙂 2in1 😠 😠 😠 .Tiez neviem preco mi chcu brat vzorku plodovej vody,dajak som sa v tom soku aj zabudla opitat...Mozno preto,ze uz mam termin(zajtra) a mala furt nic 🙂 .A ty si jak na tom?Stale nic?

mihouk
15. jan 2012

@martinka8 No, trochu sa toho obavam, lebo nemam potuchy co jej von obliect, alebo aj vo vnutri. Maxim bol letne dieta, takze doma bol vacsinou iba v plienke a von mal bodycko a hotovo, on ked mu bolo teplo, tak nenormalne plakal. V com je oblecena doma?, som rozmyslala kratke bodycko a na to to dlhe v celku, lebo aj tak kurime a mame tu okolo 21stupnov a na von, nejaky kabatik, samozrejme ciapku a mam Emitex fusak, tak snad to bude stacit, tu aj tak nikdy nie je velka zima.
Inak my sme boli s Maximom von na prechadzku uz na druhy den, mala si pocut tu hubovu co som si zlyzla od mamy, ale pytali sme sa porodnej asistentky a kedze bolo pekne pocasie, povedala, ze kludne von mozme ist. Ved je jedno ci by bol na zahrade, alebo na ulici. 😀

mihouk
15. jan 2012

@martina97 Tak sa zajtra opytaj, este som o tom nepocula. A mozno fakt ju to vyprovokuje a vykukne 😉
Ja mam stale tlaky v bruchu, ale uz to nebudem riesit, kym sa to poriadne nerozbehne, tak aj tak nic nenarobim ☹

mimuska2
15. jan 2012

@martinka8 drzim palce u dr.tak to je super ze si tak skvelo spolu gazdujete🙂
@mihouk je to naozaj otravne,jabuz radsej ani do okna nevyliezam lebo hned oproti bytovka zo zvedavcami.
@martina97 aj ja mam termin zajtra a k dr mam ist az v stvrtok.ten odber sa roby ovela skor ved co uzcteraz tym vyhraju.nechapem.

mimuska2
15. jan 2012

@larosa ahoj draha zijes? 😉

martina97
15. jan 2012

@mihouk No tak to dufam,ze zajtra bude uz jej den.Uz aj mm povedal,ze ma rano odvezie na to vysetrenie,ale domou mam prist az malou 🙂 🙂 🙂 .Uz sa chudak na mna nemoze pozerat,a tie moje nalady 🙂 🙂 😠 😠

martina97
15. jan 2012

@mimuska2 Som fakt zvedava,ze kvoli comu beru tu vzorku.No,ale uvidim zajtra...

martinka8
15. jan 2012

@mihouk doma jej davmam body s dlhym rukavom na to pyzamko, alebo ako to nazvat... taky komplet dlhe ruky dlhe nohy, a davala som jej este na to teplaciky, aby mala dve vrstvy aj na rukachaj na nohach, ale uz sa aklimatizovla myslim, lebo uz je teplucka stale takzee teplackyjej uz nedavam a ked mam take teplejsie pyzamko tak jej dam aj body s kratkym rukavom 🙂 a spinka priryta dekou a perinkou.
Vonku okrem toho co ma doma dameste jednu vrstvu, svetrik a gate... a overal a fusak 🙂 samozrejme ciapka a rukavice.

mimuska2
15. jan 2012

@martina97 potom napis preco.lebo to sa robieva skoro na zaciatku aby zistili ci je dieta zdrave ked ti vidu zle vysledky z krvi alebo ak mame zomrelo dieta.aj ostavas den dva v nemocnici?

martinka8
15. jan 2012

@mihouk kde v GB presne zijes?

martina97
15. jan 2012

@mimuska2 Hej viem jake vysetrenie myslis...Pokial viem neostavam v nemocnici a kamoska mi vravela,ze tu vzorku beru pokial uz mas po termine...Tak uvidim,zajtra budem mudrejsia...

mihouk
15. jan 2012

@martinka8 Ja som mala s Maximom problem, ze do mesiaca neznasal nic s gumou na pase, take ked bol obleceny, tak sme ficali na overaloch a bodyckach. No uvidime, lebo u nas nie je taka zima. Inak byvame na vychod od Londyna, s celkovo miernou klimou. Sice tuto zimu hlasili, ze to bude najhorsia zima, tak mm nakupil zimne gumy na auto a tu nic. Snezilo 1x asi hodinku a vybavene. 😝

mimuska2
15. jan 2012

@martina97 neviem moja znama natom bola este na zaciatku tehu bo jej mame umrelo babo ked bola tehu a aj tam ostat mosela.mozno tebe to robia pre nieco ine uvidis.potom napis ze preco.