Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Baby ja som este nemala poslickov a termin mam na 1.6. co je presne o 3 tyzdne 🙂 Ja si ani ako tehotna moc nepripadam, len ked ma mala kopne, alebo ked sa unavim pri upratovani, alebo ked pri vareni si odsuniem bruskom hrniec 😀
@petka296 No ja som mala poslíčkov asi pred 2 týždnami naposledy, zatial prvých aj posledných 😉 😉 😉 ale nemusíš ich vobec mať, to nie je pravidlom.Tak to ti ticho závidím, že si ani ako tehu nepripadáš, ja už normálne ani nevládzem žiť, už len prežívam a čakám kedy bude koniec. keby mi niekto teraz hneď povedal, pod rodi´t idem ani neváham. 🙂 🙂 🙂 Zatial si to užívaj, ešte tu kondičku.
babky nemate niektora skusenost s Epi-no? ja nad tym uvazujem len neviem ci uz ne je neskoro:(
@zz134 ja to mam kupene, len je este skoro 🙂 ale som citala same pozitiva, tak dufam 🙂 a ak nie tak mi to pomoze aspon psychicky
dievčatá aké intervaly máte medzi pohybmi a ne - pohybmi vášho mimi?
@bambulka248 tak ja som to prave kupila a idem na to...uvidim ci pomoze
dievčatá nebojte kontrakcie spoznáte určite - lebo tá stupňujúca sa bolesť sa nedá zameniť s ničím a bude sa opakovať čoraz častejšieja som pri prvej dcérke šla do nemocnice a to mi neodtiekla ani voda a kontrakcie som mala každých 5 min. a pokiaľ sme prišli už to bolo každú min. takže o to menej som tam musela v bolesti ležať na stole... no môže stať, že kontrakcie napr. ani neucíte moc záleží od prahu bolesti a postavy, moja švagriná napr. dostala len vysokú teplotu a nič iné a keď prišli do pôrodnice tak už jej držali hlavičku vonku ešte cestou na sálu... 😉
@anika159 to sú ,,falošné,, kontrakcie
@macuka no tak to hej 🙂 už to si viem živo predstaviť ,že mamka ona mi nechce dať toto !!! mamka on ma bije.už sa na to teším 😉 no mne pri Sašenke lekár povedal no budete mať chlapčeka no ja som sa prispôsobila kupila som modrú výbavičku a pri pôrode mi lekár oznamuje máte dievčatko,ja som nechápala aké dievčatko veď mal byť Adamko,ale krajší vianočný darčeka som v živote nedostala 🙂 ona sa narodila ráno 25.12.no ešte som doma stihla navariť štedrú večeru a v noci sme šli.No smo zvedavá či nám teraz vide ten Adamko
@veronika66 aha dakujem tak to nemam🙂)
@anika159 ja som tiež nemala ale včera v noci som mala dosť silné bolesti ako keď je menštruácia iba také pichanie ale po chvike to odišlo a ja som spala ďalej 🙂
@veronika66 ja asi budem patritmedzi tie bez poslickov termin mam1.6. Ale povodne mi vraveli 24 .5. Ja podobne ako petka296 nemat brucho ani neiem ze som thotna🙂))
@1ivanka1 No o tých bolestiach mi hovor, pre mńa je bolesť aj silnejšie kopnutie, pri poslíčkoch som naberala na histérii 😀 😀 😀 😀 ale čo už to som celá ja. 😀 😀
@1ivanka1 No ja neviem ani, ráno vstáva somnou, potom kopcuje, tak pol doobedia, potom si poobede lahnem a je ticho a na večer zase kopcuje ako o závod, kým si nelahnem spať, ale skor zaspí on ako ja.Tuto noc som bola hore do 4h ráno ☹ ☹ ☹ Mne Dr. kázala sledovať pohyby niečo má byť ráno, poobede aj večer, nemusí to byť stále, ale tak z každého dńa niečo. 😉 😉 😉 Tak sa tým riadim a keď pár krát kopne poobede a potom už nie, počkám na večer.A keď som si nie istá, tak ho štuchám dovtedy kým nožku nevystrčí. 🙂 🙂
@anika159 no ja mam termín 8.júna joj ale už sa mi aj zle spí a aj pohybuje už nech je to za mnou 🙂
Som si myslela, že potiahnem v robote dlhšie ako do 34. týždňa..ale už sa nečudujem, prečo sa na materskú ide v tom týždni..ešte ma čaká budúci týždeň v práci a končím. Máme strašne teplú kanceláriu, sedím tu spotená, lejem do seba vodu, len sa tu kopia problémy a už sa teším, že pár týždňov pred pôrodom budem môcť ostať doma a trošku sa zregenerovať 🙂
baby čo by ste mi poradili na hrdlo, dnes ma hrozne začalo bolieť ☹ ☹

@wink5 a to nemam kabelu do porodnice nachystanu! asi to beriem s rez ervou 😀