icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

martina97
21. jan 2012

@mihouk Ja nic nove...Taka som uz unavena,len by som spala 😔 ,ale ked si lahnem ani panovy zaspat ☹ Mozno je to tym nachladenim co sa na mna nalepilo ☹ ...Len mam dost silny vytok,tak ja uz neviem...

lenkagl
21. jan 2012

@michaelka5 ahoj, dúfam,že sa drobcek z toho skoro dostane a on bol cely čas KP? Mne sa mala otočila KP v 34tt 😒

mihouk
21. jan 2012

@martina97 Ja som bola na tom stere, som na 3cm otvorene a tipuje ma na 48hodin, dufam ze ma pravdu. Stale mi vychadza ta zatka, sem tam kontrakcia, ale cakam na vecer, lebo krpana teraz asi oddychuje a ona vzdy na vecer vymysla.

lorima
21. jan 2012

tak ja som sem ešte nepísala, aj keď by sme mali zajtra termín, už máme dva týždne 🙂)

siuzun
21. jan 2012

@mimuska2 Ja som bola v sprche stále takže kľudne aj sto krát za deň a umývaj sa len detským mydlom... Je to lepšie ako prstami a ani to tak nebolí.....

lorima
21. jan 2012

zabudla som.. pri narodení sme mali 3060g a 47 cm.

siuzun
21. jan 2012

@lorima Gratulujem mamina aj keď je to už 2 týždne ale predsa.... 😀 Hlavne nech ste zdravý a máte veľa mliečka.... 🙂

siuzun
21. jan 2012

@mihouk Držím palce aby si išla už dnes a mala to za sebou..... 🙂

mihouk
21. jan 2012

@siuzun Dakujem, uz mi dochadza energia, takze by som sa vobec nehnevala, keby prisla dnes v noci.
@martina97 Ozaj este ma napadlo, ze mi ta porodna asistentka hovorila, nech sa kazdu hodku hram s bradavkami, to vyvolava kontrekcie 😉 a tiez doporucila, cerstvy ananas a chodenie po schodoch bokom.

martinka8
21. jan 2012

@mimuska2 no ja som nikdy nesla na zachod v nemocici piskat, stale som sla do sprchy, cela som sa umyvala dva krat za den, ale zo spodu som sa sprchovala pri kazdom piskani 🙂 Umyvala som sa Nivea Intimnym gelom, ale super je aj decke mydlo, normalne som si jazvu umyvala prstami, pokial ma to nebolelo 🙂 Takze som bola v sprche skoro stale. A perfektne som sa zahojila, a stale samozrejme novu vlozku aj ked este nebola pouzita, stale som ju menila 🙂 Drz sa, nech sa zotavis co najskor. Ako malinka? Prisala sa ti?

martinka8
21. jan 2012

@michaelka5 a na kolko mate tie remence? predpokladam ze na mesiac, kamoska mala tiez KP, rodila cisarskym mali to na mesiac a bolo to potom OK. A s tou oblickou, mame aj my problem ☹ , predpokadam ze dilataciu panvicky???? Vies aj aky mate rozmer? Ci mate nieco ine? Ja verim ze tie deturence z toho coskoro vyrastu a vsetko bude OK 🙂

martinka8
21. jan 2012

@mihouk si otvorena na 3cm sila 🙂 to som ja uz mala take bolesti, aspon vies ze ked to pojde tak to bude rychle 🙂 Drz sa nech to uz ide tuto noc🙂

martina97
21. jan 2012

@mihouk Ja som uz myslela,ze to mas za sebou,ked som ta tu cely den nevidela... 🙂 Tak drzim prsty nech sa to uz v noci rozbehne,ja idem skusat tie rady 🙂 🙂 🙂 .

mimuska2
21. jan 2012

@martinka8 tak ja sa toho chytit nemozem mna to velmi boli.sili ma 45 min.mala sa prisala hned a zatial jej sedia oba prsniky.uz sa velmi tesim domov bo tato strava je hrozna.

zuzky1104
21. jan 2012

@mimuska2
A coze tak dlho Ta sili?

