Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
paragraf 141....b) narodenie dieťaťa manželke zamestnanca; pracovné voľno s náhradou mzdy sa poskytne na nevyhnutne potrebný čas na prevoz manželky do zdravotníckeho zariadenia a späť,
Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/5989901/zakonnik-prac...
teoreticky moze pouzit aj potvrdenie o doprovode rodin. prislusnika na vysetrenie...
najlepsie by bolo opytat sa priamo na mzdovom....
Ahojte. aj vasi drobci sa dnes velmi malo hýbu? ??? moj dnes skoro vôbec az mam strach,bojim sa ci je vsetko ok
@kostrmenka presne dnes malo pohybou.s manzelom sme lahli,hladkali brucho a nic,az kym si moj pes nelahol a neoprel hlavu o brucho,vtedy mala kopala jak o zivot. :D
@misa1992 presne aj my taky zlaknuty doma stale len hladkame a len sem tam maličký pohyb
Baby ja som mrtva...takto ma estecnohy neboleli ako dneska....ledva ich prekladam...vstavanie a sadanie dookola na wc ma uz ubyja koli tym noham 😖😖😖 a k tomu ma dnes este pali aj zaha hrozne....este ze uz mali zaspal a mam pokoj ...ale som taka znicena ze aj oddychovanie ma unavuje 😖😖😖
Tomas mi hovori ze hybaj ty uz spat lebo len vzdychas tu...ze tolko si ani pri trtkacke nikdy nevzdychala 😂😂😂😂
Pako 😄😄😄 sa mi smeje ...sak nech si to skusi 🙈🙈🙈
@zuzuk22 to aj moj tiez tomas ze co tak stale funim a ja ze dam ti 4kila na brucho a on ze kludne.. hovorim mhmm hrdina 😀
Baby bola som na velkej a ked som si utierala zadok (prepacte) citila som ze som si nieco potiahla ako sopel ale neriesila som a ked som sla splachnut som si vsimla ze v zachode je krvavy hlien 😏
ha ha ha sa smejem dievcata akych mate zabavnych chlapou moj je tiez taky jeho hlody niekedy stoja zato :D
@veronikanellka171 odchadza ti hlienova zatka, mozes sa zacat tesit, uz sa to asi blizi 🙂
@diablik2102 moj dneska jej tak pekne: vikinka pod uz voon, uvidis tatinka,maminka, a vies ake krasne zlate nausnice ti kupim? Budes uuuplne herecka. Ale musis sa poponahlat co ked tie najkrajsie kupi nejaky iny tato nejakemu dievcatku? Noo tak musis ist von uz!
A hned na to: mna drbne ked ti dnes odide voda to bude potom nejaka zlatokopka 😂😂😂
@veronikanellka171 ha ha ha no tak ten tomu dal :D
@veronikanellka171 ak je to hlienova zatka tak mala asi reaguje na tie nausnicky :D
@aniko_h no určite :D sa dala nahovoriť :D
@diablik2102
@aniko_h och ta bude po maminke 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@veronikanellka171 ak sa ti to vážne spustí dnes, tak zajtra poviem drahému nech skúsi našu tiež prehovoriť na nejaký šperk 😀
@veronikanellka171 no drzim palceky nech uz to pride.u mna ked odisla som si vtedy pomyslela ach zatka super tak mozno este tyzden a pojdem a 5 min nato praskla voda😅
@fronili
@veronikanellka171
Ako sa to dobre cita ako zartujete 😊
Mne sa to tiez blizi...a chvilami som ok a potom ma chyti tak strach az panicky,ze ako co bude...😢
@fronili ja si zasa myslim ze to naschval este nepride 😀
@bianka... to aj mna.. jeden den uplne nabudena ze sa tesim ze aj hned by som sla a druhy den taky stres az mi je zle a modlim sa nech ma to nechyti
To som tu jedina, co si porod zela a privolava a tesi sa nan? Ja tak strasne nechcem cisarsky, ze keby mi zacali porodne bolesti, tak ja bucham sampanske 🙂
@zuzuk22 a vies ze aj ja som mala cely den problem zo zahou?A neviem preco.Napila som sa mlieka preslo ale za par hodin znova.Ale pohyby citim.Aj teraz som musela vstat koli kopaniu a zahe.No musim este spat.
Baby jasom uz na nervy dneska resp.vcera som bola na poradni ale u druhej gynekologicky lebo moja ma dovolenku... A ona ma len pozrela popocuvala ze vsetko v poriadku a poslala ma domov stym ze 10. Mam prist k svojej gynekologicke... Vravim jej ze ale ja by som mala ist cisarskym kvoli tomu lebo mam uzku panvu a ona ze no ale to mate este cas lebo tu mate napisane v TK 21.1 termin.... A ja ze ale ze to zle doktorka vypocitala lebo ked si to vypocitam ja tak mi to vychadza na 1.1 co uz je po termine... A ona ze 10.1 vam povie vasa gynekologicka... A ja uz som zufala lebo ani ster na streptokoka mi este nerobili ani nic :( ..
@gulocka7888 no mna nevism ci nepalila zaha z pomaranc. Dzusu co som pila vcera 😖
Potom vecer som si dala mlieko a uz som teraz na wc asi po 10x sla xikat a zakazdym si dam par glgov mlieka a idem zasa spat 😅
Celkom to pomohlo 😊
@veronikanellka171 no ved nasi chlapi 😄 velky hrdinovia 😂
Jaj drzim palce nech to mas uz cim skor zasebou ked ti uz zatka odysla 🙂 a drzis si uz to male klbko krasne 🙂
Ja som zvedava kedy ja budem na rade 🙂
Baby tie co ste rodili v lv. Rodili ste na polohovatelnej posteli ci museli ste mat nohy hore ako na koze ? Dakujem

@veronikanellka171 fuuu tak to teda neviem ale podla mna je to ako umrtie v rodine ked by umrela najblizsia osoba ako manzel mama oco napr. ale to si len myslim neviem ako je to platene veru.nahradzat by sa to ale nemalo si myslim.