Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@veronika66 ahoj aj ja sa chystám na Kramáre 🙂
Ahojte Babulky 🙂 chcem sa spitat ,poradte nejaku dobru termosku,termotasku na flasky a jedlo 🙂 co som pozerala v tescu ta stoji ale 3 eura ale,zevraj sa tam dlho teple nic neudrzi... ☹
Kokso baby ja som vcera bola do 15 hodiny v pyzame v posteli 🙂 som myslela,ze v noci ani spat nebudem ale v pohodke 🙂 buvali sme.. 🙂 baby mate aj skusebosti s flaskou od znacky mam?jednu som si kupila vyzera,ze bude fajn 🙂 tak sa uz tesim na utorok co povie Dr. mam ist na prietoky dufam,ze bude vsetko fajn. Ked som v 33 tyzdni lezala v nemocke maly mal 2094g 🙂 ze vyzeral na 34 tyzden. A co som tu citala vase deti vazia aj teraz tak nejak. Tak dohovie kolko nabral za3 tyzdne,dufam,ze nebude nejaky bugrosko 🙂 ☹
@vlnka81 ahoj moja no neviem ci knihu ale taku brozurku mozno by som aj napisala 😀 😀 😀 ach tak takze preto ides na cisarak no ale takto ta doplietli ti lekari ani sama by som nevedela co je lepsie ale urcite tym cisarakom len akym sposobom to fakt by som nevedela 😕 ale vyzaruje z teba optimizmus a tymto davas i mne takze dakujem 🙂 a ako zvladas tehu ja za par dni akoby utalo nevladzem chodit maly mi tlaci dole v noci sa nevyspim bolia ma klby atdddd. 😀 v utorok idem na poradnu tak uvidim co mi povie asi ma uz aj posle na predoperacne 🙂
@silvia0201 😀 😀 😀 jaj moja ja ti lepsie poradim sadni do auticka a prid k nam na nase cesty to zarucene porodis 😀 😀 😀
@majussska1812 ohľadom termosky poradiť neviem, nakoľko ešte žiadnu nemám a zatiaľ ani neriešim. Čo sa týka fľašky dostala som dve do daru, lebo som si predplatila časopis. Zaujímalo by ma, že či si už tie fľašky vyvárala, myslím dudle, či je to ešte skoro, alebo je už najvyšší čas. Naše dieťa keď som bola naposledy v poradni (síce mi ho nevážili, ale iba merali) hlavičku malo veľkú na 36. tt a steh.kosť na 37tt, takže predpokladám, že budeme mať dlhé dieťatko. No dispozície na to má, nakoľko z manželovej strany sú samí dlhí ľudia 😀
@kari55 čo sa týka maliny ostružiny, začala som ju piť práve teraz, takže uvidím. Ak mi to nepomôže fyzicky, tak aspoň psychicky. A stretla som sa so známou, ktorá rodila pred týždňom a vravela, že pila aj malinu, aj alchemilku a v celku mala rýchly pôrod, nenatrápila sa (a dokonca, bola objednaná na cisarák a nakoniec sa otvorila a rodila normálne) ťažko povedať, či to pomáha. Keďže sme rôzne, tak to rôzne aj pôsobí, ale ja som to piť začala, ako vravím, aspoň na dobrý pocit 🙂
takže dnes to máme za 26 dní! 😀
baby, vam nevystreluje bolest akoby do slabin? hore .. vnutorna strana stehien?
@jana3720 ja si pamatam, ked som mala 10 a konecne sa mamine podarilo porodit s komplikaciami brata, tak som bola stastne decko..Lepsie pozde ako nikdy...Moja Dany sa nesmierne tesi na surodenca, ja teda hovorim surodenca, lebo ozaj neviem ci sa doktor nepomylil, ked sa to tak casto stava...Mame mat dievku, ale Pan Boh vie, co je skutocne v brusku... 🙂 Medzi tvojou 17 mesacnou a babatkom v brusku bude mensi rozdiel, to budete mat super, zahraju sa spolu a starsi brat bude ochranca velky!!! 😉

Ahojte, chcem sa spýtať či Vám už kleslo bruško. Ja som v 37. týždni a mám taký čudný pocit, že malý je už nižšie, ale pri pohľade do zrkadla žiadna zmena. Ako to zistím?