mihouk
21. jan 2012

@martinka8 Ved aj mam bolesti, aj ked este len 15min od seba a prave vtedy sa Maxim vzdy rozhodne prist ku mne, najlepsie na mna. 😠 😠 😠 😠 😠
@mimuska2 Mne najviac pomohlo po siti, ked som sa cvachtala kazdy den vo vode s par kvapkami levanduloveho oleja, je prirodny a dezinfekcny, pomaha hojit. Levandulovy kupel som mala aj tesne po porode este v nemocke, aj ked ja som trochu fajnova, co sa tyka verejnych sprch, tak po 24hod trapeni, to bolo ako nebo na zemi 😀

mihouk
21. jan 2012

@martina97 A co sme tu len my dve este tehu????? Sakra, uz to musi prist!!!!

martina97
21. jan 2012

@mihouk No asi to tak vyzera,ze sme ostali len mi dve 🙂 Uz sa neviem dockat kedy konecne uvidim moje dievcatko 🙂 Uz aby to konecne prislo...Zajtra by mi uz mali povedat,ci mi budu v pondelok vyvolavat porod,aspon tak mi to naznacoval doky jak som tam bola vcera... 🙂

🙂

mihouk
21. jan 2012

@martina97 No mne dnes povedala, ze ked tak mi budu vyvolavat vo stvrtok, ale tym ze som otvorena na 3cm, tak by mi nemuseli nic pichat, len by mi praskli vodu. No dufam ze do stvrtka uz nevidrzim, lebo sa zblaznim, ved bolesti mam uz od stredy, tak dovtedy by to bol masaker.

martina97
21. jan 2012

@mihouk Ja nemam ani poriadne bolesti ☹ ,vcera ma trosku bolelo,ale preslo to a v noci vobec nic ☹ ☹ .

mihouk
21. jan 2012

@martina97 No aspon si sa trochu vyspala, ja som bola hore kazdu hodinu a stale nie je koniec ☹ ☹ ☹ ☹

martina97
21. jan 2012

@mihouk uz som si dala aj teply kupel,uvarila malinovy caj...Uvidime co bude 🙂

lucy_m
21. jan 2012

@mihouk nie ste su same co stale cakate - som tu este aj ja 😀 ale ja uz v pondelok finishujem - dnes som bola na sono a dr. ma uz v pondelok napisal na prijem do porodnice (ak sa to samozrejme cez vikend nerozbehne same). v pondelok ma s najvacsou pravdepodobnostou caka sekcia 😖

mihouk
21. jan 2012

@martina97 @lucy_m A vsetko baby a to sa vravi ze su sikovnejsie, ale prichod na svet im teda trvaaaaaaaa 😝
A preco budes mat sekciu, nedaju ti vyvolavacku????

marry82
21. jan 2012

baby nie ste samy tehu este som tu ja 🙂 dufam ze prebehu toho tyzdna porodim uz aj ja .... aj ked uz zacina sem tam pobolievat v podbrusku ako keby som mala dostat mendzes 🙂 tak uvidime ci sa to nejako rozbene.....@mihouk @martina97 ale vy ste aspon uz v nemocnici tak vam urcite daco daju na urychlenie 😎

lucy_m
21. jan 2012

@mihouk lebo mala ma uz malo plodovej vody a krcok mam este 3 cm vysoko, cize sa vobec neotvaram. kedze mala bude mat pravdepodobne cez 4kg tak by som ju nevytlacila ... aspon dr. mi to tak povedal, ze by to mala byt pre mna ta lepsia vezia - aby ma nepotrhala zvonka aj zvnutra. povedal, ze aj keby sme sa pokusali o prirodzeny porod mohlo by to stroskotat a aj tak by som nakoniec isla sekciou. 😖

martina97
21. jan 2012

@marry82 Ja nesom v nemocnici,som doma.Len chodim kazdy druhy den na kontroly,kedze mam uz po termine... 😒

martina97
21. jan 2012

@mihouk Na damy treba predsa cakat 🙂 🙂 🙂

mihouk
21. jan 2012

@marry82 Ja tiez nie som v nemocke, iba som dnes bola na kontrole a este k tomu ja som v UK, takze dnes mi 1x videli moju susku za celych 9mesiacov, ziadne prietoky, monitor, nic pokial nemas komplikacie, takze ja zatial tak intuitivne na prirodno 😝
@martina97 Musim si s nou zase pohovorit, myslis ze 9mesiacov cakania, nie je dost??? Ma porazi, ked teraz je leniva a ked vyjde, tak nebude k zastaveniu 😀 😀 😀

katun
21. jan 2012

@mimuska2 studena voda na to, cikat v sprche, to mi pomahalo. skus,.. neboj, zahoji sa.