Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@kari55 no moja prva mala 3900g a skoncila cisarskym..a som sa pytala doktorky,ze som pocula,ze druhe byva vacsie..tak sa najskor smiala..ale teraz potvrdila,ze to bude riadna dlhana a velka slecna 😀 takze odhad zatial 3200g...ale tak prvej malej odhadovali den pred porodom len akoze len 3600g..to nie je uplne presne
@kari55 moja myslim ,ze to neni vela ja som 36 a moj vazi 3100g...to skor ja sa bojim,ze bude veliky.
@lucy125 nooo kukni a vyskusaj mozno zaberie 🙂 idem si varit puding na veceru s jahodkami mam strasnu chut 😀 aj mojim by sa zislo vytepovat ale nema kto 😉
@monuska342 No to s tým pudingom si ma navňadila 🙂 🙂 ja budem robit sobotu zákusok, že Nebeské rezy, vyzerá duper a aj cutit asi tam bude, už sa nevie dočka´t.Akurát sme došli z drahým z mesta, idem niečo uvariť+niečo na večeru a osprchova´t nožky, lebo narty celé opuchnuté mám ☹ ☹ a potom už len na gaučík vyložím. 🙂
No baby , ste ma ukľudnili......tak som zvedavá ako bude malá priberať, dúfam že nie moc 😀 . Inak ja som práve dovarila a už aj zjedla vanilkový puding s jahůdkami...... 🙂 mňam mňam. A beriete nejaké vitamíny? Lebo ja beriem železo a beriem aj calibrum mami a z tých všelijakých vitamínov můžu byť tiež veľké babuliatka 😲
@majussska1812 fúúha, no teda a ideš rodiť normálne? Nie že by som tým našim drobcom nedopriala veľa narásť v brušku.......ale šak to aj rodiť treba 😀 😀 😲 A ja som taký strachoput, tak okolo 3200 g půrodná váha by bola akurát......si myslím 😀 😎
@lucy125 ahojki ja som dnes po poradni na nervy.dve aj pul hod. som cakala a nic ☹ skontrolovaly moc tlak a ze objednajtesa na prednasku o epi lebo ked potom budete kricat od bolesti tak vam nic nedame 😢 toto mi povi a este sa objednajte na ultrazvuk lebo treba cakat 2 tizdne no konec vsak za chvilu aj porod a kukaly ma ked som bola v 30t.mam s toho zmesane pocity 😢 no a v stredu na poradnu.tesimsa 😠
@alicia28 no co som pocula o mojom doktovi tak vzdy co povedal bolo aj presne s realom...a pocula som zase na inych ze to nevedia dobre namerat cico a vychadzaju im ine vahy.......
@lucy125 no ja som bola na ultrazvuku a tm mi vytlacili taky papierik, ktory som potom niesla do poradne... V ruzinove nerobi ultrazvuk porodnik takze om si to studovala... Ja som bola tentokrat aj prvykrat na monitore( ak neratam ked som bola vtedy na pootovosti) takze nie si jedina neinfomovana...ale vravim o ze nekey je lepsie nevediet🙂
@michelle1984 tak veeeeela zdavicka vam prajem a nech sa dari aj malinkej aj maminke 🙂 drzim palce a nech ste coskoro doma z rodinou 🙂
@monuska342 no je to naozaj uz tazke ku koncu a verim ti kedze mas maleho vecsieho ako toho prveho dava ti zabrat uz sa doslova len tak gulame ze 😀 zajtra ide kamoska na cisarak uz je v nemocke juj rano o 8mej ju budu robit fu uz to bude mat za sebou ja este take 3tyzdne dufam ze to rychlo zbehne 🙂
@oksi77 to fakt ti takto povedal ze ked budes kricat tak ti nepodaju epi? no to mam dost 😠 to co to za pristup asi by som mu povedala ze pan doktor ak vy porodite aspon jedno dieta ja sa budem snazit nekricat 😀 no som mudra uz teraz lebo sama som si presla vselijakymi takymi pristupmi a uz si to veruze nenecham 🙄

@andrema No teda, to fakt? Ja len, že sa dosť bojím a nechcem aby bola malinká nejaká , že ....veliká 🙂 pri půrode.