Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
caute baby,pridavam sa,uz som v termine a stale nic,malemu sa nechce na tento svet,pred dvomi tyzdnami som bola v porodnici ale bol to plany poplach,odvtedy sa snazim byt aktivna,robim co sa da,upratujem varim,periem,prechadzam sa,chodim po schodoch,a nic,aj sex sme skusali....zajtra ide po sti krat na ctg do nemocnice a uvidim co povedia,asi buduci tyzden na vyvolavacku 😲 uz to chcem mat za sebou
Ahojte baby chcela som sa opytat ci tiez vas bolia slabiny vonkajsie alebo vnutorne medzi nohami ? Lebo mna bolia dost a hlavne pri chodzi. a ked odychujem a chcem sa pohnut tak nemozem asi sa pohnut 😢 dr. tvrdi ze je dole a preto ma bolia slabiny uz by som to chcela mat za sebou cim skor aj ked mam podstate cas uvidim ako dopadne kontrola 😒
@marry82 Nepotesim ta, otvara sa ti panva, ja to mam tiez, pri prvom som to nemala, ale teraz mi to zacalo okolo 36tt. Co som citala, tak by si nemala chodit po schodoch, mat nohy co najviac pri sebe, vela oddychovat a nezdvihat tazke veci. Vsetko to co robis kazdy den, lebo mas male dieta, takze rady na prd. Po porode sa to vraj upravi, ale niekedy to trva aj 6 mesiacov. Ja ked lezim v posteli, tak vtedy je to najhorsie, lebo sa nedokazem nohami poridane podopriet, tak chytam rukami vsetko mozne naokolo, vdakabohu, uz mame postielku, o jednu pomocku navyse 🙂
@mimuska2 Verim ze si unavena, mna tiez niekedy boli aj dychat, taka som ubolena, ale na prechadzku musim, lebo vecer by som mala doma maleho certa s veeeela energiou a tak to radsej nejak pretrpim. Ale polezala som si a nejak to preslo, dokonca som aj navarila, ale zase sa mi vracaju stahy, tak dufam.....
@ewka0012 Este mas par dni, tak ak ta mozem pekne poprosit, postav sa do radu a nepredbiehaj 😀 😀 😀 😀 😀
@mimuska2 Chuda moje a potom ta napadne, ako je dobre ze dnes este nerodis, lebo nemas na to energiu. Inak neviem ci mas, ale daj si do tasky do nemocky aj nejaky energy drink, nam tak poradili a kedze som cele tehu nic take nepila, bude ti to nenormalne slapat a je to v kofeinovej norme, lebo denne mozes najakych 300jednotiek (neviem presne akych) a taky red bull ma iba 80.
@mimuska2 Aj pocas, ono jeden drink ti neuskodi a doda ti trosku energie, ked ju najviac potrebujes. Ja som to pila, ked som mala krizu a uz som vazne nevladala okolo maleho a v robote, ale samozrejme ze nie kazdy den, tak jeden za mesiac. Ozaj a co ti povedali ze si mas zobrat do nemocky na porod (teda okrem veci pre teba a male), ja mam v taske aj cerealne tycinky, minule som mala aj cokoladu 😀
Akurat sa mam mm pyta s kym si pisem, tak som povedala, ze s mojou zufalou skupinkou a poradil mi ze sa mam od vas odhlasit a mozno porodim. Uz aj jemu to lezie na mozog. 😉
@marry82 Ja mam niekedy taky pocit ako by mi islo nohy vykrutit z klbov. To podbrusko si az tak neuvedomujem, lebo mala ma moj mechur ako vankus, takze tam ma to boli stale az tak ze si myslim ze sa uz uz pocikam, horko tazko sa dotrepem na WCko a potom vytlacim iba par kvapiek, ide ma roztrhnut.
ahojte.tak uz to mam aj ja za sebou. tak 8.1.sa mi mala narodila 🙂
@mimuska2 mala som menstruacne bolesti aj pred tym nez som rodila, ale nepravidelne a nie velmi silne. V den porodu boli silnejsie ale stale nepravidelne, ale dost silne 😉
Pravidelne som ich mala az ked mi odtiekla voda.
Ale svalstvo medzi nohami ma bolelo neskutocne stale, a tiez mi bolo povedane ze je to preto ze sa mala zosunula dole 🙂
@mimuska2 Tak potom ako viec co si zbalit??? Intuitivne??? My sme mali pri prvom skolenie a tam nam vysvetlili vsetky mozne sposoby porodu, aby sme neboli vyhukane, ked sa bude s nami nieco diat a tam nam dali aj zoznam veci co budeme potrebovat. Tentokrat som sa na skolenie vykaslala a zoznam som niekde dala, ale zbalila som sa podla toho co som minule potrebovala a co nie.
Jaj baby to bola noc. Mala som normalne kontrakcie od 3-10min, skoro celu noc. Volala som do nemocky, lebo nic ine som nemala, tak mi poradila, nech si dam paralen a nech sa pokusim trochu spat, lebo ze sa mi porod rozbieha, ale tym ze je to nepravidelne, este to trochu moze potrvat. A co teraz??? Spala som 2 hodky a bolesti prestali, takze zase cakame ☹ ☹ ☹
Ja uz neviem co je spanok,kazdy raz ked som zaspala tak ma chytili krce.uz som od bolesti zufala.
@mimuska2 Moja je mi to luto, ale zacinam verit ze je svetlo na konci tunela. Ja som dokonca mala bolesti aj v spaknu, ale presne si nepamatam, ci som spala, ci nie, na hlavu. Uz som aj zabudla ze to tak boli, uz to chcem mat za sebou a aby aj ty a ostatne zufalky to mali za sebou a konecne by sme sa mohli porozpravat o niecom inom ako bolesti a cakani.
@mimuska2 Daj si ten paralen, trosku ta to uvolni zrelaxuje. Mne povedali nech si dam aj vanu, pomaha to pri bolesti, ale kupelka je vedla maleho izby a o 4rano sa mi zdalo blbe sa kupat a popripade ho zobudit a ja nie som kupaci typ, takze idem do sprchy. A krpcek bol taky zlaty, ze prespal celu noc, lebo normalne sa budieva a vola ma, teraz vstal az o 8mej a od rana mi ukazuje an brucho a hovori Tili, tak mozno nieco citi a mozno si to len nahovaram.....?
Ludia ja letiiiim praslka mi voda
@mimuska2 no ci...... tesim sa, drz sa myslim na teba. Hlavne nech sa rychlo otvoris, aby bola Sophie co najskor na svete, nech mamka trpi co najmenej 🙂 Daj urcite vediet ako to prebiehalo, hned ked budes mat cas. A este drzim palce aby ste nemali zltacku ako my, aby si bola co najskor doma z nemocnice 🙂
@mihouk este si doma ci porodite s mimuskou rovnako?????

@mimuska2 Ja som sa prave vratila z rychlej prechadzky, lebo pred nami robi cestu, tak krpec musel vsetko vidiet. A teraz mam take hrozne bolesti, ale nie take kontrakciove, ale iba na jednej strane akoby som sa natahovala, ani chodit poriadne nemozem.
@martina97 Tak ta svokra by ma teda netesila, ja s tou mojou mam zvlastny vztah, ale to je do inej temy 😝 Ale ja by som tam nechcela ani vlastnu mamu, lebo viem aka je a zbytocne by ma len stresovala, bud mm, alebo nikto.